damian7878 98 Opublikowano 21 Lutego 2020 Rozwaliłeś system tymi zakupami!! Same kozackie propozycje. Final cake 2 zrobi pogrom! W ogóle która go nie zrobi jak wszystko praktycznie górna półka Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 Do final cake 2 przekonałem się m.in po Twojej opini A teraz na filmiku też widać że kostka jest sztos Mam nadzieję że i reszta nie zawiedzie xD Nie daje mi spokoju jedynie Hulk xD pochopnie go zakupiłem skuszony promocją, i nie wiem czy nie wymienię go na coś sprawdzonego xD Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 Dzisiejsza dostawa , jak już wspominałem na czacie, plany się zmieniły i tylko część stuffu będzie odpalona w sylwestra a reszta pójdzie na pokaz weselny w połowie roku '21 U góry gratisy xD Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Lutego 2020 No no.. dałeś z grubej rury King dwójeczka zrobi robote a na deser Silent Night mmm... pychota :)) ciekawią mnie te fontanny z Piromaxa ładnie się prezentują mam nadzieje że ci się spodobają bo na filmach są niezłe. Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 Zastanawiałem się nad tymi z jorge, ale te od piromaxa mają 2 razy więcej nec-u bo aż po 220g a że cena prawie ta sama to wygrało "januszowe' podejście do tematu xD haha. No i na filmach szczególnie dobrze wypadła ta srebrna u niejakiego Pana na M xD Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 Chyba masz pecha, bo to już chyba 2-gi raz o ile dobrze pamiętam xD Cytuj
Homer 9 Opublikowano 24 Lipca 2020 Silent świetna a viserion pewnie jak zwykle w formie. Viserion to u mnie obowiązkowa pozycja każdego roku. Póki co dobry pewny i opłacalny produkt. Luza miałem chyba 2 lata temu taki typowy średniak ani zły ani nie powalał. Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 Listopadowe zakupy hukowe Zaczynając od lewej: Dum bum middle, fp3, miazga i dynamit od velibrum. Dalej PiroHit najlepsze jest to że zamawiałem 10x PS3 przysłali PS5 xD Więc spoko Lont i 2 paki mini dum bum z fajerwerki shop i najmocniejsze super piccolo jako gratis. Reszta z lidera 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Niestety nie mój styl, zdecydowanie wolę efekty ale przyznam, że ogrom robi wrażenie 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2020 aLEŻ ZAPAS emiterków do tego kostki hukowe dum bum X jakieś białe okablowanie ale nie rozumiem co to za lont daj linka 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ps5 są świetne nie wiem czy miałeś kiedykolwiek fontanny nolimits ale w tej cenie kładą wszystkie fontanny, ale stolik masz świetny 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jesteś uzbrojony po zęby ! Taka ilość emiterów starczy na kilka ładnych lat strzelania bez wątpienia możesz spać spokojnie.. lecz twoi sąsiedzi już raczej nie. 1 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 17 godzin temu, mantis napisał: aLEŻ ZAPAS emiterków do tego kostki hukowe dum bum X jakieś białe okablowanie ale nie rozumiem co to za lont daj linka Loncik bardzo szybki metr na sekunde z fajerwerki shop mają go chyba jeszcze tylko na pirohicie ale tu był w lepszej cenie na BF https://www.fajerwerki.shop.pl/1273,lont-bardzo-szybki-metr-sek-bialy.html 17 godzin temu, kamils38 napisał: Ps5 są świetne nie wiem czy miałeś kiedykolwiek fontanny nolimits ale w tej cenie kładą wszystkie fontanny, ale stolik masz świetny No dla mnie git PS5, tym bardziej że paczka wyszła za 11 zł xD Wiem że są słabsze od tych bez logo dextrina, ale sprawdziłem i mają po 4,5g FB więc i tak spoko. No limitsy kupiłem pierwszy raz, a 3 sztuki bo naoglądałem się właśnie filmików i zacnie się prezentują A stolik to stara produkcja xD szkoda mi było oddać V6-ki na złom xD Mam filmik z nim ale jeszcze z czasów jak się nagrywało kalkulatorem xD Trzeba było wziąć troszkę towaru na zapas jak już ma być bieda z mocnymi petardami/emiterami. Chociażby po to żeby przyszłemu pokoleniu pokazać co kiedyś było xD a sąsiedzi no cóż xD jakoś muszą wytrzymać 1 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ostatni zakup w sklepie internetowym TS z partii 2019-3 , MPI może rozwiniesz czym się różni od pozostałych? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Nie jednemu marzy się taki stuff jak Twój. Widzę że zaopatrzyłeś się też w dobre fontanny. Ja po ostatnim Sylwestrze znowu zdecydowałem kupić no limits bo mnie urzekła 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Samum i Alfa doładowanie dla stuffu. Kiedy wjedzie fota całości, bo był już ostatni gwizdek na zakupy internetowe 1 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Fota całości nie będzie aż tak okazała Pokazuję zakupy robione przez cały rok, ale większość pójdzie na pokaz na moim weselu w przyszłym roku (o ile wgl. się odbędzie z racji covida...) Jednak na sylwestra też wleci kilka fajnych kostek, + pozostałości z roku poprzedniego no i alfa jako wisienka na torcie Edytowane 23 Grudnia 2020 przez krzycho1708 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Konkretna ilość tb5 i kolejna osoba która ma u siebie samuma 1 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) A tak wyszedł pokaz Ujęcia z 2 kamer, w drugiej trochę lepszy dźwięk Edytowane 1 Stycznia 2021 przez krzycho1708 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2021 9 godzin temu, Piotrek007 napisał: Piękny pokaz...brawo Co za kostka startuje w 4:04 Jupiter 53901 od Jorge Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi