Grvby 150 Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Witam Wszystkich! Tegoroczny sylwester będzie drugim z kolei gdzie będziemy strzelać razem z kolegą Kamils38.W tym roku planujemy pojechać gdzieś na Podhale i strzelić pokaz w górach,co zawsze było moim marzeniem,w śniegu po pas i przy mocnych trunkachNie będziemy korzystali z systemu,żadni z nas zawodnicy,po prostu nauczeni zeszłorocznymi błędami postaramy się jakoś to ogarnąć aby było "Sikalafą".Do tego co mamy obecnie dojdzie jeszcze sporo innych rzeczy,głownie ze strony Kamila,który obiecał że w drugiej połowie roku wjedzie na grubo.W tym roku odpuszczamy petardy,zostało nam tego tyle że spokojnie można by zupę dla wojska ugotować .Zdjęcia do tematu oczywiście będzie dodawał też Kamils38. Edytowane 17 Lipca 2020 przez Grubbert 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 17 Lipca 2020 Siemanko witam wszystkich w nowym roku jak wyżej Maciek napisał jedziemy nie śpimy let's play a game 2 Cytuj
Romano 29 Opublikowano 17 Lipca 2020 Kolega kamil to zakupy pewnie na gorzowie i petardzie.Jak na lipiec to zapasy spore patrząc na sylwestra że tak powiem w delegacji. KING 2 fajny kompot, prawdopodobnie k4n4li4 takowe posiada.Silber heuler ogólnie wszysto z rodziny heuler do zabawy jest za***iste co do panty nigdy nie strzelałem, tak samo jak weco.Udanej miejscówki i zdrowa z fartem. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Lipca 2020 El Titano setka, no i Saturn na Wielkanoc Kultowa jaki importer? 1 Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 17 Lipca 2020 I cyk, znając wasze ambicje szykuje się jeden z większych tutejszych stuffów. Mam nadzieję, że huku nie zabraknie? 1 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 17 Lipca 2020 Ta wyrzutnia hukowa od Dextrina bardzo fajna. W sumie jak wszystko co tu pokazaliście. Czekam na więcej 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 17 Lipca 2020 2 godziny temu, KaMMiL napisał: I cyk, znając wasze ambicje szykuje się jeden z większych tutejszych stuffów. Mam nadzieję, że huku nie zabraknie? Nie,nie braknie na pewno Kamilu Nakupiliśmy tego z 38 w zeszłym roku jak nienormalni,już w Grudniu się zarzekałem że nie kupię petard a wyszło jak wyszło...Karabinek na QM to chyba z całych paczek będę robił Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Lipca 2020 No niestety nie pierwszy do komentowania ale mogę pogratulować udanych zakupów King2 jak z Gorzowa to git bo po normalnej cenie tak średnio opłacalny Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 19 Lipca 2020 5 godzin temu, k4n4li4 napisał: No niestety nie pierwszy do komentowania ale mogę pogratulować udanych zakupów King2 jak z Gorzowa to git bo po normalnej cenie tak średnio opłacalny Tak,Kamil łowca promocji Na filmie prezentuje się całkiem nieźle poza sekwencją zielono-żółtą.Chociaż nie ma co na to patrzeć bo np taki Samum na filmie wygląda średnio a na żywo gniecie nieprawdopodobnie Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 17 minut temu, Grubbert napisał: Raz w roku nic im się nie stanie Ta raz w roku 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Głośny zestawik. Poleżakuje w winnicy 5 miesięcy, o ile nie zawadzi o jakąś uroczystość typu Święto Wojska Polskiego 15 sierpnia, Święto Niepodległości 11 listopada... 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cylindryczne doładowanie! 6 zostało z zeszłego roku,12 dotarło w tym.Mówcie co chcecie,dla mnie te moździerze są piękne! 2 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 No no ładne zbiory ta El Titanio mnie dość mocno interesuje ładny smaczek trafiłeś. Cytuj
Romano 29 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Strzał z rury ma to coś,szerokie i nawet gęste efekty jak na tą gramaturę.Fajne jest to że efekty się nie powtarzają w takim refil secie.Mam nadzieję że nie obdarli Cię z ceną.Na takiego Scream od tropica też mam ochotę, może wpadnie w tegoroczny stuff ale to pewnie bliżej sylwestra 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Szeleczki zacne, huk niezły ale dla mnie za mały kaliber Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Sam jestem ciekaw tej el titanio Cylindry w miarę dobra cena,no to skorzystałem,są dużo lepsze niż dwójki <nwp> od Super Power-a.Panie jak za mały? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Grubbert napisał: Sam jestem ciekaw tej el titanio Cylindry w miarę dobra cena,no to skorzystałem,są dużo lepsze niż dwójki <nwp> od Super Power-a.Panie jak za mały? Za mały i tyle ale więcej nie napiszę bo patrzy Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: Szeleczki zacne, huk niezły ale dla mnie za mały kaliber Wszystko jest spokojna pana rozczochrana hahaha 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 37 minut temu, kamils38 napisał: Wszystko jest spokojna pana rozczochrana hahaha A to przepraszam ale Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Witam z tej strony Gruby 2 xd Jak wszyscy tak kupują bo ma już nie być to i jak kupiłem kilka paczek i to z mojej strony chyba na tyle jeżeli chodzi o słabe petardy ewentualnie jak wyjdzie jakaś super nowość warta uwagi ale się chyba nie zanosi 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi