kamils38 66 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Bardzo dobry wybór fajne petardki jedne z mocniejszych aktualnie na F3 jeżeli kupiłeś w dobrej cenie to tylko pogratulować Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, kamils38 napisał: Bardzo dobry wybór fajne petardki jedne z mocniejszych aktualnie na F3 jeżeli kupiłeś w dobrej cenie to tylko pogratulować P1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 To poleciałeś super emiterki wybrałeś pryma sort ! Pieski na 100% się obsrają ze strachu a somsiady będą zazdrosne. xd Cytuj
mantis 433 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ostatnie zakupy u ludzi to kopiuj+wklej emitery, ale co się dziwić. Trzeba się śpieszyć kochać rzeczy póki jeszcze są. Zostawiam lajka, to będzie kolorem pasował do opakowań. Zresztą całorocznym fanom piro się należy, nie to co sezonowcy Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Ilość tych jakże pięknych emiterów jest już maprawdę satysfakcjonująca, mnie to by już starczyło na pare lat masz spokój. 27 minut temu, mantis napisał: Ostatnie zakupy u ludzi to kopiuj+wklej emitery, ale co się dziwić. Trzeba się śpieszyć kochać rzeczy póki jeszcze są. Zostawiam lajka, to będzie kolorem pasował do opakowań. Zresztą całorocznym fanom piro się należy, nie to co sezonowcy Święte słowa. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Kamil911 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Spora ilość tb5 fajne mocne petardy ja nie kupuję na zapas bo mój zapas by się wystrzelił w 2/3 miesiące znając życie Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 FT6 bardzo mocne petardy,TB5 warto odpalać w nocy,ładna niebieska flara i tytan! Poza petardami masz bardzo dobre wyrzutnie,Exclusive Collection i Green Box zrobią mega show Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 W dniu 18.08.2020 o 18:27, mantis napisał: Zresztą całorocznym fanom piro się należy, nie to co sezonowcy Staram się jak mogę, aby caly rok kupować piro i nim się interesować. Co prawda nie w tak wielkiej skali jak co niektórzy Tu użytkownicy ale zawsze coś. 5 godzin temu, Grubbert napisał: FT6 bardzo mocne petardy warto odpalać w nocy,ładna niebieska flara i tytan! Poza petardami masz bardzo dobre wyrzutnie,Exclusive Collection i Green Box zrobią mega show FT6 z ciekawości. Bo cena juz powoli robi sie chora o ile już nie jest. TB5 przetestowane i polecam. Exclusive Collection mialem robi miazge i dlatego mam ja ponownie W dniu 18.08.2020 o 18:55, Kamil911 napisał: Ilość tych jakże pięknych emiterów jest już maprawdę satysfakcjonująca, mnie to by już starczyło Masz ich więcej nie marudz Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Kolejna aktualizacja. Jedziemy panowie z towarem. Niebo będzie kolorowe. Z podziękowaniem dla dilera piro za kosteczki. 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Kolejna mega aktualizacja, wychodzi na to, że tylko ja tak słabo kupuję Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: słabo kupuję Ty jak pierdzielniesz aktualizacje to wszystkim buty pospadaja. A my mali zbieracze Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Nie mogę znaleźć tych kostek bez etykiety w necie i to trochę intryguje. Powiało grozą jak na przyjazd czarnej wołgi. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Uuu jakieś tajemnicze kostki i mniej napisów tym zawsze było lepiej Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Cztery kolory chrysek i upper king brocade, skądś to znam Porządne kosteczki tropica, muzyczne, upper willow, coś ciekawego z maxsema a nawet i z surexa. Petardki pierwsza klasa Green boxa muszę w końcu spróbować, bo jego brat blue box wciąż strzela genialnie. Podoba mnie się to Panie! 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zadziwiasz panie Piotrze oby tak dalej ! Kosteczki się spiszą dobry wybór Cytuj
Romano 29 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Szkoda kasy nie kupuj więcej, somsiad będzie tylko oglądać za darmo!! A zapałki masz żeby tyle tego odpalić ? Czaję się na muzyczne kostki pm takie jak Twoje. Green boxa już mam może jeszcze zgapie od @k4n4li4 silver boxa. Cukieraski i fajne hukowe tytanki zawsze na plus. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 6 minut temu, Romano napisał: Szkoda kasy nie kupuj więcej, somsiad będzie tylko oglądać za darmo!! A zapałki masz żeby tyle tego odpalić ? Czaję się na muzyczne kostki pm takie jak Twoje. Green boxa już mam może jeszcze zgapie od @k4n4li4 silver boxa. Cukieraski i fajne hukowe tytanki zawsze na plus. o ty mendo będziesz zgapiał odemnie sąsiedzi na ostatniego sylwka nic nie kupili tylko wyszli oglądać jak ja walę xD Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2020 26 minut temu, Romano napisał: Szkoda kasy nie kupuj więcej, somsiad będzie tylko oglądać za darmo!! A zapałki masz żeby tyle tego odpalić ? Czaję się na muzyczne kostki pm takie jak Twoje. Green boxa już mam może jeszcze zgapie od @k4n4li4 silver boxa. Cukieraski i fajne hukowe tytanki zawsze na plus. Aaa niech se i ogląda. To wszystko poleci jednym lontem (miejmy nadzieje) Muzyczne kupuj. Sa super. Cytuj
Romano 29 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W dniu 30.08.2020 o 15:53, k4n4li4 napisał: o ty mendo będziesz zgapiał odemnie Będę i to jawnie W dniu 30.08.2020 o 16:14, Piotrek007 napisał: Muzyczne kupuj. Sa super. Jest premia będą i muzyczne kostki. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 2 Września 2020 Zbroimy sie cd. Na tym kończymy efekt huku. No chyba ze cos wpadnie w dobrej cenie. Zaczynamy zrobić się w podniebne efekty 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Września 2020 Forumowy zbrojmistrz. Chciałeś z tacek Exploderów zrobić lotniskowiec, a wyszła tratwa. Śledzę ten temat, bo do końca listopada przyjedzie niejedna laweta z piro. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Września 2020 Dobre petardy jak kupione w normalnej cenie to super zakup i trochę strzelania będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi