IgorGorys 0 Opublikowano 16 Października 2020 Witam chciałbym zrobić system pirotechniczny i niewiem co jest potrzebne pomorze ktoś? Cytuj
0 wapster 0 Opublikowano 16 Października 2020 Pomysł jest potrzebny. Jeśli go nie masz to polecam kupić jakiś już istniejący system na rynku, nawet chinski. Za mało pytań i za mało konkretów.... //// Post w złym dziale, przenoszę. Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 16 Października 2020 Jeżeli nie masz wizji i minimalnego pojęcia o elektronice to odradzam szkoda pieniędzy i twojego czasu nawet zakupienie przekaźników i pilota to takie koszta że mija się to z celem w to miejsce polecam kupno używanego systemu bądź chociaż tak jak wspomniał wyżej wapster chińskiego systemu z Ebay lub Aliexpres. Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 17 Października 2020 Jest u nas jeden duży wątek o tworzeniu systemu pirotechnicznego: 1 Cytuj
0 IgorGorys 0 Autor Opublikowano 17 Października 2020 17 godzin temu, Kamil911 napisał: Jeżeli nie masz wizji i minimalnego pojęcia o elektronice to odradzam szkoda pieniędzy i twojego czasu nawet zakupienie przekaźników i pilota to takie koszta że mija się to z celem w to miejsce polecam kupno używanego systemu bądź chociaż tak jak wspomniał wyżej wapster chińskiego systemu z Ebay lub Aliexpres. Mam pojęcie o elektronice tylko mam problem z dobraniem części. Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 17 Października 2020 4 minuty temu, IgorGorys napisał: Mam pojęcie o elektronice tylko mam problem z dobraniem części. Zagadaj do niego to ci może podpowie Cytuj
Pytanie
IgorGorys 0
Witam chciałbym zrobić system pirotechniczny i niewiem co jest potrzebne pomorze ktoś?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi