N0n4m3r 7 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jako, że lubię petardy to zamówiłem ich (jak dla mnie) sporo i do tego akurat dorwałem 2 wyrzutnie gigant 5, czyli te z migotaniem, które mnie się jakoś spodobało Do tego jakieś tam piccolako podobne cosie do zabawy. Jeśli nic się nie zmieni to dokupię jakieś 3/4 kostki. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Stuff spoko chociaż ja wolę wyrzutnie. Nudził się nie będziesz Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Super same ciekawe i mocne petardy fajnie że nie ma tak kostek fajnie się to prezentuje. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ktoś już postował podobny petardowy stuff w tym, albo w tamtym roku, bo mam déjà vu. W zestawieniu nóż ninja najlepszy. Explodery sprawdziły się wszystkim w 2019 roku oprócz mnie, trafiłem na liche lonty, chociaż inni ludzie mieli ten sam numer partii i wszystko odpalało im bez zarzutów. 5 godzin temu, N0n4m3r napisał: Jeśli nic się nie zmieni to dokupię jakieś 3/4 kostki. Kostki wyróżnią się mocno na tle wielu petard. Coś trzeba mieć też na noc. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 7 Grudnia 2020 No i fajnie. Silent Night i rakiety. Planujesz coś jeszcze? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wielkością nie powala ale za to jakość wysoka, silent night to hit ostatnio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi