Skocz do zawartości

[Ssak] Stuff 2020/21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów, przedstawiam mój stuffik na nadchodzące święto piromaniaków ?. W tym roku planuje zrobić mały pokazik na loncie :fireworks:

IMG_20201015_181217~1.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Tak myślałem że zapewne i twój stuff się pojawi, nie myliłem się i oczekiwałem na niego. ;) Same ciekawe kosteczki estetycznie poukładane z pięknymi szatami graficznymi :D Ciekawi mnie najbardziej ta kosteczka CRAZY..  na filmie wygląda okej ;) ale żaden efekt nie odda tego na filmie co jest na żywo. Dalej PX-PRO 6 mi się podoba fajniutka :D znalazły się też Petardy zawsze to fajna zabawa i urozmaicenie nocy sylwestrowej za to plusik, Ale wobec ciebie mam wyższe wymagania i liczę na jeszcze parę kosteczek z twojej strony i będzie pięknie. ! :)

Edytowane przez Kamil911
  • Thanks 1
Opublikowano

Rzopoczęcie z mocnym przytupem, Reggae kozak, reszta też niczego sobie.

Te petardy uzi tylko słabe, miałem je ale na szczęście jako gratis więc mi nie żal.

• Thanks 1
Opublikowano

o TAK!, pokaz w rytmie reggae ?

• Haha 1
Opublikowano

Jest mocny sprzęt na północ jak i coś do zabawy przed.PX-PRO 6 może pozamiatać :D Powodzonka w pokazie! 

• Thanks 1
Opublikowano

Mocne kostki od triplisiksji :P I ta px pro coś czuję że pozamiata :D

• Thanks 1
Opublikowano

Z wszystkich kostek które masz w stuffie miałem tylko Crazy z Triplexa. Na tyle mi się spodobała dwa lata temu, że rok temu też ją kupiłem nawet x2. Skromna ale robi robotę kombinacją układów. Ja pewnie tyle huku bym nie kupił ale i tak Stuff chętny do obserwowania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wpadła mała aktualizacja Stuffu.Rakiety RS9BP14 Best price,emitery Exploder 5 i single shoty Signature range SS30SIGF2

IMG_20201208_165300~1.jpg

Opublikowano

Ogromne te rakiety ? ciekawe jak wypadną single bo wydają się duże ale jednak to nie daje mi przynajmniej takiej frajdy co ładunek kulisty xd ?

• Haha 1
Opublikowano

Nigdy nie miałem singli i kupiłem z ciekawości do porównania np. z rakietami jak się prezentują.A te rakietki faktycznie są dość spore mam nadzieję że się spiszą :laugh:

Opublikowano

Solidna aktualizacja, wyrzutnie porządnę, reggae najbardziej mi się podoba :)

• Like 1
Opublikowano

Dzięki za miłe opinie, postaram się machnąć jakiś pokazik szkoda tylko że jedynie xenon ma lont rezerwowy xd

Opublikowano
28 minut temu, Ssak napisał:

Dzięki za miłe opinie, postaram się machnąć jakiś pokazik szkoda tylko że jedynie xenon ma lont rezerwowy xd

chciałeś w ten sposób łączyć? Zawsze możesz zrobić dziurkę

Opublikowano

dam najwyżej jeden główny lont tak jak kiedyś robiłem tylko wtedy za szybko wszystko się odpaliło i wszystko na raz waliło :laugh: