PiroSeba 12 Opublikowano 19 Stycznia 2020 , jak widac na wyżej zamieszczonym obrazku tez rozpocząłem małe zakupy ,nie wiem kiedy będa nastepne zakupy ,ale raczej w polowie roku Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jak na początek jest bardzo dobrze, widzę że jesteś fanem kostki Viserion. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Całkiem prawilnie, chociaż mnie by się nie chciało odpalać takiej ilości petard pojedynczo. Chyba, że to idzie do odpalenia karabinkiem na jeden lont. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jest viserion i jest sorbet. Ten drugi lekko znerfiony ale nadal bardzo dobra wyrzutnia. Huku ci nie zabraknie widzę Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Petard to już Ci pewnie wystarczy na ten rok. W tych petardach drzemie moc.Triplexowe wyrzutnie obadane i z dobrą opinią. Ja kiedy odpalałem 2-3 lata temu Sorbeta i Viseriona byłem zachwycony efektami. Viserion to szok wrecz... Ciekawe co znajdzie się przy okazji kolejnych dostaw Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2020 @mantis petardy to 90% do karabinku viseriony pojda na raz ,myślę że zrobią wrażenie na publicznosci , @Karpiu nawet nie zwróciłem uwagi na rok produkcji sorbeta Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 20 Stycznia 2020 5 minut temu, PiroSeba napisał: viseriony pojda na raz ,myślę że zrobią wrażenie na publicznosci , Na pewno zrobią wrażenie. Sam odpalałem na Sylwka dwa na raz i było mega. Jak odpalisz trzy to nie wiem co to będzie, jakiś kosmos chyba. Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 30 Września 2020 Witam wszystkich, dawno mnie tutaj nie było, ale to nie znaczy że zakupy piro nie przebiegały pomyslnie Odsyłam do linku poniżej https://m.fotosik.pl/zdjecie/b5915ed18fe1372e Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Września 2020 Solidny arsenał sporo fajnych kostek i rakiety z którymi będziesz miał nie lada zabawy z odpalania, podoba mi się ten zestaw. 1 Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 30 Września 2020 Tu następne zdjęcie, chce w tym roku przetestować trochę komete kiedyś bardzo lubiałem tego importera https://m.fotosik.pl/zdjecie/e99104cd2c58859e Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Września 2020 Samum w składzie z raczej nieznanymi ludziom kostkami Komety. Jak dla mnie jest to trochę nieodkryty przez forum importer. W latach 2010 kiedy miałem dużo Komety, była tania i nie odstawała wcale jakością od innych. Europa ładnie wtedy rozświetliła niebo, zresztą jak i pozostałe kostki, polecam od nich małą wyrzutnię Kiwi. Do tego całkiem niezłe rakiety. Perfekty populare i sprawdzone, Lustik podobnie jak Formula od Piro Planet dają radę, Dum Bumy salutowe rakietki - z racji, że w tym roku zajawka na saluty, to pochwalę. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Września 2020 bardzo ładnie, samumy zrobią robotę. U mnie też Kometa będzie testowana 1 Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 30 Września 2020 Samumy polecą na raz między 3 viserionami w układzie Viserion samum Viserion samum viserion Kometę mam ochotę protestować w tym roku, zobaczymy co pokaże, Ktoś poleci jakas kątówke która mogła by polecieć przed tymi viserionami i samumami? 30 albo 25 mm Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 10 Października 2020 Witam dotarła do mnie kolejna paczka wyrzutnie na finał i parę mniejszych do zabawy, rzymskie ognie do projektu emitery na zapas https://m.fotosik.pl/zdjecie/78f2ef9d26594e3e https://m.fotosik.pl/zdjecie/1f897612aa705c7e Cytuj
Romano 29 Opublikowano 10 Października 2020 Fontanna no limits podobno dobra sprawa, emiterki zawsze na plus, może jeszcze jakieś rakety dla zabicia czasu? Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 10 Października 2020 @Romano no no limits super robi na żywo wrażenie ,moze jeszcze jedna paczka rakiet dojdzie ale nie wiem,na pewno dojdą jeszcze kątówki Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Października 2020 Jest coś do zabawy, jest i shooter który ładnie się prezentuje 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Października 2020 Zróżnicowany zakup, trochę sprawdzonych towarów i trochę nowości. Fontanny No Limits chciałem rok temu dorwać przy okazji zakupów kostek. Scream 5s powinien sporo namieszać, szczególnie jeśli będziesz odpalał w dzień. Wtedy inni nie strzelają z tak dużą intensywnością i można się wyróżnić. 1 Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 10 Października 2020 @k4n4li4jak dla mnie shooter to najlepsza 100 strzałowa wyrzutnia 25 mm @mantistrzeba sprawdzać nowosci 1 Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Kolejna aktualizacja, i na tym chyba koniec Edytowane 14 Listopada 2020 przez PiroSeba Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Listopada 2020 3 kozackie wyrzutnie i coś do zabawy Dawaj zdjęcie całości bo na pewno świetnie się prezentuje Pewnie jeszcze coś dokupisz na blackfriday 1 Cytuj
PiroSeba 12 Autor Opublikowano 14 Listopada 2020 zdjęcie całosci będzie po swietach ,w black friday moze by sie jakas wyrzutnie 49 strzałów 30 milimetrów wzieło ale nie mam pomysłu jaką Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Listopada 2020 Chociaż nie ma moździerzy, to są z nami jeszcze single typu No Limits. Może przez brak moździerzy zaczną wypuszczać nowe lepsze single? Rakiety Liliput od Funke tego nie znałem. 1 Cytuj
wapster 0 Opublikowano 14 Listopada 2020 1 godzinę temu, mantis napisał: Chociaż nie ma moździerzy, to są z nami jeszcze single typu No Limits. Może przez brak moździerzy zaczną wypuszczać nowe lepsze single? Rakiety Liliput od Funke tego nie znałem. W cenie pxo310, na TF są ss 50mm klaska 4szt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi