Skocz do zawartości

[alekfajerwerki] Skromna Zbieranina 2020/2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim :)
W ubiegłym roku nieco późno obudziłem się z zakupami, przez co nie wyglądało to tak jak chciałem ale cóż ... Standardowo stawiam na rzeczy których jeszcze nie miałem . Na pewno będą jakieś mocne huki < TitanBlitz 5 lub Exploder 4 > ; 4x Bazooka < wszystkie 4 efekty > i * kilka baterii . To wszystko bez zbędnego gruzu .

A tym czasem łapcie cz. 1 / zakupy na promce - Taniefajerwerki

p4mzgyr.jpg

Opublikowano

Całkiem całkiem zakupy. Sam nie miałem tych wyrzutni ale na filmach prezentują się ok.

Opublikowano (edytowane)

Dwie bardzo dobre wyrzutnie. Mimo tego że ich gramatura nie poraża ale dają rady . Życzę jak najlepszego stuffu Alku?

Edytowane przez damian7878
Opublikowano

Fajnie że stawiasz na rzeczy których nie miałeś a nie idziesz w to samo co inni bardzo duży plus. :) ciekaw jestem tego Hot Fusion'a ;) Lockout też nie jest zły mam nadzieje że się nie zawiedziesz póki co jest to bardzo dobry start zakupów. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I cyk kolejna część układanki :)
Zakupy robione na spontanie / promka superfajerwerki ;

haoHpL6.jpg

• Like 1
Opublikowano

Widzę, że ostatniego besta wziąłeś xD Szykuje się hukowy sylwester?

Opublikowano
2 minuty temu, k4n4li4 napisał:

Widzę, że ostatniego besta wziąłeś xD Szykuje się hukowy sylwester?

jeszcze 1 został jak zamawiałem xD na razie to są kostki do luźnego odpalenia przez 24 ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, alekfajerwerki napisał:

jeszcze 1 został jak zamawiałem xD na razie to są kostki do luźnego odpalenia przez 24 ;) 

To na bogato. Ja nawet jak mam dużo wyrzutni to i tak wszystko trzymam na północ xd

Opublikowano
W dniu 24.01.2020 o 14:33, alekfajerwerki napisał:

Siemanko wszystkim :)
W ubiegłym roku nieco późno obudziłem się z zakupami, przez co nie wyglądało to tak jak chciałem ale cóż ... Standardowo stawiam na rzeczy których jeszcze nie miałem . Na pewno będą jakieś mocne huki < TitanBlitz 5 lub Exploder 4 > ; 4x Bazooka < wszystkie 4 efekty > i * kilka baterii . To wszystko bez zbędnego gruzu .

A tym czasem łapcie cz. 1 / zakupy na promce - Taniefajerwerki

p4mzgyr.jpg

Ładna firanka ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuje się konkretny zestaw patrzę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To tak żeby nie było, że temat umarł xD

80CtS9f.jpg

Niestety ze strony sklepu doszło do pomyłki przy kompletowaniu zamówienia, ponieważ zamawiana była Pro Fire White, a zamiast niej dali tą ...

Edytowane przez alekfajerwerki
Opublikowano

Widzę że każdego importera masz po trochu :D ciekawa mieszanka, a stuff rośnie to się liczy ;) JW409 zrobi niezłe show a Pro Fire je poprawi. ?

Opublikowano

JW409 miałem i mam jeszcze raz, bardzo ładna i podoba mi się jak strzela takimi seriami. Pro fire cała seria mi się podoba ale white lepsza od reda no i ma więcej strzałów. Rozumiem, że wrócili ci różnicę w cenie?

Opublikowano
19 minut temu, k4n4li4 napisał:

JW409 miałem i mam jeszcze raz, bardzo ładna i podoba mi się jak strzela takimi seriami. Pro fire cała seria mi się podoba ale white lepsza od reda no i ma więcej strzałów. Rozumiem, że wrócili ci różnicę w cenie?

Tak dogadaliśmy się. Miałem brać JW4009 Scorpion ale dzwonili że nie ma i na JW409 zamieniłem, o pro fire nie było słowa .
Tej czerwonej wgl na sklepie nie było, aż sie nieco zdziwili jak zadzwoniłem z reklamacją xDD

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Taki mały up 

qqr1XB8.jpg

PS. Miała dojść jeszcze 1 paczka z 2 większymi kostkami < TXB641 i TXB531 > ale pewien sklep nie traktuje klientów poważnie i chyba skończy się tylko na tym na chwilę obecną ....

Edytowane przez alekfajerwerki
Opublikowano

Nie taki mały bo aż kaliber 50mm

Blitz dobrze wali,  fireball podobno znerfiony ale nie miałem nowej partii to nie wiem 

Opublikowano
1 godzinę temu, k4n4li4 napisał:

Nie taki mały bo aż kaliber 50mm

Blitz dobrze wali,  fireball podobno znerfiony ale nie miałem nowej partii to nie wiem 

to się go odpali przed sylwestrem i będzie widać co to warte xD ostatnio odpaliłem Lockout'a i niestety sie zawiodłem, rzadziutkie efekty ....

Opublikowano

Ogromne wyrzutnie fireball na necie fajnie wygląda :D, a co skrywa czarne pudło :P? 

Opublikowano
7 godzin temu, alekfajerwerki napisał:

to się go odpali przed sylwestrem i będzie widać co to warte xD ostatnio odpaliłem Lockout'a i niestety sie zawiodłem, rzadziutkie efekty ....

Lockout był do przewidzenia, mała ilość NEC. 

Opublikowano

Ciekawie to wygląda i ciekawy wybór :)że jest to akurat Piromax chyba złych doświadczeń nie miałeś skoro te kosteczki wybrałeś ale u mnie masz za to ogromnego plusa coś innego masz niż inni i to bardzo się ceni. ;) mam nadzieję że będziesz zadowolony 50mm robi wrażenie. 

Opublikowano

Żeby taki lockout nie zamienił się w lockdown na zimę i imprezki ze znajomymi nie będzie.Kosteczka od klaska zrobi rozrubę, dużo jak nie większość z triplexu i piromax. Odpalasz the besta przed zerową ,ja mam terminatora zamiar odpalić dla mniejszej widowni.Stuff różnorodny weź jeszcze jakieś rakietki do zabawy może 

Opublikowano
6 godzin temu, Romano napisał:

Żeby taki lockout nie zamienił się w lockdown na zimę i imprezki ze znajomymi nie będzie.Kosteczka od klaska zrobi rozrubę, dużo jak nie większość z triplexu i piromax. Odpalasz the besta przed zerową ,ja mam terminatora zamiar odpalić dla mniejszej widowni.Stuff różnorodny weź jeszcze jakieś rakietki do zabawy może 

Spokojnie :) dopdopiero sierpień mamy to jeszcze nie koniec, choć szczerze skupiam się głównie na godzinie 24 

Opublikowano

Dobrze jest Panie, kupuj wincyj !!! :D Jestem ciekaw jak wypadnie The best na kolejnym filmie, wciąż waham się czy go kupić. Może na test tez bym wziął.

Opublikowano
W dniu 20.08.2020 o 21:51, alekfajerwerki napisał:

Taki mały up 

qqr1XB8.jpg

A to to zapakowane czarne co skrywa w sobie??

Opublikowano
W dniu 26.08.2020 o 22:26, Romano napisał:

A to to zapakowane czarne co skrywa w sobie??

nic a nic :) paczucha w której przyszły ;)