Martino30 22 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Widze kolega tez zgromadził sporo większy stuff od mojego i ciekawych pozycji też poszła pare $ Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 18 Grudnia 2020 49 minut temu, Martino30 napisał: Widze kolega tez zgromadził sporo większy stuff od mojego Nie no, myślę że twój jednak jest najlepszy. Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 15 minut temu, Heniek Bocianowski napisał: Ten stuff jest warty ze 4 tysiące zł. powinno być takie coś stuff top 10 że oceniamy 10 najdroższych stufuf chyba raczej powinien być oceniany pod względem cena/jakość bo można wydać 10k i mieć gówno tylko dużo xd 2 Cytuj
Wyszol 6 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Stuff pierwsza klasa same konkrety. Jakość towaru powala na kolana. Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Panie takiego somsiada chciałbym mieć w swojej miejscowości. Coś pięknego. Blue i Green box to zazdroszczę bo jakoś ich nie kupiłem Cytuj
sokol 6 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ach widząc ten stuff to stare czasy mi się przypomniały fajny zestaw zapraszam do mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi