Romano 29 Opublikowano 22 Lutego 2020 Na rozgrzewkę parę rakiet co zostało z poprzedniego roku. 2x RSS100, Starlight Tropic tr06,no i dwie paczki PSNRF215003 Fantasy thunder crackling Pierwsza Aktualizacja wyrzutnie zakupione w tym roku.Sklepy alepetarda, arkafajerwerki, piropolska. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 22 Lutego 2020 Mocne wejście w nowy sezon. Terminator i scorpion kozak ale i tak jw01 najlepsze z tego wszystkiego. Cytuj
Romano 29 Autor Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) mała aktualizacja 2x SILENT NIGHT TXB378, mały gratis też się znalazł. Edytowane 26 Lutego 2020 przez Romano Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zacna aktualizacja, silent night jest super. A mi gratisów nie dali do kingów 1 Cytuj
Romano 29 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Kwietniowy update. Zakupy tylko od użytkowników forum. Ceny normalne nie jak nuke albo śmiechol z elity, biznesmeni 500+. 2 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Mnie się podoba,wszystkiego po trochu,same konkretne wyrzutnie.Moździerze od Brightsky robią robotę,czy to efekt czy huk 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jest popyt jest podaż nie widzę w tym nic złego że ktoś pomyślał i chce zarobić A co do thundering king to coś pięknego według mnie hit tamtego roku a colpo bardzo mocne podobno 1 Cytuj
Romano 29 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udało się dokupić kilka rzeczy w miesiacach maj czerwiec lipiec. Może pierwsze będą cukierki będzie chronologicznie.. Oczywiście na promce z kodem forumfajerwerki na piroart i insfirework.A kilka efektów poniżej piropolska i fajerwerkilider na promce. Kilka paczek na zapas też się znalazło. Polowałem później i jeszcze poluje na Scream Shell a wpadło przypadkiem coś takiego, ale to już prywatnie. w pewnym momencie poczułem że po co mi tyle huku i dokupiłem kilka kostek. Kostki po taniości z alepetarda może się coś wystrzeli do Nowego Roku. Polecanego Viseriona z Gorzowa też zabrałem.Do zabawy poniżej też kilka rzeczy, trace pewnie na bramę, od wuja mpi, który fajnie służy pomocą i jest godny zaufania. Gdy piroart uzupełnił zapasy też coś kupiłem już bardziej ciekawego. Mamy już sierpień kolejne paczki już w drodze..... 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Potężna aktualizacja, sporo huku i fajne wyrzutnie. 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 No huku co niemiara. Bedzie ziemia huczala. I zacny tropic pro sie znalazl. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ponad miarę wypaśna aktualizacja. Jednorazowym postem nikt nie wrzucał w tym roku takich zakupów. Zapas emiterów na kilka lat. Special Traca coraz ciężej ją dostać, ale warto było się o nią bić, ten efekt zostawi trwałe wspomnienie. Jak będzie pojawiało się światełko w tunelu i całe życie przewinie się w parę sekund, to będzie tam zarezerwowany kadr właśnie na Special Traca. 1 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 16 Listopada 2020 No pięknie pięknie, petard w opór i super wyrzutnie. Jest urwa moc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi