piterek9864 1 Opublikowano 6 Lutego 2020 Mały skromny początek w tym roku chcę naprawdę poszaleć Oby fundusze dopisały, na razie paczki z arki,fajerwerki shop,ins i petardy no i pirohit. W ciągu roku pewnie jeszcze coś wpadnie a pod koniec mam zamiar kupić większe kalibry i więcej rakiet. Może się uda 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 6 Lutego 2020 Świetny zestaw bardzo dobrze to wygląda dużo kostek a i do zabawy coś się znajdzie. czekam na więcej. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 6 Lutego 2020 "Mały skromny" to tak średnio bym nazwał xD Viseriony zrobią robotę, eliksir fajna kątóweczka a reszta też nieczego sobie. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 7 Lutego 2020 Jeszcze nie wtorek, a już ładny sprzęciorek. Jak będzie z Eliksirem i kostką od Panty, wygląda na to, że dobrze. Fontanny No Limits zachwalali już na shoutboxie i po tematach. Podobno jakościowe lux. Perfecty pakowane apostolsko po 12 sztuk co roku trzymają poziom. Cytuj
Hildemo 8 Opublikowano 8 Lutego 2020 Kostka od panty nie ma za dobrych opinii ale w cenie promocyjnej myślę że się opłacała Wlasnie poluje aby zdobyć więcej tych no limits i odpalić tak z 10 razem bo robią wrażenie na filmach Perfecty do zabawy zastanawiam się jakie lepsze rakiety kupić w tym roku. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Lutego 2020 Z tej potężnej panty to można by zrobić jakiś stolik. Tylko z nóżkami byłby problem bo mogłyby nie wytrzymac. Zestaw fajerwerków pasjonujący. Nie wiem tylko co ta za zielona kątówka, jakoś nie kojarze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi