m3mson 1 Opublikowano 18 Października 2020 Witam. Jako iż emiterów już nie ma chciałbym się dowiedzieć jakie według was są najbardziej opłacalne petardy pod względem cena/ilość/huk. Pozdrawiam. Cytuj
0 Piotrek007 79 Opublikowano 18 Października 2020 Godzinę temu, m3mson napisał: Witam. Jako iż emiterów już nie ma chciałbym się dowiedzieć jakie według was są najbardziej opłacalne petardy pod względem cena/ilość/huk. Pozdrawiam. Są jeszcze emitery Tb5 Expoder 4 Cytuj
0 Sevento 16 Opublikowano 19 Października 2020 Delova Rana na pierwszym miejscu. Cenowo za sztukę za dobrze nie wychodzą, ale warto Cytuj
0 m3mson 1 Autor Opublikowano 19 Października 2020 A jak ona wypada względem exploder 4 lub dum bum 5g? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 19 Października 2020 22 minuty temu, m3mson napisał: A jak ona wypada względem exploder 4 lub dum bum 5g? Jest nielegalna xd Cytuj
0 Sevento 16 Opublikowano 19 Października 2020 56 minut temu, m3mson napisał: A jak ona wypada względem exploder 4 lub dum bum 5g? Porównywalnie, ale Delova jednak głośniejsza Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 20 Października 2020 Podpisuje się pod tym co mówi kolega Sevento.Bardzo mocna petarda,w bezpośredniej konfrontacji wypadła lepiej niż Gorilla Bomb Natomiast cena/huk no to chyba wyżej wspomniane explodery. 1 Cytuj
0 m3mson 1 Autor Opublikowano 20 Października 2020 Czyli najmocniejsze są delovy. A jakie mają najlepszy stosunek cena/jakość kiedyś idealnymi dla mnie pod tym względem były fp3 nwp, jest teraz coś w takiej samej cenie mające podobną moc? Cytuj
0 Sevento 16 Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) 5 godzin temu, m3mson napisał: Czyli najmocniejsze są delovy. A jakie mają najlepszy stosunek cena/jakość kiedyś idealnymi dla mnie pod tym względem były fp3 nwp, jest teraz coś w takiej samej cenie mające podobną moc? Chyba jednak Exploder 4. Dum Bum 5 g miałem kilka razy i według mnie czegoś im brakuje i bynajmniej nie flary. Tym razem wielkość ma znaczenie i huk jest słabszy od chyba większości emiterów na rynku. Podobno można z nich zrobić masową eksplozję łącząc kilka na raz, wtedy wiadomo huk jest potężny, że żadna pojedyncza petarda mu nie dorówna. Nie wiem, nie próbowałem Te są też spoko i nieźle cenowo wychodzą: https://www.piroart.eu/petardy/h4l-achtung/ Edytowane 20 Października 2020 przez Sevento Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 20 Października 2020 9 godzin temu, m3mson napisał: Czyli najmocniejsze są delovy. A jakie mają najlepszy stosunek cena/jakość kiedyś idealnymi dla mnie pod tym względem były fp3 nwp, jest teraz coś w takiej samej cenie mające podobną moc? Hmmm może XP1013,kiedyś chodziły po ok 10-11zł,teraz troszeczkę drożej,ale jeszcze da się kupić Cytuj
0 m3mson 1 Autor Opublikowano 21 Października 2020 14 godzin temu, Grubbert napisał: Hmmm może XP1013,kiedyś chodziły po ok 10-11zł,teraz troszeczkę drożej,ale jeszcze da się kupić Właśnie mi chodzi o coś łatwo dostępnego z tego co widziałem xp1013 jest max w 2-3 sklepach Cytuj
Pytanie
m3mson 1
Witam. Jako iż emiterów już nie ma chciałbym się dowiedzieć jakie według was są najbardziej opłacalne petardy pod względem cena/ilość/huk. Pozdrawiam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi