Piotrek007 79 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam. Jak co roku zaczynam od małego zamówienia. Oto dwie "małe" kosteczki. Zamówione w INS na januszowych promocjach. Duży plus dla Triplexa za lont podstawowy jak i rezerwowy. Można ja świetnie wykorzystać do pokazów. I tak tez w tym roku zamierzam zrobić. Mały skromny pokaz. To będzie pierwszy. Mam nadzieje ze się uda. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ładne fanki. Niebieski zamek odsłania zieloną skrzynię, chociaż Green Box wbrew nazwie nie strzela na zielono, tylko na czerwono. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Konkretny zakup! Jw401 zrobi piorunujące wrażenie, zobaczysz z reszta. Widzę będzie się działo w tym roku u Ciebie Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2020 8 godzin temu, damian7878 napisał: Jw401 zrobi piorunujące wrażenie, zobaczysz z reszta. Miałem ja juz rok temu i po wrażeniach jakie zrobiła na publice postanowiłem ze po raz kolejny zawita w moim stuffie Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Niezły asortyment ma ten INS fireworks z Krakowa. Widziałem te wyrzutnie reklamowane przez Piotrka 007. Zakładam konto na stronie sklepu bo myślę że ze dwa razy przynajmniej w roku jakieś zestawy zamówię i zostanę stałym klientem tej firmy. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 Mała aktualizacja. Żeby temat nie umarł śmiercią naturalna. Kosteczki zamówione w @PiroArt.eu. Paczka długo czekała na rozpakowanie, ale w koncu sie doczekała. To polowa kostek jakie zamówiłem w sklepie. Niestety nie udało się zabrać na raz... paczka ważyła 24kg:) wiec jest co dźwigać. Pierwsza kostka z Tropic Pro. Mam nadzieje ze sie nie zawiode na nich. PM sprawdzone w roku 2019/2020 i bardzo ladnie walily. Wiec i w tym postanowilem je nabyc. Już niezanudzam. Zapraszam do oceny 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Lutego 2020 Dobry wybór kostek ba ! jedne z najlepszych oprócz tej kątówki od PyroMoravii można się przyczepić ale mam nadzieje że tobie ona się spodoba. Kostka Tropic Pro ciekawie wygląda z pewnością zrobi zacne widowisko. ! Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 3 Lutego 2020 Ta kątówka nie jest zła, efekt się długo utrzymuje. A że to tylko 20mm to tak na rozgrzewkę xD Ogólnie fajne zakupy jw401 chętnie zobaczył bym na żywo Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 10 godzin temu, Kamil911 napisał: oprócz tej kątówki od PyroMoravii można się przyczepić ale mam nadzieje że tobie ona się spodoba. Kostka Tropic Pro ciekawie wygląda z pewnością zrobi zacne widowisko. ! Fajne migotanie ma. I to mnie skusilo. Fakt tylko 20mm. Wiec na rozgrzewkę pójdzie. Jest tez 30mm z PM ale jeszcze nie doczekała się rozpakowania. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 10 Lutego 2020 Kolejna aktualizacja moich zasobów sylwestrowych. Kostki od PM w zeszłym roku spisała sie zacnie. Wiec i w tym zagościły w moim asortymencie. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Lutego 2020 Konkrecik wyrzutnie, Sam poluję na tropic pro ale na piroart pustki narazie Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 11 Lutego 2020 7 godzin temu, k4n4li4 napisał: piroart pustki narazie Maja sie podobno pod koniec lutego pojawić. Tez cos jeszcze z Pro upoluje. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 11 Lutego 2020 Widzę że nie zwalniasz konkrety jak zawsze tak dalej to skończysz cały stuff w połowie roku. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Staram się jak mogę. Mam nadzieje ze jeszcze się coś upoluje w okazjach. Czekam na Pro na Piroart Edytowane 11 Lutego 2020 przez Piotrek007 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Lutego 2020 Podobają mi się Twoje zakupy. Re muzyczne kostki które zakupiłeś są naprawdę mocne co pokazują filmiki a także i opinia ludzi. Sam się przymierzam w tym roku by trochę ich kupić. Widzę też różnorodność producentów. Fajne masz kątówki które zapewne zrobią schow. Jeśli o tej porze masz taki komplet wyrzutni to aż boję się pomyśleć co będzie pod koniec grudnia Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Kolejna mała aktualizacja. Żeby temat nie umarł. Kupione na Fajerwerki Gorzów. Z czystej ciekawości jak będą sie prezentować. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 1 Marca 2020 Wyglądają ciekawie coś innego.. i za to plus mało kto decyduje się na kostki maxsema a moim zdaniem są one warte przetestowania your club mega mnie zainteresowała. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 I cena jest dobra. Kiedyś maxsem mi się podobał. Ale były to kostki 30mm. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Kolejna aktualizacja. Kupione w PiroPolska.pl na wyprzedaży. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 1 Maja 2020 Ładnie ciekawe kostki sprawdzałeś już partie tej X ultra ? Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 5 minut temu, Kamil911 napisał: sprawdzałeś już partie tej X ultra ? Tak. 2017r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi