k4n4li4 276 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ten to leci z tymi zakupami, muszę się sprężyć bo zostałem sporo w tyle Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Jednak tf6 pojawila sie w zbiorach. Oby ladnie walily ...pieski do budy hahaha 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 No6 fajna sprawa ale ta traca to mnie bardzo ciekawi może się jeszcze gdzieś dorwie taką lub większą Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Aktualizacja Nr.7 Trochę kostek i emiterów, oraz wisienka pokazu. Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Kamil911 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Kozak aktualizacja. Ja chyba swój temat usunę bo i tak cię nie dogonie Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: Kozak aktualizacja. Ja chyba swój temat usunę bo i tak cię nie dogonie Co ty pleciesz.. to się wkońcu skończy, przegonisz mnie zresztą to nie wyścigi o złote kalesony. xD Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Tropic Pro, Muzyczna, Mistral i coś z niedocenionego u nas Surexa. Aż strach się bać jak w grudniu wstawisz fotkę całości. Nie dość, że częsty update, to jeszcze każdy zakup obfity. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Muzyczna fajna kosteczka miałem rok temu, tropic pro bedzie kocurem pewnie ale ten surex mnie ciekawi Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2020 12 godzin temu, mantis napisał: Tropic Pro, Muzyczna, Mistral i coś z niedocenionego u nas Surexa. Aż strach się bać jak w grudniu wstawisz fotkę całości. Nie dość, że częsty update, to jeszcze każdy zakup obfity. Dopóki fundusze są to i obfite będą ale jestem już bliżej niż dalej do zakończenia zakupów na ten rok. 11 godzin temu, kamils38 napisał: Muzyczna fajna kosteczka miałem rok temu, tropic pro bedzie kocurem pewnie ale ten surex mnie ciekawi Miałem w 18/19 punka wypadł genialnie w porównaniu do innych kostek z tej serii muzycznych, Surex nie był tak moim priorytetem zakupiłem go w okazyjnej cenie, a nie ukrywam że lubię testować coś czego reszta nie miała, ale nie ukrywam że także mnie ciekawi jak wypadnie. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Ten Surex Panie to mnie ciekawi. Na januszowej promocji trafiony czy jak? Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2020 9 minut temu, Piotrek007 napisał: Ten Surex Panie to mnie ciekawi. Na januszowej promocji trafiony czy jak? Tak dokładnie.. za 45 pln bodajże hehe Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 11 Października 2020 Aktualizacja Nr.10 Takie tam do małych projektów i nie tylko. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Października 2020 No to teraz lepiej, samum i px-pro zacne. A cóż to za projekty szykujesz? Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 11 Października 2020 3 minuty temu, mpiwowski napisał: Poprawiłem link Dzięki męczyłem się z tym całe wieki xD 2 minuty temu, k4n4li4 napisał: No to teraz lepiej, samum i px-pro zacne. A cóż to za projekty szykujesz? Karabinki głównie xD a z saturnów to połączę w układ fan + do tego jakieś małe szajsowate kostki z komety xD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 11 Października 2020 bez img sie wkleja na forum, to samo generuje z linka inaczej sie tagi zdublują. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Października 2020 19 minut temu, Kamil911 napisał: Dzięki męczyłem się z tym całe wieki xD Karabinki głównie xD a z saturnów to połączę w układ fan + do tego jakieś małe szajsowate kostki z komety xD A z rac jakiś projekt czy na mecz się wybierasz? Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 11 Października 2020 Stary ile ty masz tego wszystkiego; petardy, wyrzutnie, wulkany, no ***** wszystko. Stuff 11/10 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Października 2020 41 minut temu, k4n4li4 napisał: A z rac jakiś projekt czy na mecz się wybierasz? Pierwsze co pomyślałem - stuff wygląda na meczowy, albo jak wskazuje data dodania posta 11 października - został równy miesiąc do Święta Niepodległości. Middle Dynamit od Super Power ma NEC 1.5 g według piroarta, do jakiegoś łąkowego strzelania powinno być git, bo huk nie wezwie całych zastępów ochotniczej straży. Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 11 Października 2020 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: A z rac jakiś projekt czy na mecz się wybierasz? Na mecz nie, coś się wymyśli z rac były na dużej promocji na petardzie więc brałem. 2 godziny temu, Piro Wiesław Miro napisał: Stary ile ty masz tego wszystkiego; petardy, wyrzutnie, wulkany, no ***** wszystko. Stuff 11/10 Dzięki a nie wiem nawet ja już tego nie liczę po prostu kupuję to co mi wpadnie w oko. Godzinę temu, mantis napisał: Pierwsze co pomyślałem - stuff wygląda na meczowy, albo jak wskazuje data dodania posta 11 października - został równy miesiąc do Święta Niepodległości. Middle Dynamit od Super Power ma NEC 1.5 g według piroarta, do jakiegoś łąkowego strzelania powinno być git, bo huk nie wezwie całych zastępów ochotniczej straży. To by się zgadzało 11 listopada akurat będę chciał uczcić to ważne święto i hańbą byłoby nic nie odpalić.. a już szczególnie przy sporej ilości jak dla mnie posiadanych rac, białe i czerwone race z pewnością pójdą w ruch i jakaś kostka także. A co do Middle Dynamit to mam zamiar z wszystkich zrobić karabin i po prostu odpalić między blokami 31 grudnia. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 11 Października 2020 Kolejne dobre wyrzutnie doszły Bardzo ciekawy jestem co wymyślisz z rac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi