Kamil911 119 Opublikowano 5 Grudnia 2020 O uju złoty.. xD ale ścianka się zrobiła ! zapowiada się konkretne strzelanie będzie zabawa, będzie się działo i nocy będzie mało Fajnie to wszystko wygląda cały rok zbierania ale było warto teraz widać jak dużo wkładu włożyłeś w ten Stuff. Bajka tyle w temacie.. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 5 Grudnia 2020 A ja ... panie ale ulozyles wieze. Jest czym postrzelac... ale ciągle kupuj. Ciągle malo. Ladna zbieranina przez caly rok Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Godzinę temu, Kamil911 napisał: O uju złoty.. xD ale ścianka się zrobiła ! zapowiada się konkretne strzelanie będzie zabawa, będzie się działo i nocy będzie mało Fajnie to wszystko wygląda cały rok zbierania ale było warto teraz widać jak dużo wkładu włożyłeś w ten Stuff. Bajka tyle w temacie.. O *uju złoty to będzie jak ty wrzucisz zdjęcie stuffu 10 minut temu, Piotrek007 napisał: A ja ... panie ale ulozyles wieze. Jest czym postrzelac... ale ciągle kupuj. Ciągle malo. Ladna zbieranina przez caly rok Już mnie klną w domu ale zobacze, muszę przemyśleć jak pokaz będzie szedł i które wyrzutnie włącze, może coś trzeba będzie dokupić Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 5 Grudnia 2020 7 minut temu, k4n4li4 napisał: Już mnie klną w domu Oj tam. Pogadaja i przestana Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Na pierwszym planie Final Cake 1, właściwie to wszystko jest na pierwszym planie. Tyle stuffu, że był problem upchać to w jednym kadrze. Grubo pojechałeś w tym roku, no i jak zwykle konkretny gust do piro nastawiony na różne kostki. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) O pierona somsiad.. jak ty mi będziesz pod domem z tydzień tym dudnić Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Mroczny Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Uuu konkretnie masa rarytasów ciekawe skont na to pienonszki ma Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 5 Grudnia 2020 O kur*a ładna ścianka, troszkę się tego uzbierało, będzie ładny pokazik Pozdro Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 9 minut temu, Gokusa napisał: Mało Ps. tak psioczy na MEGA ale w kolekcji ma mało bo nie mam straganu no kupiłem na testy i tak słaba była, że nawet żal mi było drugiej odpalać na 11 listopada Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 5 Grudnia 2020 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: mało bo nie mam straganu no kupiłem na testy i tak słaba była, że nawet żal mi było drugiej odpalać na 11 listopada Ty tam rozstawiaj towar, a nie dyskutujesz, klienci czekają xd najlepiej zutylizować, zakop pod ziemie lub zlituje się i mogę przyjąć za dopłata Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 4 minuty temu, Gokusa napisał: Ty tam rozstawiaj towar, a nie dyskutujesz, klienci czekają xd najlepiej zutylizować, zakop pod ziemie lub zlituje się i mogę przyjąć za dopłata Nie poganiaj tak bo ci w nocy coś się stanie ze straganem! Nie no, utylizacja będzie w wigilię Co roku u mnie wigilia jest wcześniej niż u innych i jak wychodzimy "po" na strzelanie to akurat inni zasiadają do stołu, Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 5 Grudnia 2020 9 minut temu, k4n4li4 napisał: Nie poganiaj tak bo ci w nocy coś się stanie ze straganem! Nie no, utylizacja będzie w wigilię Co roku u mnie wigilia jest wcześniej niż u innych i jak wychodzimy "po" na strzelanie to akurat inni zasiadają do stołu, Oho, konkurencja coś planuje to nie lepiej w Boże Narodzenie walnąc? wigilia to takie przed święto Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gokusa napisał: Oho, konkurencja coś planuje to nie lepiej w Boże Narodzenie walnąc? wigilia to takie przed święto Nie wiem, na wigilię zjeżdża się rodzina to zawsze coś pyknę dla lepszej atmosfery Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 5 Grudnia 2020 I po wigilii wyjeżdżają? Najeść się za darmo i pojechać, jak zawsze Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 40 minut temu, Gokusa napisał: I po wigilii wyjeżdżają? Najeść się za darmo i pojechać, jak zawsze niestety polacy Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Powiedz, ze w tym roku bez fajerwerek mogą nie przyjeżdżać Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Pełen uznania zestaw. Szykuje się nie tylko efektowne ale i długie strzelanie. Ciekawy jestem wyrzutni regge jsk wypadnie w stosunku do jw 408 np bo sam ja zamówiłem. Dużo jeszcze planujesz kupować? Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 7 Grudnia 2020 No no, sporo tego towaru uzbierales i to dobrego towaru Bedzie na co popatrzec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi