Skocz do zawartości

[damian7878] kolejna przygoda stuff 2020/2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam po raz kolejny☺.Przedstawiam wszystkim swój temat przygotowań na Sylwestra 2020.W tym roku również będzie grubo.Zamierzam oczywiscie kupic standardowo to czego w swojej bogatej karierze jeszcze nie mialem?.W tym roku na pewno też nieźle zamieszam wśród importerów.Na pewno będzie dużo konkretów,troszke mniejszych wyrzutnii i na pewno fajne fontanny do zabawy.                                               Oto co już zakupiłem☺.Zapraszam do tematu☺.  8d0a488f052ec38dgen.jpg

Edytowane przez damian7878
Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie :D

Jest V która ma piękne efekty 

Także czekamy na więcej  :)

Opublikowano

Świetny start sezonu. Chrys sensation zrobi koloslane wrażenie, tego jestem pewien. Cudak battery już dzisiaj rzadko spotykana wyrzutnia, przypomina stare czasy.

• Like 1
Opublikowano

No panie początek niczego sobie. Czekamy na wiecej

Opublikowano

No Damianie po tobie to akurat nie dało by się się spodziewać lipy :) piękne kosteczki bardzo duży plus masz za JW52, NG7 i Cudaka czuje się jak dobre 10 lat temu ;) kiedy te kostki przeżywały swoje złote czasy fajnie że twój stuff składa się z czegoś wyjątkowego dla mnie bomba.? Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej strach pomyśleć co jeszcze planujesz ! :) czekam na więcej. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mocne wejście w nowy rok. Widzę, że dzięki odpowiednim promocją Jorge wróciło do łask ? Pozostaje mieć tylko nadzieję, że efekty nie będą znacząco odbiegały od tych sprzed kilku lat.

Edytowane przez Bandit123
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przedstawiam arykuły z drugiego zamówienia☺.Tym razem jak nigdy bez konkretów.W tym roku wyrzutnie kalibru 0,8 zamierzam połączyć☺.W następnych zamowieniach będą już same konkrety.Choć wiem ze mam dobre arsenaly od wielu lat to w tym roku na pewno bedzie najgrubiej!Czym starszy tym bardziej napalony na piro haha.fa2d7569dd6b7bd8med.jpg

Opublikowano

Dobrze jest mi się podoba grunt że stuff rośnie to się liczy. :) nie ma co z tymi konkretami tak się śpieszyć jak jeszcze 10 miesięcy do sylwestra :P Dużo zabawy będziesz miał i widzę fontanny ! Dobry wybór zawsze to jakieś urozmaicenia niż same kostki bardzo fajna paka damianie. ;)

• Like 1
Opublikowano

No i tak trzymać, z roku na rok bić własny rekord.  Twoje stuffy zawsze miło się ogląda, jest wszystkiego po trochu ale głównie dominują wyrzutnie.

• Like 1
Opublikowano

Stuff bardzo oryginalny, bo masz to czego nikt inny nie ma :D i tak trzymać! 20mm robi robotę na niebie jak jest tego sporo i u Cb właśnie tak będzie :)Połączyć po 2-3 takie kostki na raz i jest niezłe show :D

• Like 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Świetnie, że w Twoim zestawie nie zabrakło wulkanów, a też zdjęcie zacheca żeby w tym roku kupić tych fontann więcej. Jeśli będziesz miał możliwość nagrania pokazu, to chętnie bym zobaczył efekt wyrzutni Chrys Sensation - kaliber i rozmiary tej kątówki robią wrażenie.

Edytowane przez Bezpiecznik
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnia paczka. Sorrki za jakość. Całość będzie zrobiona normalnym aparatem ?d2f2057e9785a2cfmed.jpg

Opublikowano

No jakość zdjęcia nie powala ale dobór wyrzutni już tak :) crump, reggae, heavy metal, pxpro nie trzeba nic więcej pisać

• Thanks 1
Opublikowano

Całość będzie się prezentowała na bogato.. ?

Opublikowano

Crump pxpro i pm świetne :D czekam na całość 

Opublikowano

Jakościowe kostki, Crumpa miałem okazję zobaczyć na żywo, wyrzutnia zdominuje pokaz razem z Chrys Sensation i PX Pro.

Słowem: coś do zabawy i coś na główny pokaz późnym wieczorem, bo godziny policyjne odwołali.

• Thanks 1
Opublikowano

Same konkrety wleciały :D
Crump, Reggae, PX-pro sztos! muzyczne od PM świetne! A Sharp ma okazałe efekty :)

• Thanks 1
Opublikowano

No i nadeszła pora na zdjęcie całości. W tym roku troszkę mniej niż np. rok temu ale nie ma co chyba narzekać.        972bf86ccf2d1c66gen.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie nie ma na co narzekać :) Stuff prezentuje się bardzo okazale, wiele sprawdzonych pozycji wśród, których zdecydowanie przewodzi Crump. Znalazły się również artykuły do zapełnienia czasu przed północą. Czy z wyrzutni będzie montowany jakiś pokaz, czy odpalane będą na pojedynczo?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bandit123 napisał:

Zdecydowanie nie ma na co narzekać :) Stuff prezentuje się bardzo okazale, wiele sprawdzonych pozycji wśród, których zdecydowanie przewodzi Crump. Znalazły się również artykuły do zapełnienia czasu przed północą. Czy z wyrzutni będzie montowany jakiś pokaz, czy odpalane będą na pojedynczo?

Wszystko będzie odpalone pojedynczo. Zwlekam z tym łączeniem od wielu lat już ?

Opublikowano
12 minut temu, damian7878 napisał:

Wszystko będzie odpalone pojedynczo. Zwlekam z tym łączeniem od wielu lat już ?

Warto się przełamać i spróbować chociażby na loncie. Nie ma nic lepszego, niż satysfakcja po dobrze wykonanym pokazie. 

Polecam zrobić sobie plan na następny rok, spiąć wyrzutnie w pokaz :D 

Opublikowano

No ztakimi kostkami to az sie prosi o lont :P

zapraszam do mnie :P tam połączone :)

Opublikowano

Masz w tym stuffie wszystko czego potrzeba do dobrej zabawy :) wyśmienite kątowe wyrzutnie i cudny Crump z pewnością będzie to wisienka pokazu :) sporo konkretnych wyrzutni 30mm w tym Imagine ehh piękne wspomnienia miałem z tą wyrzutnią aż zaleciało przeszłością ale i jest coś do przestrzelania przed północą jak co roku Damianie trzymasz poziom. ? 

• Like 1
Opublikowano

Jestem pod wrażeniem. Wiele konkretów ale jest też drobnica do zabawy. Też mam sharp i ozon więc miejmy nadzieję że dobrze wypadną ?