Grvby 150 Autor Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Jeśli chodzi o mnie to na 99,99% koniec na ten rok.Całość wystarczy do zabawy przed 24 jak i do hucznego przywitania 2021r! Reszta w rękach Kamils-a38.W najbliższych dniach wleci zdjęcie całości mojego arsenału,a po świętach tego co mamy wspólnie Edytowane 30 Listopada 2020 przez Grubbert Tekst. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Listopada 2020 Elo 320 Gruby 1 dodał coś od siebie z zakupów na czarny i nie tylko to i ja coś dodam pierwsza część zakupów Nieoczekiwanie ten rok zrobił się bardzo hukowy 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Wam już starczy teraz mnie coś kupcie! Na co ci te serducho? Będziesz Kamilowi wyznawał miłość? 4 godziny temu, Piro Wiesław Miro napisał: Pozdro dla Elity Dzięki Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2020 3 godziny temu, k4n4li4 napisał: Wam już starczy teraz mnie coś kupcie! Na co ci te serducho? Będziesz Kamilowi wyznawał miłość? Dzięki Kupiłem narzeczonej aby się nie "nudziła" w sylwestra Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 1 Grudnia 2020 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: Wam już starczy teraz mnie coś kupcie! Na co ci te serducho? Będziesz Kamilowi wyznawał miłość? Dzięki Wszystkiego za kilka koła a gość kupił serduszko za 2 zł xd hehe Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Nieźle przydumbumiłeś. Mogłoby być na rynku więcej kostek w układzie X, bo ten schemat ma potencjał, byleby się trafiał częściej w kolorowym piro. Retorno 100 na filmikach dynamika tych salutów wygląda genialnie, jakby się urwał z bata na dzikim rodeo. Za taką cenę wyrwaną na black friday-u, to można było sobie pozwolić. 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witam ostatnia aktualizacja która kończy ten rok zakupowy dziwny rok aczkolwiek dla mnie i Grubberta pirotechnicznie bardzo udany, poszliśmy bardzo grubo tego roku i zdobyliśmy wyrzutnie które 95% społeczeństwa nawet nie wie że istnieją Ostatnie zamówienie z czarnego piątku Swoją drogą jest to moja pierwsza 50 w życiu Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Artemis i Retorno lepiej trafić nie mogłeś obie kostki prezentują wysoki poziom wolę nie wiedzieć jak sąsiedzi zareagują po odpaleniu hukowej kostki Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 4 Grudnia 2020 4 godziny temu, Kamil911 napisał: Artemis i Retorno lepiej trafić nie mogłeś obie kostki prezentują wysoki poziom wolę nie wiedzieć jak sąsiedzi zareagują po odpaleniu hukowej kostki Gdyby było mało to jest jeszcze el-tianio 30 mm xd i kilka małych więc myślę że będą zadowoleni Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam A więc tak oto kilka fotek całości, nic już nie dojedzie jedynie może jakieś mini projekty czy tam karabinki zrobione przez nas możliwe, że pojawią się z nich zdjęcia Jest jeszcze masa petard, ale tego nie ma co pokazywać bo to kupione na zapas lub jak inni piszą na gorsze lata Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Towaru jak na dobrym stoisku Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to seta Retorno 100 nie zawiedziecie się na niej, miałem ją rok temu i odpalona na blokach uciszyła wszystkich w okolicy :DD Do tego cała masa innych kostek i rakiet szczególnie interesująco wygląda rakieta Rain Fire, albo mi się wydaje albo nie ale chyba jest większa niż 2,5" ep2012? Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Grudnia 2020 No towaru sporo, ale jest was dwóch to dacie radę to wystrzelać Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2020 4 godziny temu, Mroczny napisał: Towaru jak na dobrym stoisku Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to seta Retorno 100 nie zawiedziecie się na niej, miałem ją rok temu i odpalona na blokach uciszyła wszystkich w okolicy :DD Do tego cała masa innych kostek i rakiet szczególnie interesująco wygląda rakieta Rain Fire, albo mi się wydaje albo nie ale chyba jest większa niż 2,5" ep2012? To rakieta 2,5 kupiona w zeszłym roku w euro-pyro Symbolu nie pamiętam Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Stuff kosa, domu zabrakło by to pochować. Ilość połączona w parze z jakością. W tym momencie prowadzicie razem z @Kamil911 w kategorii wielkość stuffu 2020. 2 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Ile musiało zająć same wyłożenie tego . Ile tu znakomitych wyrzutni. Chciałoby się zobaczyć na żywo wasze strzelanie Edytowane 14 Grudnia 2020 przez damian7878 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 Miało być Podhale,góry,śnieg,mocne trunki.Skończyło się tak że strzelanie w tym roku robimy 2-częściowe.W sylwestra każdy u siebie postrzela przed domem czymś mniejszym,jakieś pierdółki,rakiety,petardy itp.Natomiast pokaz "sylwestrowy"odbędzie się u nas w Nowy Rok Lepszy rydz niż nic! 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Post wyżej NIEAKTUALNY!!!!! WSZYSTKO WRACA DO NORMY Strzelanie odbędzie się 31.12,niestety Podhale to nie będzie,ale będziemy strzelać na prywatnym ogrodzonym placu u kolegi Kamila.Na godzinę zero idą same konkrety,reszta do zabawy przed północą Dzis próbowaliśmy ustalić kolejnośc,co kiedy leci: A tutaj sprzęt do zabawy przed północą,jakość kiepska bo nie chciało mi się z fotela wstawać Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Grubbert 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Trzeba było poprosić mikołaja o taki aparat, źeby nie trzeba było wstawać Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 28 Grudnia 2020 O Panie.. Fajerwerki wszelkiego rodzaju, chyba każdy by znalazł coś ulubionego dla siebie wśród Twojego stuffu :D Jestem ciekaw jak Panta wypadnie i JW8002 Cytuj
Tff 22 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Co tu dużo mówić chłopaki - świetna robota! Stuff robi na mnie duuuże wrażenie, produkty starannie dobrane. Będziecie mieli wiele uciechy z odpalania i podziwiania efektów. Brawo ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi