Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaz odpalany 1 stycznia o godzinie 17;00 bardzo fajnie wyszedł lecz final cake 3 strzelał bardzo wolno i zrobiła się lekka sraka w finale.

Opublikowano

Fajny pokaz, a finał miazga.

Jak Wy to robicie, że Wam te łączenia tak dobrze wychodzą i zgranie końcówek w pokazach?

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, mateo1992 napisał:

Fajny pokaz, a finał miazga.

Jak Wy to robicie, że Wam te łączenia tak dobrze wychodzą i zgranie końcówek w pokazach?

Patrze po filmikach na YT jak strzelają długo wyrzutnie łącze lont to zawsze daje 3s zapasu aby nie było przerw.. Finał by wyszedł ładnie gdyby final cake 3 tak wolno nie strzelał bo zakrył jw90 swoim finałem.. nie wiem dlaczego ale baardzo wolno strzelał.

Opublikowano

Łączysz opaskami zamozaciskowymi? jeśli tak to jakiej średnicy? mógłbyś mi podesłać zdjęcie tych opasek?

Opublikowano
16 minut temu, mateo1992 napisał:

Łączysz opaskami zamozaciskowymi? jeśli tak to jakiej średnicy? mógłbyś mi podesłać zdjęcie tych opasek?

Najzwyklejsze opaski zaciskowe nie ma znaczenia w sumie w kostki tam były lączone na taśmę a reszta opaskami.

Opublikowano

Bardzo fajnie to wyszło. Duży plus za final!?

• Thanks 1