KaMMiL 25 Opublikowano 8 Lutego 2020 Tegoroczny sylwester będzie najprawdopodobniej ostatnim z tak dużym stuffem Dlatego chcę zakończyć moją przygodę z przytupem. Docelowo pokaz pod muzykę, 90-100 kanałów. Sporo SS i OR. Strzelane najprawdopodobniej będzie z 3 stref. Plany planami, co z tego wyjdzie? Zobaczymy A póki co dołączam zdjęcie tego co aktualnie posiadam... Do następnego! 3 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 8 Lutego 2020 O kurła ale arsenal. Do sufitu jeszcze brakuje. Super white strobe... fajna kosta. Jak to migotanie na zywo wyglada Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 8 Lutego 2020 O w k.... ile ty masz tego arsenału chłopie jak się bawić to na całego ! taka ilość aż przytłacza a mamy dopiero początek lutego ! mega ścianka. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Lutego 2020 Spora ilość wyrzutni a to dopiero początek. Firebull, silver box i kilka innych też mam na oku ale czekam na piniendze Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Lutego 2020 Odsłona roku to istna petarda!!! Niewiarygodny początek! Wyrzutnie które nie zawiodą.Może ten Miraż tylko taki hmm ... Akurat u mnie w tym roku słabo wypadł. Cytuj
Romano 29 Opublikowano 8 Lutego 2020 Tropic pro,jakiś one row też jest,mocno polecane saluty od piromaxa w zmasowanej ilości.Stuff konkretny jak mówisz że ostatni poważny rok to zapamiętasz go dobrze na pewno jeszcze bardziej jak projekcik wypali.Polecam każdemu to i Tobie, może jakaś 50 jeszcze wskoczy. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Lutego 2020 Początek roku na forum jest Twój. Pokaz po muzykę to plan ambitny, będzie się to wiązało z przestudiowaniem każdej kostki na filmikach, aby wyczuć jej punkt kulminacyjny i skalkulować, aby pokryło się to z refrenem piosenki lub patetycznym momentem symfonii. Zakładając obecność 90-100 kanałów, pirotechniki dojdzie jeszcze drugie tyle. Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 10 Lutego 2020 No no, pokaźnie to wygląda Miraż ma bardzo ładne efekty, jedyny jego minus jest taki, że pociski lecą zdecydowanie za wysoko.. Robiłem ujęcie statyczne w sylwka i miraż przebił wysokością wszystko xD nawet 50mm leciały sporo niżej. Widzę signature range również wysłali Ci inne niż mają podane na stronie.. Jak dla mnie C253SIGN14 porównując na 3 filmikach wypada słabo względem C253SIG. Ja reklamowałem to w ins-ie, dostałem inną wyrzutnię, a klasek i tak został bo go nie chcieli spowrotem xD Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 15 Lutego 2020 Mi się nie podoba stuff. Drobnicy pełno i brak czegoś wyrazistego. Mam nadzieję, że to zmienisz 3 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 15 Lutego 2020 5 godzin temu, Sevento napisał: Mi się nie podoba stuff. Drobnicy pełno i brak czegoś wyrazistego. Mam nadzieję, że to zmienisz Ty tak na serio? 1 Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 15 Lutego 2020 9 godzin temu, Sevento napisał: Mi się nie podoba stuff. Drobnicy pełno i brak czegoś wyrazistego. Mam nadzieję, że to zmienisz znów ból dupki? Pamiętam jak moje stuffy tak samo komentowałeś, a Kamilu piękny stuff! Czekam na dalsze zakupy:D 1 Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 Spokojnie, nie każdemu musi się podobać Dla mnie liczy się efekt końcowy. Niektórzy by mnie tu pewnie wyśmiali jakbym wstawił zdjęcia JW04, bo to paździerz ale układając pokaz kieruje się czym innym niż typową napierdalanką Kupuje produkty które pasuja mi pod scenariusz, ot co. Czas ocen będzie po nowym roku, w sumie chyba nawet niepotrzebnie zakładałem ten temat xD No ale nic, większa aktualizacja po 20 marca Cytuj
abuk 30 Opublikowano 16 Lutego 2020 W dniu 15.02.2020 o 12:27, Sevento napisał: Mi się nie podoba stuff. Drobnicy pełno i brak czegoś wyrazistego. Mam nadzieję, że to zmienisz Patrzymy na to samo zdjęcie? Nie pomyliłeś tematów? Jeżeli nie, to co wg Ciebie jest tutaj drobnicą? Kostki z PM, które zapewne polecą jednocześnie z trzech stref czy titanium saluty, które odpalone razem będą najbardziej wyrazistym elementem pokazu? Stuff już prezentuje się bardzo okazale, a mamy dopiero luty Czekam na kolejne aktualizacje, z pewnością będzie na co popatrzeć Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie wiem po co ta spina, wyraził swoje zdanie i tyle xD Ja czasami też widzę stuffy które mi nie podchodzą ale wiadomo, że są gusta i guściki. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 16 Lutego 2020 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: Nie wiem po co ta spina, wyraził swoje zdanie i tyle xD Ja czasami też widzę stuffy które mi nie podchodzą ale wiadomo, że są gusta i guściki. Zdanie można wyrazić a nawet trzeba i tego nie kwestionuję, w końcu od tego mamy forum. Natomiast ciekawość mnie zżera gdzie tu widać drobnicę Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Lutego 2020 Już zgłosiłem ten temat do prokuratuły, wyjaśnimy tą spinę na drodze sądowej przy sędzinie Annie Marii Wesołowskiej. !!! Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Miał być większy up, ale z przyczyn wiadomych nie pojawi się przez jakiś czas, wrzucam mini up'ka z lutego; 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Silent night zarąbista wyrzutnia, będziesz pan zadowolony A tam z tyłu co w kartonie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi