endriu123457 56 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pokaz odpalany 1 stycznia o godzinie 17;00 bardzo fajnie wyszedł lecz final cake 3 strzelał bardzo wolno i zrobiła się lekka sraka w finale. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Fajny pokaz, a finał miazga. Jak Wy to robicie, że Wam te łączenia tak dobrze wychodzą i zgranie końcówek w pokazach? 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 10 minut temu, mateo1992 napisał: Fajny pokaz, a finał miazga. Jak Wy to robicie, że Wam te łączenia tak dobrze wychodzą i zgranie końcówek w pokazach? Patrze po filmikach na YT jak strzelają długo wyrzutnie łącze lont to zawsze daje 3s zapasu aby nie było przerw.. Finał by wyszedł ładnie gdyby final cake 3 tak wolno nie strzelał bo zakrył jw90 swoim finałem.. nie wiem dlaczego ale baardzo wolno strzelał. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Łączysz opaskami zamozaciskowymi? jeśli tak to jakiej średnicy? mógłbyś mi podesłać zdjęcie tych opasek? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 16 minut temu, mateo1992 napisał: Łączysz opaskami zamozaciskowymi? jeśli tak to jakiej średnicy? mógłbyś mi podesłać zdjęcie tych opasek? Najzwyklejsze opaski zaciskowe nie ma znaczenia w sumie w kostki tam były lączone na taśmę a reszta opaskami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi