Skocz do zawartości

[Kamil911] Stuff 2020/2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten to leci z tymi zakupami, muszę się sprężyć bo zostałem sporo w tyle :)

Opublikowano

Jednak tf6 pojawila sie w zbiorach.

Oby ladnie walily ...pieski do budy hahaha

• Like 1
Opublikowano

Znaleźć Tracę w tych czasach to wygryw.

• Thanks 1
Opublikowano

No6 fajna sprawa ale ta traca to mnie bardzo ciekawi może się jeszcze gdzieś dorwie taką lub większą :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Aktualizacja Nr.7 Trochę kostek i emiterów, oraz wisienka pokazu. 

234967b301d91517gen.jpg

Edytowane przez Kamil911
Opublikowano

Kozak aktualizacja. Ja chyba swój temat usunę bo i tak cię nie dogonie ?

Opublikowano
1 godzinę temu, k4n4li4 napisał:

Kozak aktualizacja. Ja chyba swój temat usunę bo i tak cię nie dogonie ?

Co ty pleciesz.. to się wkońcu skończy, przegonisz mnie zresztą to nie wyścigi o złote kalesony. xD

Opublikowano

To wyścig na śmierć i życie!

Opublikowano

Tropic Pro, Muzyczna, Mistral i coś z niedocenionego u nas Surexa. Aż strach się bać jak w grudniu wstawisz fotkę całości.

Nie dość, że częsty update, to jeszcze każdy zakup obfity.

Opublikowano

Muzyczna fajna kosteczka miałem rok temu, tropic pro bedzie kocurem pewnie ale ten surex mnie ciekawi :D

Opublikowano
12 godzin temu, mantis napisał:

Tropic Pro, Muzyczna, Mistral i coś z niedocenionego u nas Surexa. Aż strach się bać jak w grudniu wstawisz fotkę całości.

Nie dość, że częsty update, to jeszcze każdy zakup obfity.

Dopóki fundusze są to i obfite będą :)ale jestem już bliżej niż dalej do zakończenia zakupów na ten rok.

11 godzin temu, kamils38 napisał:

Muzyczna fajna kosteczka miałem rok temu, tropic pro bedzie kocurem pewnie ale ten surex mnie ciekawi :D

Miałem w 18/19 punka wypadł genialnie w porównaniu do innych kostek z tej serii muzycznych, Surex nie był tak moim priorytetem zakupiłem go w okazyjnej cenie, a nie ukrywam że lubię testować coś czego reszta nie miała, ale nie ukrywam że także mnie ciekawi jak wypadnie. ;)

Opublikowano

Ten Surex Panie to mnie ciekawi. Na januszowej promocji trafiony czy jak?

Opublikowano
9 minut temu, Piotrek007 napisał:

Ten Surex Panie to mnie ciekawi. Na januszowej promocji trafiony czy jak?

Tak dokładnie.. za 45 pln bodajże hehe :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualizacja Nr.10 Takie tam do małych projektów i nie tylko. 

icuWEb0.jpg

Opublikowano

Coś ten link nie działa

Opublikowano

Poprawiłem link :P

• Like 1
Opublikowano

No to teraz lepiej, samum i px-pro zacne. A cóż to za projekty szykujesz? :P

Opublikowano
3 minuty temu, mpiwowski napisał:

Poprawiłem link :P

Dzięki męczyłem się z tym całe wieki xD

2 minuty temu, k4n4li4 napisał:

No to teraz lepiej, samum i px-pro zacne. A cóż to za projekty szykujesz? :P

Karabinki głównie xD a z saturnów to połączę w układ fan + do tego jakieś małe szajsowate kostki z komety xD

Opublikowano

bez img sie wkleja na forum, to samo generuje z linka inaczej sie tagi zdublują.

Opublikowano
19 minut temu, Kamil911 napisał:

Dzięki męczyłem się z tym całe wieki xD

Karabinki głównie xD a z saturnów to połączę w układ fan + do tego jakieś małe szajsowate kostki z komety xD

A z rac jakiś projekt czy na mecz się wybierasz?

Opublikowano
41 minut temu, k4n4li4 napisał:

Pierwsze co pomyślałem - stuff wygląda na meczowy, albo jak wskazuje data dodania posta 11 października - został równy miesiąc do Święta Niepodległości.

Middle Dynamit od Super Power ma NEC 1.5 g według piroarta, do jakiegoś łąkowego strzelania powinno być git, bo huk nie wezwie całych zastępów ochotniczej straży.

Opublikowano
1 godzinę temu, k4n4li4 napisał:

Na mecz nie, coś się wymyśli z rac były na dużej promocji na petardzie więc brałem.

2 godziny temu, Piro Wiesław Miro napisał:

Stary ile ty masz tego wszystkiego; petardy, wyrzutnie, wulkany, no ***** wszystko. Stuff 11/10 ?

Dzięki ;) a nie wiem nawet ja już tego nie liczę po prostu kupuję to co mi wpadnie w oko.

Godzinę temu, mantis napisał:

Pierwsze co pomyślałem - stuff wygląda na meczowy, albo jak wskazuje data dodania posta 11 października - został równy miesiąc do Święta Niepodległości.

Middle Dynamit od Super Power ma NEC 1.5 g według piroarta, do jakiegoś łąkowego strzelania powinno być git, bo huk nie wezwie całych zastępów ochotniczej straży.

To by się zgadzało :) 11 listopada akurat będę chciał uczcić to ważne święto  i hańbą byłoby nic nie odpalić.. a już szczególnie przy sporej ilości jak dla mnie posiadanych rac, białe i czerwone race z pewnością pójdą w ruch i jakaś kostka także. A co do Middle Dynamit to mam zamiar z wszystkich zrobić karabin i po prostu odpalić między blokami 31 grudnia. :P 

Opublikowano

Kolejne dobre wyrzutnie doszły :D Bardzo ciekawy jestem co wymyślisz z rac :D