Kamil911 119 Opublikowano 27 Lipca 2020 Super postawiłeś na pewniaki bardzo dobrze, viseriona wspominam bardzo miło mimo lat dalej jest porządany w stuffach a to o czymś świadczy o Silent Night krótko mówiąc przepiękna, Hit ! a rzymiaki do zabawy są wyśmienite nudzić się nie będziesz a o to przecież w tym chodzi o dobrą zabawe :P dobre zakupy generalnie.. można wiedzieć ile za to dałeś. ? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Lipca 2020 W końcu jakiś nowy temat bo było tu nudno 3 konkretne wyrzutnie które cię nie zawiodą i coś do zabawy też jest. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 27 Lipca 2020 Krótko zwięźle i na temat Viseriona też mam wydaje się być elegancki, equalizer-a trzeba zakupic.Signalosy dosyć głośne ale na pewno bardzo opłacalne Cytuj
Homer 9 Autor Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 490zł Song 88, silent 60 i viserion 60 . Signalosy wystarczą mi 2 paczki , ale mam pozytywne doświadczenie i myślę że warto sobie zostawić na kolejne lata ,bo to zdaje się ostatnie sztuki już. Rzymiaki,wulkany i te mini to głównie z myślą o najmłodszym. Kostki to chwila która szybko przemija... Może coś jeszcze dojdzie z marketu jakiś virus lub x-type od piromaxa ,bo zawsze mają w kerfurze. Viseriona mam na każdego sylwestra sprawdzona kostka i nigdy nie zawiodła dużo oferuje w bardzo rozsądnych pieniądzach. Co to Silenta i songa to u mnie nowości. Song to już chyba legenda i ciekaw jestem ile tej legendy jeszcze zostało. Co do silent podobnie jak song wydają się dosyć spore wybuchy peonie i sporo stroboskopu który bardzo lubię. Signalosy walą podobnie jak te stare fp3 jorga. Tak małe a takie głośne i jeszcze ten tytan... Edytowane 28 Lipca 2020 przez Homer Cytuj
Homer 9 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Jest druga część. Coś mi się wydaje ,że to jeszcze nie koniec. Pomyśli się na jesieni. Tak sobie myślę ,że przydały by się jakieś stroboskopy, więcej wulkanów i z 2-3 kostki małego kalibru takie 25 strzałówki , bo za szybko to się skończy i będzie niedosyt. Edytowane 30 Lipca 2020 przez Homer 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 W dniu 30.07.2020 o 13:50, Homer napisał: Jest druga część. Coś mi się wydaje ,że to jeszcze nie koniec. Pomyśli się na jesieni. Tak sobie myślę ,że przydały by się jakieś stroboskopy, więcej wulkanów i z 2-3 kostki małego kalibru takie 25 strzałówki , bo za szybko to się skończy i będzie niedosyt. Dużo huku sporo signalosów 3.0 to chyba zapasy na kilka lat może powinieneś pomyśleć nad wyrzutnią kątową na zwieńczenie tego wszystkiego. byłaby to dobra wisienka na torcie. Cytuj
Homer 9 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Szczerzę mówiąc te 3 kostki na górze miały być finałowe. Budżet w zasadzie stanął przez inne priorytety.Dobra kątówka by pobić te wcześniejsze też trochę kosztuje. Jeszcze po kryjomu przed drugą mieszkanką myślę o żeby jeszcze wyłożyć ze 120-150zł. Teraz się martwię ,że to wszystko pójdzie za szybko i myślę żeby jeszcze jakieś wulkany kupić i 3 x 25x20mm żeby to jakoś wydłużyć. Tam gdzie my będziemy nikt w okolicy nie wali ,bo to dziura na mapie Polski. Signalosy 3.0 ostatniego sylwestra to był hit petardowy jakiego miałem w ostatnich latach. Z racji że to koniec będzie zapasów uzbroiłem się jeszcze na kolejne z 2-3 lata.W domu znalazła się jeszcze paczka nitrate 2 i 2 sztuki bomb bon które też są konkretne i mega ale drogie i podobne do 3.0. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Homer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi