k4n4li4 276 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Niestety nie byłem pierwszy z założeniem tematu ale trudno. W tym roku będzie na bogato a przynajmniej bym tak chciał, czas i pieniądze zadecydują czy uda się wykonać plan. Pierwsza paka z alepetarda Bodajże wszystkie trzy wyrzutnie są z 2013 roku więc powinny walić konkretnie. JW5000 jest jak grzechotka dla dzieci ale sprawdziłem rury i wszystko się wydaje ok, nawet chyba ktoś przed wysyłką też sprawdzał. Dogłębniej będę analizował w okresie przedsylwestrowym 1 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Grzechotka to normalna rzecz, pewnie gwiazdki, crackling, albo efekt miny jest luzem umieszczony w rurach. To już drugi raz alepetarda daje na początek roku ładną promkę, chociaż mieli konkurencję cenową z Arką i INS'em. Te i pobliskie roczniki u Jorga w kostkach były najlepsze, podobnie jak samochody z biegiem czasu, pomimo kilku lat nie rdzewieją. Ładna laurka dla Jorge, 100% zamówienia od tego importera. Paweł z facebook dostał coś od Jorge, chyba rakietę dmuchaną, albo dyplom w zamian za wysłanie im na maila fanowskich rysunków xD 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Ulala.. konkrety jak się patrzy ! widać że wybrałeś jedne z najlepszych kostek Jorge jakie były dostępne na promce stary życzę ci aby ten plan na bogatości się udał tak trzymaj i czekam na kolejne aktualizacje. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Kamil911 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) I cyk uzupełnienie stanów magazynowych na stragan K4n4li4 to przerzut rok temu Gaoo mu wysłało towar to mówił że najlepsze w tym roku sponsoring z Jorge:) PS Przez Ciebie też musiałem zamówić JW4001 i 409 Edytowane 15 Stycznia 2020 przez AdrianoGKW 1 Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2020 7 godzin temu, mantis napisał: Grzechotka to normalna rzecz, pewnie gwiazdki, crackling, albo efekt miny jest luzem umieszczony w rurach. To już drugi raz alepetarda daje na początek roku ładną promkę, chociaż mieli konkurencję cenową z Arką i INS'em. Te i pobliskie roczniki u Jorga w kostkach były najlepsze, podobnie jak samochody z biegiem czasu, pomimo kilku lat nie rdzewieją. Ładna laurka dla Jorge, 100% zamówienia od tego importera. Paweł z facebook dostał coś od Jorge, chyba rakietę dmuchaną, albo dyplom w zamian za wysłanie im na maila fanowskich rysunków xD Stare jorge i alepetarda to musi działać 6 godzin temu, Kamil911 napisał: Ulala.. konkrety jak się patrzy ! widać że wybrałeś jedne z najlepszych kostek Jorge jakie były dostępne na promce stary życzę ci aby ten plan na bogatości się udał tak trzymaj i czekam na kolejne aktualizacje. Postaram się nie zawieść 29 minut temu, AdrianoGKW napisał: I cyk uzupełnienie stanów magazynowych na stragan K4n4li4 to przerzut rok temu Gaoo mu wysłało towar to mówił że najlepsze w tym roku sponsoring z Jorge:) PS Przez Ciebie też musiałem zamówić JW4001 i 409 Wspieram polskich importerów a nie jak jakiś machony Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Faktycznie na bogato, jw4001 ubiegłego sylwestra zrobiła na mnie i na widzach duże wrażenie, Jorge ma to coś 1 Cytuj
Godofireworks 1 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Super staff też się postaram w tym roku polecieć więcej w 30mm 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Widać w tym roku na bogato jak 200 zł wydane na kapiszony A górna wyrzutnia to jak się nazywa?:> Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2020 23 minuty temu, AdrianoGKW napisał: Widać w tym roku na bogato jak 200 zł wydane na kapiszony A górna wyrzutnia to jak się nazywa?:> Tak samo jak dolna To tylko na rozgrzewkę Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Stycznia 2020 O ty złodzieju jeden!! . Miałem w koszyku już jw409 i jw4001. Spóźniłem się o parę sekund. Tak już bez żartów... Kozacki początek. Jorgowskie rarytaski które na pewno zachwycą.Zamieszasz przebić jakościowo stuff z poprzedniego roku? Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2020 19 godzin temu, damian7878 napisał: O ty złodzieju jeden!! . Miałem w koszyku już jw409 i jw4001. Spóźniłem się o parę sekund. Tak już bez żartów... Kozacki początek. Jorgowskie rarytaski które na pewno zachwycą.Zamieszasz przebić jakościowo stuff z poprzedniego roku? Jeśli budżet pozwoli to tak. Jedziemy na pełnej k**wie albo wcale Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Aktualizacja co by obserwujący mój temat się nie smucili, że mało się dzieje Paczka z ins Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Stycznia 2020 W dniu 20.01.2020 o 13:56, k4n4li4 napisał: Coś na rozgrzewkę z superfajerwerki To już wiem kto mi to wykupił 1 Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 44 minuty temu, mpiwowski napisał: To już wiem kto mi to wykupił Wziąłem ale teraz myślę jak to wkomponować xD W sumie to mogłem trzecią wziąć bo jeszcze była 22 minuty temu, mantis napisał: Doszło przed Sylwestrem i za to się ich ceni. Postarali się. Jeszcze było dobrze zapakowane aż nożyk złamałem. Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jak takie parcie to chyba lepiej zostawię i tak już jakaś wizja do głowy przychodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dobry update, kostki z fajnym efektem a 3 szt. to już wgl. zrobią robotę Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dajesz czadu dobry wybór też miałem te final cake w planach no chyba będzie na bogato o ile dotrwa to do grudnia xd wincyj kostek. ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Miałem finał cake 2 to wymiotła.Dobre są wyrzutnie tej serii. Każda jest dynamiczna a to lubię.Rosły stuff u Ciebie bedzie na koniec Cytuj
Karpiu 3 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Początek roku, a widać już u Ciebie dużo ciekawych kostek Czekam na dalsze aktualizacje Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 18 Lutego 2020 "Maly" to jest ten silent night wzgledem kingow konkret aktualizacja! Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 18 Lutego 2020 Kingi w dobrej cenie z fajerwerki gorzow Do mnie też od nich paka idzie, mahony z kolegami w opinie google im napłakał, że fikcyjne promocje i się zmartwiłem, ale jak widać niepotrzebnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi