kamils38 66 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 UU to czekamy na dalsze pokazy kolekcji Wszystko fajnie ale mi jakoś rakiety średnio pasują nie jestem fanem trochę drogie jak do efektu jaki prezentują Cytuj
Romano 29 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Tr06 miałem w tamtym roku w stuffie fajne były ale za 35zl Jeżeli masz fantasy thunder crackling z 2k19 to klapa roku udało mi się puścić 2 paczki po rodzinie ale to nie te same efekty co 18' Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2020 9 godzin temu, kamils38 napisał: UU to czekamy na dalsze pokazy kolekcji Wszystko fajnie ale mi jakoś rakiety średnio pasują nie jestem fanem trochę drogie jak do efektu jaki prezentują A już byście chcieli wszystko widzieć, petardy były, wyrzutnie z gratisu były, pare moździerzy/szelek i rakiety, komplet xd tez nie przepadam ale Alcory i FCT 2018, ten typ bazooki, starlight, stellar, king rocket, nie wadliwe cosmic przekonały mnie do siebie i cena tez znośna 9 godzin temu, Romano napisał: Tr06 miałem w tamtym roku w stuffie fajne były ale za 35zl Jeżeli masz fantasy thunder crackling z 2k19 to klapa roku udało mi się puścić 2 paczki po rodzinie ale to nie te same efekty co 18' No ja kupiłem po 46, taniej nie znalazłem niestety No niestety 2019, 2018 w sklepach nie było, na elicie sprzedam, tam wszystko dzieciaczki łykają (żart) xd Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 19 godzin temu, kamils38 napisał: Jedziesz prawie tak dobrze jak legenda o wielu twarzach tego forum te alcory jedynie mi chyba przypadły Ten styl kupowania bardzo przypomina kogoś. Czekamy na Twój werdykt @k4n4li4 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 4 minuty temu, mantis napisał: Ten styl kupowania bardzo przypomina kogoś. Czekamy na Twój werdykt @k4n4li4 No nie mój styl xDD Ogrom petard/emiterów i rakiet to trzeba przyznać ale ja wolałbym wyrzutnie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 8 minut temu, kamils38 napisał: Kto jak kto ale żeby k4n4li4 nie czaił bazy Może tak będzie lepiej xD To mi przypomina odkrywanie przeciwników jak w Scooby Doo na końcu każdego odcinka. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, kamils38 napisał: Kto jak kto ale żeby k4n4li4 nie czaił bazy chwilę mi to zajęło xd Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie wiem o czym mowa Panowie, ja się na nikim nie wzoruje, kupuje to co mi się podoba i moim zdaniem ma to coś, wyrzutnie tez mam, ogólnie teraz praktycznie przestuj w zakupach bo źródełko wyschło, a to co udostępniałem to już dość dawno kupiłem Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zamykam wystawę, nacieszyli oczy to do domu W dniu 24.08.2020 o 13:08, mantis napisał: Kolejny zrzut spadochronowy FT6. Jeśli kostki to gratis, dostałeś gratisu nieporównywalnie dużo jak na takie zamówienie. Ewentualnie masz w sklepie respekt stałego klienta. Co do respektu to nie wiem ale miałem chody, pomylili się i za dużo sypnęli xd nie no żartuje, jak pisałem poniżej, machony miał urodziny i dodawali kostkę za każde 100 zł (czego nie wiedziałem i przyfarciło mi się, ze w tym czasie zamówiłem) Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) No taki karton FT6 to mógłbym postawić obok zimnioków w piwnicy Edytowane 3 Listopada 2020 przez Mroczny Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 2 godziny temu, Mroczny napisał: No taki karton FT6 to mógłbym postawić obok zimnioków w piwnicy Hahaha Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Dzis wjechała mała paczka emiterow Edytowane 26 Listopada 2020 przez Gokusa Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 10 minut temu, kamils38 napisał: Trochę strzelania Będzie Jak cenowo ?? Ja już za dużo mam tego strzelania ale jeszcze coś dokupie, spokojnie Z rabatem 1755 zł xd Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 26 Listopada 2020 Normalnie wariat... aż mnie delikatnie tyłek zabolał bo mam mniej :DD 1 Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 15 minut temu, Mroczny napisał: Normalnie wariat... aż mnie delikatnie tyłek zabolał bo mam mniej :DD Ty już pokazałeś na co Cię stać i było dużo dobrego, teraz ja muszę jakoś się wykazać Cytuj
Gokusa 10 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 3 godziny temu, Cytryna88 napisał: Mala paczka emiterow... No a jaka jak to pare paczek, przecież widać xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi