Karpiu 3 Opublikowano 21 Lutego 2020 Na początek coś z kategorii mocniejszego huku Płaciłem na pewno nie tyle co już nie którzy tutaj wstawiali Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Teraz, k4n4li4 napisał: Skromny początek ale wierzę, że się rozkręci To tylko taki smaczek na początek Teraz wyrzutnie w maju powinny wlecieć w okolicach 400/500pln pożyjemy zobaczymy Przy okazji co jeszcze jest wartego uwagi? Zasatanwiam się m.in. nad equalizerem, samumem, graffiti, silent night. Edytowane 21 Lutego 2020 przez Karpiu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 21 Lutego 2020 Samum, graffiti, silent night są git, equalizer nie koniecznie. Ogólnie wszystkie 25-strzałówki od triplexa są solidne 1 Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 21 Lutego 2020 Nie ma strzelania bez konkretnego huku. Silenty są dla bab i zniewieściałych, prawdziwe ognie sztuczne muszą mieć konkretne łubudubu. Ciężko dostać taki moździerz poza Słubicami do których mam niestety blisko 500km Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 21 Lutego 2020 Skromnie ale konkretnie ! Nieźle narobisz hałasu tym moździerzem już współczuje somsiadom czekam na więcej. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 21 Lutego 2020 57 minut temu, Kamil911 napisał: Skromnie ale konkretnie ! Nieźle narobisz hałasu tym moździerzem już współczuje somsiadom czekam na więcej. Zwłaszcza tym co mają jakieś genetycznie modyfikowane psy bojące się dźwięku huku (burza). Nie ma pirotechniki bez wystrzałów - łomot musi być. Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Miały być kostki, ale inaczej się potoczyło Będzie jeszcze czas Ceny były odpowiednie Edytowane 15 Maja 2020 przez Karpiu 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 16 Maja 2020 Dobry stuff to różnorodny stuff tak ja uważam :) samymi kostkami nie da się wyżyć dobrze że znalazły się petardy w twoim stuffie zawsze to coś innego a z tego co widzę poszłeś w same konkrety rozumiem że te P1000 jeszcze stare NWP ? Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 16 Maja 2020 4 godziny temu, Kamil911 napisał: Dobry stuff to różnorodny stuff tak ja uważam :) samymi kostkami nie da się wyżyć dobrze że znalazły się petardy w twoim stuffie zawsze to coś innego a z tego co widzę poszłeś w same konkrety rozumiem że te P1000 jeszcze stare NWP ? Dokładnie NWP Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Lipca 2020 Bierz Samuma nie zawiedziesz się na tej wyrzutni.Tygryski przy tym co jest dziś dostępne to inna liga huku,stare gorille i robotsy jak najbardziej dobre petardy,zresztą jak wszystkie na foto.Co do colpo,no to jest prawdziwy rzeźnik Cytuj
Motur321 1 Opublikowano 20 Lipca 2020 W dniu 21.02.2020 o 21:29, LudwiczekR napisał: Nie ma strzelania bez konkretnego huku. Silenty są dla bab i zniewieściałych, prawdziwe ognie sztuczne muszą mieć konkretne łubudubu. Ciężko dostać taki moździerz poza Słubicami do których mam niestety blisko 500km Z nazwy jest tylko Silent Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Lipca 2020 Żeby nie było, że wtedy to była partia taka że Chińczyk pomylił a teraz będzie właściwa. Bo jakoś dziwnie wygląda jak w katalogach, cennikach pokazują że to cicha wyrzutnia, nie sądzę również że robiliby etykietę że to cicha a potem się okazuje, że wali jak nigdy. Tak więc mógł to być błąd, trzeba będzie przetestować ją z nowej partii by się upewnić. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 W dniu 20.07.2020 o 12:29, Motur321 napisał: Z nazwy jest tylko Silent Piękny ten Silent jak patrzę i wystrzały konkretne Druga połowa tego idiotycznego roku już trwa więc trzeba coś zamówić na pożegnanie tego koszmarnego, dziwacznego roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi