Romano 29 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Już wiemy kto będzie wspierać nas w trudnych czasach:P Jak wybrałeś ft6 zamiast 4 to dla mnie lipa,chyba że masz taki kartonik ft4 to co innego:) zapowiada się następny kocur temacik ze stuffem.Dawaj pokaż kostki teraz Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2020 19 minut temu, kamils38 napisał: Grubo Cukierki zawsze na propsie A jak, na choinkę łańcuszek będzie, mam ich więcej xd 11 minut temu, k4n4li4 napisał: Dla mnie to już za duża ilość To nie wszystkie 3 minuty temu, Romano napisał: Już wiemy kto będzie wspierać nas w trudnych czasach:P Jak wybrałeś ft6 zamiast 4 to dla mnie lipa,chyba że masz taki kartonik ft4 to co innego:) zapowiada się następny kocur temacik ze stuffem.Dawaj pokaż kostki teraz Hah, Janusz biznesu dlaczego lipa? 4 słabsze, a w podobnej lub wyższej cenie były to wole te nie mam nic więcej, koniec zwiedzania, dowidzenia Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2020 6 minut temu, Grubbert napisał: Całe pudło! Ft6 mocne zawodniki! Zobacz na pudła z mojego profilu Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Jaki wariacik wierzę w wersje że o jedno 0 za dużo ci się wpisało jak robiłeś zamówienie. xD Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Kamil911 napisał: Jaki wariacik wierzę w wersje że o jedno 0 za dużo ci się wpisało jak robiłeś zamówienie. xD Wpisuje 6, a sklep mi 0 dodaje, to znów i znów, aż namówili mnie na 60 Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Jeszcze 10 gdzieś w innym kartonie leży, kostki to gratis 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Kolejny zrzut spadochronowy FT6. Jeśli kostki to gratis, dostałeś gratisu nieporównywalnie dużo jak na takie zamówienie. Ewentualnie masz w sklepie respekt stałego klienta. Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 53 minuty temu, kamils38 napisał: Skoro to jest gratis to za ile było zamówienie 5k ? Akurat w pirohit zamówienie zrobiłem na ft6 i coś jeszcze, wyszło 1,1k, otwieram, a tam 11 skrzynek, myśle, pomylili zamówienie ale nie, okazało się, ze machony miał urodziny i za każde 100 zł dawali jedna wyrzutnie xd Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 No fakt,była jakaś taka promocja.Co nie zmienia faktu że ilość FT6 zaczyna podchodzić pod chorobę,w pozytywnym tego słowa znaczeniu Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 23 minuty temu, Gokusa napisał: Akurat w pirohit zamówienie zrobiłem na ft6 i coś jeszcze, wyszło 1,1k, otwieram, a tam 11 skrzynek, myśle, pomylili zamówienie ale nie, okazało się, ze machony miał urodziny i za każde 100 zł dawali jedna wyrzutnie xd W czepku urodzony Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Grubbert napisał: No fakt,była jakaś taka promocja.Co nie zmienia faktu że ilość FT6 zaczyna podchodzić pod chorobę,w pozytywnym tego słowa znaczeniu Nawet nie wiedzialem, ze była, miła niespodzianka xd czy ja kiedykolwiek powiedziałem, ze jestem zdrowy 3 minuty temu, kamils38 napisał: W czepku urodzony Żebyś wiedział, fart jak cholera idę w lotto zagrac, czuje szóstkę Cytuj
Romano 29 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zacnych dobroci, prawie same kulki, przy tylu colpo i tk6 rurek Ci nie braknie, szkoda że colpo nie miało refil seta po 12 sztuk :). Oddałbym wszystkie pikolaki nawet te z wesela za te czarne cuś Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Ooo firma widmo z koroszczyna wjechała hit tamtego roku mocne okazy Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 24 minuty temu, Romano napisał: Zacnych dobroci, prawie same kulki, przy tylu colpo i tk6 rurek Ci nie braknie, szkoda że colpo nie miało refil seta po 12 sztuk :). Oddałbym wszystkie pikolaki nawet te z wesela za te czarne cuś Ja sam dopiero wczoraj poznałem liczbę TK6 i TK12 jaka posiadam ale jeszcze trochę dojdzie do kolekcji smiechol #boldupy poradził mi żebym ognisko z rur zrobił, biedny nie wie, ze włókno szklane jest nie palne również żałuje, kupiłbym i to dużo, z reszta z rurami tez bym kupił nerkę, polowe płuca i metr jelita cienkiego, hah, sam mam tylko 8 paczek, na zdjeciu nie widać bo to w kartonach stoi 16 minut temu, kamils38 napisał: Ooo firma widmo z koroszczyna wjechała hit tamtego roku mocne okazy Nie testowałem jeszcze ale słyszałem, ze dobre i nie można nigdzie kupić wiec postanowiłem zakupić do kolekcji Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Trochę rakiet, wszystkich nie widać bo na dnie kartonu się znajdują xd Tu reszta rakiet Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jedziesz prawie tak dobrze jak legenda o wielu twarzach tego forum te alcory jedynie mi chyba przypadły Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, kamils38 napisał: Jedziesz prawie tak dobrze jak legenda o wielu twarzach tego forum te alcory jedynie mi chyba przypadły Nie znam jegomościa xd Jeszcze wielu rzeczy nie widziałeś z mojej kolekcji xd dla mnie Alcory i FTC fajne ale podobno 2019 wersja do kitu, tropica rakiety są super, planet X tylko słabsze ale ich mam wyłącznie 4 sztuki, tak to 4 paczki starlight, 4 king rocket, 10 rakiet stellar, dwie bazooki, cosmic fajne 2 rodzaje ale coś zepsuli i spadają na ziemie xd Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Gokusa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi