Skocz do zawartości

[sQbaniec] Stuff 2020/21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. 

Poszły zamówienia na początku roku i aktualnie tak prezentuje się moja kolekcja na ten rok. Aikido i Crater nie odpaliły wiec zostały na ten rok. 

https://imgur.com/Pl00lYS

Edytowane przez sQbaniec
.
Opublikowano

Widzę, że gało kupione więc udany pokaz będzie 

Opublikowano

Ależ zaszalałeś. Niesamowite!! Taka ilość kozackich wyrzutni!Będzie pogrom! 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

To już raczej wszystko na ten rok. Zobaczymy  czy uda się w końcu coś fajnego strzelić :D

132706811_784046545530698_2317590802237016860_n.jpg

• Like 2
Opublikowano

Miodzio pokaz wyjdzie z całości i jeszcze do tego ciężko już dostępne OR :)  panie mało trochę salutów :D chyba nie jesteś ich fanem. Tu system profi grube sprawy spora ilość kątówek i to mi się podoba. ? Wulkany Goldy idą w układzie V ? :)

Opublikowano

Crater zrobi rozrube. Miałem go i zawsze będzie w pamięci jego potencjał. Udanego pokazu ?

Opublikowano

Same zawodowe wyrzutnie,będzie na czym oko zawiesić! :) Powodzonka w pokazie! 

Opublikowano

Poprzednicy wszystko wyjaśnili :) Gruby sylwester się szykuje i aż 3 samumy to będzie miazga na niebie.

Opublikowano

Plan mam mam nadzieje ze sraki na niebie nie zrobię, oczywiście filmik z drona jak i z ziemii bedzie. Troszkę chce zaskoczyć publiczność takimi dwoma finałami, zobaczymy jak wyjdzie. 

Rzeczywiście do saultow jakos nie jestem przekonany ale wziąłem 2 kostki i pójdą na początku pokazu ?

Opublikowano

Mam nadzieje że wszystko ci się uda bo po tym co masz wygląda że będzie bardzo mocno