sQbaniec 10 Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Poszły zamówienia na początku roku i aktualnie tak prezentuje się moja kolekcja na ten rok. Aikido i Crater nie odpaliły wiec zostały na ten rok. https://imgur.com/Pl00lYS Edytowane 25 Stycznia 2020 przez sQbaniec . Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ależ zaszalałeś. Niesamowite!! Taka ilość kozackich wyrzutni!Będzie pogrom! Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2020 To już raczej wszystko na ten rok. Zobaczymy czy uda się w końcu coś fajnego strzelić 2 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Miodzio pokaz wyjdzie z całości i jeszcze do tego ciężko już dostępne OR panie mało trochę salutów chyba nie jesteś ich fanem. Tu system profi grube sprawy spora ilość kątówek i to mi się podoba. Wulkany Goldy idą w układzie V ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Crater zrobi rozrube. Miałem go i zawsze będzie w pamięci jego potencjał. Udanego pokazu Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Same zawodowe wyrzutnie,będzie na czym oko zawiesić! Powodzonka w pokazie! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Poprzednicy wszystko wyjaśnili Gruby sylwester się szykuje i aż 3 samumy to będzie miazga na niebie. Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2020 Plan mam mam nadzieje ze sraki na niebie nie zrobię, oczywiście filmik z drona jak i z ziemii bedzie. Troszkę chce zaskoczyć publiczność takimi dwoma finałami, zobaczymy jak wyjdzie. Rzeczywiście do saultow jakos nie jestem przekonany ale wziąłem 2 kostki i pójdą na początku pokazu Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mam nadzieje że wszystko ci się uda bo po tym co masz wygląda że będzie bardzo mocno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi