Pelson 4 Opublikowano 25 Października 2020 Przy niedzieli znalazłem godzinkę żeby na spokojnie pooglądać parę stuffów i na twoim kończę tą ,,zabawę'' bo jak patrze jakie masz rarytasy wpadam w kompleksy ze swoimi ,,zakupami''. Krótko i na temat: Stuff 10/10... a to podobno jeszcze nie koniec... Swoją drogą szybko dorosłeś do systemu Jeszcze początkiem roku chciałeś robić pokaz lontem i twierdziłeś, że nie dorosłeś Brawo za szybkie dojrzewanie. Zazdroszczę bo mi pewnie jeszcze minie parę lat Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 20 Listopada 2020 1 minutę temu, Bartekeuro napisał: Kiedy zdjęcie całości ? Z rac można fajną i ładną flagę Polski wykombinować. W częściach wygląda imponująco, jednak dopiero odda to całość na jednym obrazku Dokładnie tak będzie zdjęcie całości kilka dni przed sylwestrem narazie nie bardzo chcę mi się dokopywać do zakurzonych kartonów i wykładać całość tylko po to by zaraz znów zapakować i odłożyć w to samo miejsce. W dniu 25.10.2020 o 20:22, Pelson napisał: Przy niedzieli znalazłem godzinkę żeby na spokojnie pooglądać parę stuffów i na twoim kończę tą ,,zabawę'' bo jak patrze jakie masz rarytasy wpadam w kompleksy ze swoimi ,,zakupami''. Krótko i na temat: Stuff 10/10... a to podobno jeszcze nie koniec... Swoją drogą szybko dorosłeś do systemu Jeszcze początkiem roku chciałeś robić pokaz lontem i twierdziłeś, że nie dorosłeś Brawo za szybkie dojrzewanie. Zazdroszczę bo mi pewnie jeszcze minie parę lat Dzięki za dobre słowo ale to już koniec zakupów na ten rok nic już nie planuje prócz wizualizacji pokazu a co do systemu to nadarzyła się okazja kupna po taniości więc grzechem byłoby nie skorzystać. i tobie też życzę szybkiego dojrzewania. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 20 Listopada 2020 Tropic pro, king, muzyczne kostki kurcze aż mnie bierze Januszowa zazdrość, że mam tak mało w tym roku W pierwszym poście wstawiłeś wyrzutnię Brocade Crown z Komety, nawet nie wiesz jakie wspomnienia u mnie tym wywołałeś Miałem ją z 5 lat temu, kupowałem jeszcze na bigfunie na styczniowych promocjach. na filmikach komety ta kostka szału nie robiła ale na żywo była o wiele lepsza i do dziś ją pamiętam. Do tego widzę sporo dobrych petard, rakiety no i system do którego chyba ja jeszcze nie "dorosłem" Czekam na zdjęcie całości. 1 Cytuj
Bezpiecznik 4 Opublikowano 20 Listopada 2020 Motywujesz do tego aby w przyszłym roku zainwestować w system. Kostki z Tropica i Triplexa tylko upewniają mnie w przekonaniu, kto dzis rządzi w segmencie fajerwerków bez pozwolenia. Tak jak wspomnieli poprzednicy czekam na zdjęcie całości i gratuluję. 1 Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2020 Tak się prezentuje całość, postanowiłem że wyniosę piro i zrobię kilka fotek całości tego co posiadam, niestety tyle tego jest że znów nie zmieściło się w kadr. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Miodzio Panie, stuffik robi wrazenie p.s z chęcią odkupię 3 paczki gorilla bombów:D Cytuj
mantis 433 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Chryste masakrejski !!! Nie ma to jak bycie emiterowym prepersem. Zbliżyłeś się do poziomu Mrocznego A.D. 2019. 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Będzie jebanko xD I to mi się podoba. Bardzo ładny stuff, mam nadzieje że zamieścisz filmy w necie. 1 Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2020 26 minut temu, CraVen napisał: Miodzio Panie, stuffik robi wrazenie p.s z chęcią odkupię 3 paczki gorilla bombów:D A dzięki niee panie dopiero co je odgrzebałem hehe 20 minut temu, k4n4li4 napisał: No i to jest arsenał! Mój stuff to przy tym pikuś Nie gadaj tylko odpalaj acaby na somsiada xD 13 minut temu, mantis napisał: Chryste masakrejski !!! Nie ma to jak bycie emiterowym prepersem. Zbliżyłeś się do poziomu Mrocznego A.D. 2019. Dzięki 12 minut temu, kamils38 napisał: Konkretnie jest masa wyrzutni się uzbierała No troszkę tego jest 7 minut temu, mpiwowski napisał: Będzie jebanko xD I to mi się podoba. Bardzo ładny stuff, mam nadzieje że zamieścisz filmy w necie. No będzie xD Dzięki no mogło być lepiej, ale jest jak jest oby w przyszłym roku było lepiej a i filmy będą i będzie ich sporo. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Panie to juz wiemy gdzie sie podzialo 80 paczek gorilla bomb Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Kurła towaru jak na straganie, świetne kostki, sporo rakiet do zabawy, mocne emitery i od groma bajerów, nawet widzę moje ulubione "bączki" ground bloom flower z wybuchem od tripla Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 7 Grudnia 2020 UUU jest grubo Efekt, huk, świzdy, gwizdy, fontanny, błyski. Kurde no pełna gama możliwości, elegancko Czekam na te filmiki po nowym roku Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Przy takim arsenale nie ma co się dziwić że się nie mieści w kadr ogromna ilość pirotechniki z każdej kategorii a w tym same konkrety Cytuj
Cytryna88 16 Opublikowano 9 Grudnia 2020 No dosłownie petarda... Tyle petard to ja w życiu na żywo nie widziałem... Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Godzinę temu, Cytryna88 napisał: No dosłownie petarda... Tyle petard to ja w życiu na żywo nie widziałem... Pinokio Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ilość wymknęła się spod kontroliKiedy Ty to wystrzelasz?!?Będziesz chyba grzał cały sylwester i nowy rok.Stuff zawodowy. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Heniek Bocianowski napisał: Zamiast tych tb5 to można było kupić więcej Exploderów 4 bo są o wiele mocniejsze. im większy kaliber w petardzie tym niższy bas. ix de Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Kamilek widzę w tym roku sobie odbiłeś trochę gorszy poprzedni:) Z takim stuffem to powinni Ci znieść wizę na wjazd do Tröjmiasta z Wejherowa:)) Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 W dniu 27.12.2020 o 22:30, AdrianoGKW napisał: Kamilek widzę w tym roku sobie odbiłeś trochę gorszy poprzedni:) Z takim stuffem to powinni Ci znieść wizę na wjazd do Tröjmiasta z Wejherowa:)) No tak okolica nie może o mnie zapomnieć. hehe Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ależ potężny stuff. Wszystko w nim znajdziemy.Doszukamy się w nim namiastkę genialnego efektu i fantastycznej, do tego długiej zabawy.Udanego Sylwestra Kamilu i wszystkiego dobrego w Nowym roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi