k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Somsiadów wywali z kapci ta mega jak huknie! Ziemia się zatrzęsie, że somsiad z kibla spadnie! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Lepiej uciekaj tym z domu dobrze ci radzę. ledwo chwilę mnie nie było a tu arsenału jak na 3 wś hehe Tak jak pisałeś tak zrobiłeś z tropicami brawo.. znalazły się kosteczki z PM tak jak pisał @k4n4li4 oby efektu nie zmienili i będzie cacy, MEGA i jeszcze Black Death'y to już klasyki łał ja nie chcę wiedzieć ile na to wydałeś ale chyba jeszcze jakoś tak mało?? będzie coś dokupywane ? Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 16 godzin temu, Kamil911 napisał: Lepiej uciekaj tym z domu dobrze ci radzę. ledwo chwilę mnie nie było a tu arsenału jak na 3 wś hehe Tak jak pisałeś tak zrobiłeś z tropicami brawo.. znalazły się kosteczki z PM tak jak pisał @k4n4li4 oby efektu nie zmienili i będzie cacy, MEGA i jeszcze Black Death'y to już klasyki łał ja nie chcę wiedzieć ile na to wydałeś ale chyba jeszcze jakoś tak mało?? będzie coś dokupywane ? Nie liczyłem ile na wszystko wydałem. Bo niby po co? Trzeba się bawić i tyle. Może i się pojawi. Nie wykluczam niczego. Coś ciekawego się pojawi to się pomyśli. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Emiterów nigdy mało coś te Purple ci podchodzą bo sporo ich widzę w twoim stuffie. Jumbo też spoko flara luxus będziesz pan zadowolony. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2020 31 minut temu, Kamil911 napisał: Emiterów nigdy mało coś te Purple ci podchodzą bo sporo ich widzę w twoim stuffie. Jumbo też spoko flara luxus będziesz pan zadowolony. Juz ich nigdzie nie ma. Trafilem to ostatnie 2 paczki kupilem. A walooooom naprawde ładnie Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Pamiętam jak w tamtym roku Jumbo były na ins po 10 zł interes życia dumbumy purple też jedne z mocniejszych zawodników na rynku Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2020 Kolejna paczka. Tym razem z ins. Za pobraniem wiec doszła w dwa dni, co jest mocnym zdziwieniem. Pozdrawiam Tp5 11x C d n..... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 20 Grudnia 2020 To już siódma aktualizacja z samymi emiterami, nie wspominając o innych aktualizacjach z kostkami. Jak ułożysz to do jednego zdjęcia, ludzie zdziwią się jak to się stało, że po cichutku zgromadziłeś całkiem pokaźny arsenał. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 6 godzin temu, Heniek Bocianowski napisał: a co to pusty karton hehe, wolałbym sie na paczuszki popatrzeć. Po ile płaciłeś za 1 paczkę Exploder 4 , bo widac że wziełeś hurtem cały karton to powinno wyjść taniej za 1 paczkę, ciekawi mnie ile do hurtu. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Haha bo to karton niespodzianka. Odkryłeś tajemnice ze on pusty jest Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Mocna aktualizacja petard tb5 bardzo fajne petardy ale kupowane do max 13 zl za paczkę potem już wcale tak dobre się nie robią D Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 W dniu 28.12.2020 o 16:07, kamils38 napisał: TP5 kupowane do max 13 zl Kupione za 8.50 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi