k4n4li4 276 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Pierwszy poważny i bardzo ładny. Sentry i smok kozackie, blitz jak na 50mm dobrze wali. Reszta też nie powinna zawieść. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 No szalejesz pierwsze zdjęcie i już kozak wyrzutnie. Select daje rade. Alititude robi miazgę. Idź ta droga dalej. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Kostki 50 mm wyglądają na YouTubie smakowicie. Seria smoczych kostek jest prawilna, tylko nie widzę, którą masz konkretnie. Wydaje mi się, że PMB49D DUBEN Kwiecień/April. Jeśli tak, to trafiłeś w tę dobrą. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Na wyrzutniach z PyroMoravii się nie zawiedziesz Ten Select wielkością robi wrażenie,mała wyrzutnia od Klaska pozytywnie Cię zaskoczy! Podoba mi się ten zestaw. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Mocne wyrzutnie zwłaszcza ten smok z tego zestawienia najbardziej mi się podoba Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 widzę, że mamy fana wyrzutnii 50mm, dobrze dobrze. Im więcej tym lepiej. Dokupuj bo za mało !!! Cytuj
PiroSeba 12 Opublikowano 3 Października 2020 jest i smok,miałem w tamtym roku i cała smocza seria jest mega ,reszta tez bardzo dobra Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Viserion i silent night to już chyba przedstawiać nie trzeba. Są też singleshoty chociaż szelek to chyba nigdy nie zastapią Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Single Signature Range ehh.. one mnie prześladują ! miałem je już zamiar brać lecz zrezygnowałem ale za to ty je masz mam nadzieję że zdasz ocenę jak ci się podobały bo jestem ich bardzo ciekaw. i jeszcze fontanny No Limits baja.. Viserion klasyk klasyków tyle razy ta wyrzutnia się przewinęła przez stuffy coś magicznego musi być w niej.. Ojj tak same bardzo dobre jakościowe produkty. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Te wyrzutnie chyba każdy ma więc muszą być dobre ale fontanny złoto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi