Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Shout ciekawa pozycja rzadko spotykana warta uwagi.. oby ten Viking cię nie zawiódł. Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2020 Kolejna paczka z PiroArt dojechała. W tym roku sam już siebie zaskoczylem taka ilością jaka nazbieralem a wiem że na tym się nie skończy Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wszystkie miałem i byłem zadowolony a nawet powiem ci że ta magma co prawda strzelały dwie jednocześnie ale byłem pod wrażeniem tej kosteczki Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Wyrzutnie zacne, pokaz będzie udany. W następnym roku sam siebie zxaskoczysz na nowo Wiem to po sobie, z roku na rok coraz więcej piro Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Kolejna porcja wyrzutni i paczka emiterów. Magictime nowa odsłona komety, ciekawe jak wypadnie. Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Ostatnia paczka dotarła raczej to już wszystko chyba że coś trafi się ciekawego w sklepach Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Musze powiedzieć że jestem pod pełnym wrażeniem Twojego stuffu w tym roku Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Independence fajna wyrzutnia warta swojej ceny, ciekawi mnie kometa bo jest dość mało popularna a ma fajne produkty Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 Jak się bawić to się bawić miało nic nie dojść ale jednak doszło Zdjęcie całości jutro Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Kurcze chyba tylko ja tu nie mam w tym roku porządnych rakiet . Fajnie że masz kolejny konkret z komety Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wszystkiego dobrego w Nowym roku Zaczynam łączyć co z tego wyjdzie okaże się o północy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi