Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

84287814_866554817135939_9159858382604075008_n.jpg.7bf398bdcdedaecfd5ac9d2cbc53ace2.jpg

Mały skromny początek w tym roku chcę naprawdę poszaleć :D Oby fundusze dopisały, na razie paczki z arki,fajerwerki shop,ins i petardy no i pirohit. W ciągu roku pewnie jeszcze coś wpadnie a pod koniec mam zamiar kupić większe kalibry i więcej rakiet. Może się uda :)

• Like 1
Opublikowano

Świetny zestaw bardzo dobrze to wygląda dużo kostek a i do zabawy coś się znajdzie. ;) czekam na więcej. :)

Opublikowano

"Mały skromny" to tak średnio bym nazwał xD  Viseriony zrobią robotę, eliksir fajna kątóweczka a reszta też nieczego sobie.

Opublikowano

Jeszcze nie wtorek, a już ładny sprzęciorek.

Jak będzie z Eliksirem i kostką od Panty, wygląda na to, że dobrze. Fontanny No Limits zachwalali już na shoutboxie i po tematach. Podobno jakościowe lux.

Perfecty pakowane apostolsko po 12 sztuk co roku trzymają poziom.

Opublikowano

Kostka od panty nie ma za dobrych opinii ale w cenie promocyjnej myślę że się opłacała :) Wlasnie poluje aby zdobyć więcej tych no limits i odpalić tak z 10 razem  bo robią wrażenie na filmach :) Perfecty do zabawy zastanawiam się jakie lepsze rakiety kupić w tym roku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tej potężnej panty to można by zrobić jakiś stolik?. Tylko z nóżkami byłby problem bo mogłyby nie wytrzymac?. Zestaw fajerwerków pasjonujący. Nie wiem tylko co ta za  zielona kątówka, jakoś nie kojarze?