k4n4li4 276 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Kamil911 napisał: Szalejesz reggae pójdzie x2 ? Tak ale myślę czy jeszcze nie dokupić i puścić x4 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Fajne to reggae , pozdrów kolegę. Jak na 5 miesięcy do sylwestra, to masz tego w 3upy. Nie zatrzymuj się i kupuj więcej Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Piro Wiesław Miro napisał: Fajne to reggae , pozdrów kolegę. Jak na 5 miesięcy do sylwestra, to masz tego w 3upy. Nie zatrzymuj się i kupuj więcej Dopiero po chwili załapałem co z tym kolegą xD Coś tam jest ale muszę podliczyć ile wydałem bo jak się płaci z konta to lekko idzie 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Konkretnie jak zawsze, też miałem w planach tego PX-PRO 7 ale odpuściłem. xD Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 40 minut temu, Kamil911 napisał: Konkretnie jak zawsze, też miałem w planach tego PX-PRO 7 ale odpuściłem. xD w sumie teraz żałuję bo mogłem dwa wziąć Cytuj
Romano 29 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Silver box dynamiczna wyrzutnia x2 będzię odpalana ? Posiada purpurę jak mój strzał w green boxy,vertical ma fajny tail z krakiem. Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Romano napisał: Silver box dynamiczna wyrzutnia x2 będzię odpalana ? Posiada purpurę jak mój strzał w green boxy,vertical ma fajny tail z krakiem. Dokładnie dwa na raz, myślę że będzie pogrom Green boxy może też będą jak zrobię miejsce w pokoju no i w końcu ogarnę jakiś system Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 2 Września 2020 Żeby nie było że ten k4n4li4 to tylko sprzedaje jak pirorookie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Września 2020 Pisałeś wcześniej, że sprzedajesz 3 kostki, bo zmieniła się wizja pokazu. Teraz wjechały dwie nowe. To by się zgadzało, że chciałeś podmienić efekty. Zarówno wcześniejsze jorgowskie, jak i teraz kolorowe Boxy od Triplexa mają jakościowe rozpryski. Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 2 Września 2020 13 minut temu, mantis napisał: Pisałeś wcześniej, że sprzedajesz 3 kostki, bo zmieniła się wizja pokazu. Teraz wjechały dwie nowe. To by się zgadzało, że chciałeś podmienić efekty. Zarówno wcześniejsze jorgowskie, jak i teraz kolorowe Boxy od Triplexa mają jakościowe rozpryski. Jeszcze wjedzie więcej tylko chcę najpierw te trzy sprzedać Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Września 2020 Dobre kosteczki green box sam chciałem kiedyś zakupić spoko na yt wygląda 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Września 2020 Dobre kostki no to finał masz zaklepany widzę zawsze mnie intrygował ten zamek, zawsze mam wrażenie że pod tą szatą jest już prawdziwy greenbox tak czy siak to coś jak easter egg w grach 1 Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 4 Września 2020 1 godzinę temu, Kamil911 napisał: Dobre kostki no to finał masz zaklepany widzę zawsze mnie intrygował ten zamek, zawsze mam wrażenie że pod tą szatą jest już prawdziwy greenbox tak czy siak to coś jak easter egg w grach Na finał to idą final cake Ten green box wcale nie jest green xd na filmach wali na fioletowo, myślę, że będzie współgrać z resztą wyrzutni które dojdą za jakiś czas czas Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 5 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 11:33, k4n4li4 napisał: Na finał to idą final cake Ten green box wcale nie jest green xd na filmach wali na fioletowo, myślę, że będzie współgrać z resztą wyrzutni które dojdą za jakiś czas czas ale ma ładną, niespotykaną i zieloną wierzbę i na dole zieloną minę 1 Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 5 Września 2020 kolejny somsiad kupił green boxa, zaraz mi gały zbieleją u mnie też zawita w tym roku Kanalia szalejesz! pewno w grudniu stawiasz stragan z piro zrobisz rozpierduchę, to jest pewne Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Września 2020 4 godziny temu, PiroArt.eu napisał: ale ma ładną, niespotykaną i zieloną wierzbę i na dole zieloną minę No tak, niespotykane efekty, myślę, że będę zadowolony 52 minuty temu, Kamil™ napisał: kolejny somsiad kupił green boxa, zaraz mi gały zbieleją u mnie też zawita w tym roku Kanalia szalejesz! pewno w grudniu stawiasz stragan z piro zrobisz rozpierduchę, to jest pewne Bierz puki jest Zapraszam, dla forumowiczów będą gratisy Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Września 2020 Godzinę temu, mpiwowski napisał: W Triplexie jest pod dostatkiem Dzięki za info! Już jadę, to tylko 400km Cytuj
Romano 29 Opublikowano 5 Września 2020 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: Dzięki za info! Już jadę, to tylko 400km Dawaj dawaj bedziesz niedaleko mnie Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Września 2020 21 minut temu, Romano napisał: Dawaj dawaj bedziesz niedaleko mnie Na pewno nie omieszkam wstąpić Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Edytowane 29 Września 2020 przez k4n4li4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi