Skocz do zawartości

[Riczardeak] Stuff 20/21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Grubbert napisał:

Na filmach te wyrzutnie od iskry wypadają genialnie,oby takie były na żywo.Scream również posiadam,liczę na donośny pisk.Co do tych motylków od tripla to nie licz na wiele,nawet nie eksplodują na finał,choć w tej cenie jako produkt do zabawy,się nadadzą.Patrząc na całość Twojej kolekcji ciężko się do czegoś przyczepić,nic jej nie brakuje,zabawa będzie przednia! ?

Ja również liczę na dobry pisk oby tak bylo. Motylki wybrałem jako gratis do zamówienia moja luba bardzo lubi tego rodzaju pirobajery 

Edytowane przez riczardeak
Opublikowano

Myślę że będziesz zadowolony z iskry a to prawie funke więc będzie za***iście 

• Thanks 1
Opublikowano

Druga mniejsza paczka. Czy coś wpadnie jeszcze ze sklepów internetowych to się jeszcze zastanawiam, na pewno wpadnie coś z marketów i może coś z bazarków.

6325335a043f12262ef9f170bcd165cc.jpg

Opublikowano

Cała seria BIG BANG ahh szacun. :) Dobre wspomnienia mam z tą serią szkoda tyle że Uran to już nie to samo co kiedyś :( Kasjopeja miodzio Wenus i Pluton również spoko ciekawi mnie ten Solaris nigdy go nie miałem ale na filmikach wygląda fajnie, znalazł się też moździerz w dzisiejszych czasach to rzadkość będzie zabawa. ?

• Thanks 1
Opublikowano

Pamiętam jak na starszych wyrzutniach z serii bigbang były z tyłu wypisane jakie jeszcze inne są w tej serii i była tam "supernova"... nigdy jej nie znalazłem :C

• Thanks 1
Opublikowano

Znalazł się moździerz ostatni mohikanin, do tego klasyczne kostki od Jorge, których nikomu nie trzeba przedstawiać.

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 3.12.2020 o 08:02, kamils38 napisał:

Myślę że będziesz zadowolony z iskry a to prawie funke więc będzie za***iście 

Bardziej surex niż funke ;) te kody SFC nie dawały mi spokoju i tak troszkę poszperałem i większość kostek tej " iskry " ma pokrycie w surexie  :) . No chyba że z tej samej fabryki biorą .

A stuff elegancki ;) 2 sety, moździerzyk i masa innych ciekawych kostek . Podoba mi się ;) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

https://zapodaj.net/7b4e2300c6e6b.jpg.html

Ostatnia aktualizacja. Mała choć nigdy balastów nie miałem, a podobno nie są złe za te pieniądze. W tym roku koniec zakupów, chyba że rakietoszelki z auchana, ale średnio chce mi się jechać.W tym roku ma nic co by mnie porwało, jedyne co miałem ochotę kupić to Termopile z biedry ale oferta na ten rok jest inna, a kupić na siłę też nie ma sensu. Zdjęcie całego Arsenalu w sylwestra. Pozdro

Opublikowano

Super się to prezentuje, też byłem obecny na forumfajerwerki.pl - miło Cię widzieć :D

zapraszam do mnie 

Opublikowano

Trochę wypadły z mody komplety wyrzutni z serii big Bang. Fajnie widzieć je dalej w całym zestawie 

Opublikowano

Najlepszego chłopaki. Gorbachev i fireball XXL już odpalone .fireball xll średnireceived_457549828741748.thumb.jpeg.2d5e0d4448b8937bfd89fbc90d2323ed.jpeg