Skocz do zawartości

[Gokusa] 2020/2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wszystko ?20CD010F-6CC2-4D5A-9452-D6D934E9112E.thumb.jpeg.ea70f7bb85bea2f7ded101fa469d6db1.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Grubo :D Cukierki zawsze na propsie 

Opublikowano

Dla mnie to już za duża ilość ?

Opublikowano

Już wiemy kto będzie wspierać nas w trudnych czasach:P Jak wybrałeś ft6 zamiast 4 to dla mnie lipa,chyba że masz taki kartonik ft4 to co innego:) zapowiada się następny kocur temacik ze stuffem.Dawaj pokaż kostki teraz :)

Opublikowano
19 minut temu, kamils38 napisał:

Grubo :D Cukierki zawsze na propsie 

A jak, na choinkę łańcuszek będzie, mam ich więcej xd

11 minut temu, k4n4li4 napisał:

Dla mnie to już za duża ilość ?

To nie wszystkie ?

3 minuty temu, Romano napisał:

Już wiemy kto będzie wspierać nas w trudnych czasach:P Jak wybrałeś ft6 zamiast 4 to dla mnie lipa,chyba że masz taki kartonik ft4 to co innego:) zapowiada się następny kocur temacik ze stuffem.Dawaj pokaż kostki teraz :)

Hah, Janusz biznesu ?? dlaczego lipa? 4 słabsze, a w podobnej lub wyższej cenie były to wole te? nie mam nic więcej, koniec zwiedzania, dowidzenia ??

Opublikowano

Całe pudło! ?Ft6 mocne zawodniki!

Opublikowano
6 minut temu, Grubbert napisał:

Całe pudło! ?Ft6 mocne zawodniki!

Zobacz na pudła z mojego profilu ?

Opublikowano

6 pcs? ??

Opublikowano
4 minuty temu, Grubbert napisał:

6 pcs? ??

O to to ?

Opublikowano

Jaki wariacik ? wierzę w wersje że o jedno 0 za dużo ci się wpisało jak robiłeś zamówienie. xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamil911 napisał:

Jaki wariacik ? wierzę w wersje że o jedno 0 za dużo ci się wpisało jak robiłeś zamówienie. xD

Wpisuje 6, a sklep mi 0 dodaje, to znów i znów, aż namówili mnie na 60 ?

Opublikowano

Jeszcze 10 gdzieś w innym kartonie leży, kostki to gratis :D

F60BF7F0-9A8C-46D4-B3BB-5EBF8CEBF7E8.jpeg

• Like 1
Opublikowano

Kolejny zrzut spadochronowy FT6. Jeśli kostki to gratis, dostałeś gratisu nieporównywalnie dużo jak na takie zamówienie. Ewentualnie masz w sklepie respekt stałego klienta.

Opublikowano

Skoro to jest gratis to za ile było zamówienie 5k ? ?

Opublikowano
53 minuty temu, kamils38 napisał:

Skoro to jest gratis to za ile było zamówienie 5k ? ?

Akurat w pirohit zamówienie zrobiłem na ft6 i coś jeszcze, wyszło 1,1k, otwieram, a tam 11 skrzynek, myśle, pomylili zamówienie ale nie, okazało się, ze machony miał urodziny i za każde 100 zł dawali jedna wyrzutnie xd

Opublikowano

No fakt,była jakaś taka promocja.Co nie zmienia faktu że ilość FT6 zaczyna podchodzić pod chorobę,w pozytywnym tego słowa znaczeniu ?  

Opublikowano
23 minuty temu, Gokusa napisał:

Akurat w pirohit zamówienie zrobiłem na ft6 i coś jeszcze, wyszło 1,1k, otwieram, a tam 11 skrzynek, myśle, pomylili zamówienie ale nie, okazało się, ze machony miał urodziny i za każde 100 zł dawali jedna wyrzutnie xd

W czepku urodzony ??

Opublikowano
4 minuty temu, Grubbert napisał:

No fakt,była jakaś taka promocja.Co nie zmienia faktu że ilość FT6 zaczyna podchodzić pod chorobę,w pozytywnym tego słowa znaczeniu ?  

Nawet nie wiedzialem, ze była, miła niespodzianka xd czy ja kiedykolwiek powiedziałem, ze jestem zdrowy ?‍♂️?

3 minuty temu, kamils38 napisał:

W czepku urodzony ??

Żebyś wiedział, fart jak cholera idę w lotto zagrac, czuje szóstkę ?

Opublikowano

Trochę dobroci xd

C42FA6E4-E17A-4DE3-B0F4-2A43E61A607D.jpeg

81FC4FB7-4E9F-4331-8C84-E0156A832613.jpeg

• Like 1
Opublikowano

Zacnych dobroci, prawie same kulki, przy tylu colpo i tk6 rurek Ci nie braknie, szkoda że colpo nie miało refil seta po 12 sztuk :). Oddałbym wszystkie pikolaki nawet te z wesela za te czarne cuś :)

Opublikowano

Ooo firma widmo z koroszczyna wjechała hit tamtego roku :D mocne okazy 

Opublikowano
24 minuty temu, Romano napisał:

Zacnych dobroci, prawie same kulki, przy tylu colpo i tk6 rurek Ci nie braknie, szkoda że colpo nie miało refil seta po 12 sztuk :). Oddałbym wszystkie pikolaki nawet te z wesela za te czarne cuś :)

Ja sam dopiero wczoraj poznałem liczbę TK6 i TK12 jaka posiadam ale jeszcze trochę dojdzie do kolekcji ? smiechol #boldupy poradził mi żebym ognisko z rur zrobił, biedny nie wie, ze włókno szklane jest nie palne ? również żałuje, kupiłbym i to dużo, z reszta z rurami tez bym kupił ? nerkę, polowe płuca i metr jelita cienkiego, hah, sam mam tylko 8 paczek, na zdjeciu nie widać bo to w kartonach stoi?

16 minut temu, kamils38 napisał:

Ooo firma widmo z koroszczyna wjechała hit tamtego roku :D mocne okazy 

Nie testowałem jeszcze ale słyszałem, ze dobre i nie można nigdzie kupić wiec postanowiłem zakupić do kolekcji ?

Opublikowano

Trochę rakiet, wszystkich nie widać bo na dnie kartonu się znajdują xd

B7305403-BD06-487A-965D-E308CEE1F27A.jpeg

A44DFF35-FB01-4C42-AAA9-9F74CFDE754D.jpeg

Tu reszta rakiet

B0431264-5C9B-4E67-A4D9-61FE05B47176.jpeg

5383CC4D-5C73-48FA-9C24-3B5B842D5D52.jpeg

Opublikowano

Jedziesz prawie tak dobrze jak legenda o wielu twarzach tego forum ? te alcory jedynie mi chyba przypadły 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, kamils38 napisał:

Jedziesz prawie tak dobrze jak legenda o wielu twarzach tego forum ? te alcory jedynie mi chyba przypadły 

Nie znam jegomościa xd Jeszcze wielu rzeczy nie widziałeś z mojej kolekcji xd dla mnie Alcory i FTC fajne ale podobno 2019 wersja do kitu, tropica rakiety są super, planet X tylko słabsze ale ich mam wyłącznie 4 sztuki, tak to 4 paczki starlight, 4 king rocket, 10 rakiet stellar, dwie bazooki, cosmic fajne 2 rodzaje ale coś zepsuli i spadają na ziemie xd

Edytowane przez Gokusa