Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piro plska i arka mój pierwszy poważny

IMG_20200823_105021.jpg

Opublikowano

Pierwszy poważny i bardzo ładny. Sentry i smok kozackie, blitz jak na 50mm dobrze wali. Reszta też nie powinna zawieść.

Opublikowano

No szalejesz pierwsze zdjęcie i już kozak wyrzutnie. Select daje rade. Alititude robi miazgę. Idź ta droga dalej.

Opublikowano

Dobry początek solidne kostki :) czekam na więcej ! 

Opublikowano

Kostki 50 mm wyglądają na YouTubie smakowicie.

Seria smoczych kostek jest prawilna, tylko nie widzę, którą masz konkretnie. Wydaje mi się, że PMB49D DUBEN Kwiecień/April. Jeśli tak, to trafiłeś w tę dobrą.

Opublikowano

Na wyrzutniach z PyroMoravii się nie zawiedziesz ;) Ten Select wielkością robi wrażenie,mała wyrzutnia od Klaska pozytywnie Cię zaskoczy! Podoba mi się ten zestaw.

Opublikowano

Mocne wyrzutnie zwłaszcza ten smok z tego zestawienia najbardziej mi się podoba :D

Opublikowano

widzę, że mamy fana wyrzutnii 50mm, dobrze dobrze. Im więcej tym lepiej. Dokupuj bo za mało !!! :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest i smok,miałem w tamtym roku i cała smocza seria jest mega ,reszta tez bardzo dobra

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kolejna paczka z arki i piroart

IMG_20201211_173841.jpg

Opublikowano

Viserion i silent night to już chyba przedstawiać nie trzeba. Są też singleshoty chociaż szelek to chyba nigdy nie zastapią :)

Opublikowano

Single Signature Range ehh.. one mnie prześladują ! :P miałem je już zamiar brać lecz zrezygnowałem ale za to ty je masz mam nadzieję że zdasz ocenę jak ci się podobały bo jestem ich bardzo ciekaw. :) i jeszcze fontanny No Limits baja.. :wub: Viserion klasyk klasyków tyle razy ta wyrzutnia się przewinęła przez stuffy coś magicznego musi być w niej.. Ojj tak :) same bardzo dobre jakościowe produkty.

Opublikowano

Te wyrzutnie chyba każdy ma więc muszą być dobre ale fontanny złoto ??