Marian 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 co powiecie o rakietach SPEED IV, miał je może ktoś? jakie mają efekty i czy są opłacalne? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 W Geant są one po 24.99 zł za 4 sztuki.Mają fajny efekt.Kumpel je miał.Palmy , pióropusze itp. Cytuj
Marian 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2005 to spoko bo mam właśnie 4 te rakiety i będzie coś pożądnego (mam jeszcze 3 rakiety Neo ) Cytuj
master_boss 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 rakiety naprawde fajne, miałem je kiedyś, daja fajny efekt. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 jak dobrze pójdzie to będe miał i dam po sylwestrze !! :razz: Cytuj
bull92 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ladne efekty jak sie nie myle mialem je w zestawie FESTIVAL polecam ten zetaw Cytuj
BigDay 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Osobiście ich nie miałem, ale widziałem ich efekt, całkiem niezły, podobał mi się;] Cytuj
jano 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 dzisiaj puściłem pare.PIĘKNY EFEKT NAPRAWDE ROZPRYSK NA 10 METRÓW!mam je z zestawu Discovery polecam! Cytuj
chris 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 wydaje mi się że rozprysk jest o wiele wiele większy niż 10m, poniewaz speedy lecą naprawde wysoko w góre, stąd wydaje się "tylko" 10m. Stawiam na więcej :smile: P.S. mam 4 sztuki Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 10 Stycznia 2007 I co z filmikiem?Maił ktoś dać,jestem bardzo ciekaw efektów :razz: . Cytuj
Dako 1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Bardzo chciałbym zobaczyc film z jej efektem bo sie wacham czy na następnego sylwka kupic 2x zestaw rakiet Speed IV czy 2x zestaw rakiet Jupiter Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Filmik tej jednej rakiety Speed IV, którą miałem na Sylwestrze 2005/2006. Kręcone aparatem cyfrowym. Zaraz po Nowym Roku miałem już kamerę . Pamiętajcie, że video nie przedstawia dokładnie tego co było na żywo. Była to druga rakieta pod względem efektu zaraz po Morfeuszu.Link do filmu: http://video.google.pl/videoplay?docid=600838408808118609 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Czerwca 2007 ta rakieta akurat taka słaba jest, ale ja też miałem te rakiety i mi się bardzo spodobały i każdemu je polecam. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Teraz się zastanawiam czy wogóle zamieszczać filmiki fajerwerków. Pirotechnika zupełnie nie jest fotogeniczna i videogeniczna . Zamiast zareklamować rakietę, to zrobiłem coś zupełnie odwrotnego. Powinienem wrzucać te fajerwerki, przy których był duży zoom, bo tylko wtedy wydają się duże. Speed IV słabo wyszedł. W rzeczywistości porządnie walnął. Na następnego Sylwka powinno być lepiej, bo znaleźliśmy w kamerze opcje "fajerwerki". Cytuj
witus 0 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Teraz się zastanawiam czy wogóle zamieszczać filmiki fajerwerków. Pirotechnika zupełnie nie jest fotogeniczna i videogeniczna . Zamiast zareklamować rakietę, to zrobiłem coś zupełnie odwrotnego. Powinienem wrzucać te fajerwerki, przy których był duży zoom, bo tylko wtedy wydają się duże. Speed IV słabo wyszedł. W rzeczywistości porządnie walnął. Na następnego Sylwka powinno być lepiej, bo znaleźliśmy w kamerze opcje "fajerwerki". Rzeczywiście, na filmiku kiepsko wygląda, ale jak mówisz fajerwerek nie da się dobrze ukazać. Ale twój pomysł z zoomem jest ciekawy - oglądałem sporo filmików różnych rzeczy, które były kręcone z bliska i efekt nie mieścił się na ekranie i wtedy było bardziej "żywe". Ciekawe jak fajerwerki kręcą kamery z High Definition :twisted: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Teraz się zastanawiam czy wogóle zamieszczać filmiki fajerwerków. Pirotechnika zupełnie nie jest fotogeniczna i videogeniczna . Zamiast zareklamować rakietę, to zrobiłem coś zupełnie odwrotnego. . Zamieszczaj, nawet jeśli są słabe i efekt nie jest porównywalny z rzeczywistym. Na pewno jak jakiś dzieciak neo wejdzie na forum i będzie oglądać filmiki to będzie się tylko do tego odnosił i kupi to co ładnie na filmikach wyglądało. Myślę, że wielu z nas wie czego konkretnie może się spodziewać po danym wyrobie pirotechnicznym i po obejrzeniu tego filmiku na pewno nie powiem, że speedy IV to słaba rakieta bo akurat tak wyszło na filmie. A jak już pisałeś fajerwerki nie są fotogeniczne. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Miałem te rakiety i polecam.Żaden filmik nie odda efektu fajerwerków(nawet te z kamer telewizyjnych). Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 30 Czerwca 2007 zgadzam sie fajerwerki trzeba zobacztyc na zywo to wtedy wszystko bedzie dobrze zauwazalne a nie na filmiku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi