damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Fontanna fantastyczna. Najlepsza jaka miałem.Przestrzeń craclingu jak na fontannę niebotyczna.Miałem już grom fontann i wulkanów przez te wszystkie lata. Ta przebiła nawet dotąd moją ulubioną Extreme b5. Dla mnie miazga fontanna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Trzeba będzie obowiązkowo przetestować miałem już ją na oku jakiś czas temu ale nie mogłem się zebrać do kupna. a prezentuje się bardzo dobrze ten crackling jest niesamowity i dość długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Mój film z tego roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Kapitalna fontanna,efekty poza zasięgiem konkurencji!!! Cena jak najbardziej akceptowalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Co za potęga! Zachęcony filmikami i opiniami, kupiłem dwie sztuki. Odpaliłem obok siebie w odstępie może 3-4m i wrażenie niesamowite. Początek niepozorny, ale jak zaczyna wypluwać crackling to o panie! Ściana ognia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Co wyrabia ta fontanna to przechodzi ludzkie pojęcie. Cracling jest niesamowicie głośny, efekty wysokie i zasłaniające nie wiem może i okrągły ar powierzchni. Ta fontanna zagościła u mnie 3 raz i 3 rok z rzędu, zagości pewnie z 10 kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Fontanna super, żałuje że wcześniej ich nie miałem . 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmxPyro 2 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 absolutne 10/10. szczególnie za taka cenę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Jest i mój film tej kozackiej fontanny. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez damian7878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Bardzo ładna, cały czas trzyma poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 3 Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Ewidentnie najlepsza fontanna już nieraz u mnie zagościła, niestety w tym roku nie planuję jej kupować (ze względu na cenę). Chodź od 3 lat trzyma nadal dobry poziom i jest chyba jedną z najlepszych fontann w progu cenowym do 50 złotych. Szczerze mogę ją każdemu polecić i nie pożałujecie zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi