expanse 3 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witam, w tym roku wydałem już 350zł co dla mnie jest rekordem. Być może skusze się na jeszcze jedną paczkę i na coś z marketów w grudniu. Jak co roku będę robił pokaz z lontu, postawiłem na raczej mniej popularne kostki po raz pierwszy mam gaoo i super power. Ostatnimi czasy kompletnie znudziły mi się petardy dlatego mam tylko to co zostało mi z ostatnich lat: Paczka z alepetarda: Paczka z fajerwerki.shop Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dla mnie kiedyś 200zł na fajerwerki to było dużo a teraz się zmieniło, w nastepnym roku znowu więcej wydasz Wyrzutnie od gaoo są fajne i często na promocjach bo niedoceniane Do tego rakiety, rzymiaki, petardy... nudził się nie będziesz Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jeśli to co na drugim i trzecim zdjęciu = 350 PLN, to rzeczywiście na wyprzedażach można nieźle się obłowić. Zupełnie jakby kupować po cenach sprzed 10 lat. 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Są fajne kostki i świetny zestaw rakiet a nawet znalazła się jeszcze kątówka na finał ! Rewelacja powiem ci że bardzo fajny zestaw skompletowałeś będą efekty a i zabawy ci nie zabraknie. wyrzutnie Vis miałem i polecam w prmocji było warto.. ale coś mi się wydaje że to nie koniec zakupów. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ja też muszę zacząć robić zaopatrzenie z myślą o kolejnym Sylwestrze, bo akcyzą mogą zostać w tym roku objęte fajerwerki - jak planuje ministerstwo finansów. Te pasibrzuchy już nawet po kasę ze sprzedaży pirotechniki chcą łapy wyciągnąć Są teraz wyprzedaże to taniej wyjdzie niż zakupy w grudniu (oby bez akcyzy). Tu jest jeden z artykułów na temat akcyzy https://www.money.pl/podatki/akcyza-na-fajerwerki-nowy-pomysl-resortu-finansow-6455852351477889a.html Cytuj
expanse 3 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2020 5 godzin temu, LudwiczekR napisał: Ja też muszę zacząć robić zaopatrzenie z myślą o kolejnym Sylwestrze, bo akcyzą mogą zostać w tym roku objęte fajerwerki - jak planuje ministerstwo finansów. Te pasibrzuchy już nawet po kasę ze sprzedaży pirotechniki chcą łapy wyciągnąć Są teraz wyprzedaże to taniej wyjdzie niż zakupy w grudniu (oby bez akcyzy). Tu jest jeden z artykułów na temat akcyzy https://www.money.pl/podatki/akcyza-na-fajerwerki-nowy-pomysl-resortu-finansow-6455852351477889a.html Smutne że w ogóle biorą taki podatek pod uwagę. Nie dość że będzie drożyzna to jeszcze pewnie sporo polskich importerów mogło by upaść. Nie ma to jak rzucać kłody pod nogi własnej gospodarce. 2 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Miałem parę razy konkrety z gaoo i nigdy mnie nie zawiodły.Do dziś uważam że 35 strzałowa o kalibrze 1,0 your control była jedna z lepszych kątówek jakie testowałem. Tak samo 19tka Diamond 3 dała popis. Dobrze kojarzy mi się ten importer. Zakupy bardzo interesujące jak dla mnie. Ciekawią mnie te rakiety. Co do akcyzy... Mam nadzieję, że państwo nie zrobi nam tego swinstwo bo fajerwerki i tak są już kosmicznie drogie. Jeszcze 8lat temu normalna 19tka od jorge kosztowała 50-55zl.Dzis kosztuje minimum 75zl.Ja rozumiem że zawsze wszystko idzie w parze i że jak jedno drożeje to i drugie ale żeby do tego akcyza? No gęby chyba tym ministrów swędzą... Cytuj
expanse 3 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 Kolejne 2 małe paczki. Chciałem jeszcze wycisnąć coś z ostatnich wyprzedaży Paczka z piroart: (tropic pro to BI25S1-210) i paczka z fajerwerkigorzow: Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Marca 2020 Dwie skromne paczki ale konkretne widzę Your Club jesteś już trzecią osobą co wzięła tą kostkę nie wydaje się by cię zawiodła. a i tropic pro też się znalazł też ciekawa kostka dobrze że korzystasz z promocji bo niedługo to się może zmienic a sporo można zaoszczędzić. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Marca 2020 Temat nie umarł jak widać. Fajerwerkigorzów i wyrzutnie maxsema to okdrycie tego roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi