Skocz do zawartości

[skowyt1627] stuff 2020/2021 oby lepszy niż poprzedni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D w końcu i na mnie przyszła kolej. Na razie niestety nic nie zamówione, bo czekam na fundusze i listopad ❤️ Natomiast sporo zabawek zostało mi z zeszłego roku więc można powiedzieć że to mój początek zbierania piro na ten rok :D  Gdzieś mam jeszcze schowaną reklamówkę pełną emiterów i petard ale nie chciało mi się teraz tego szukać

fajerwerki 2020.jpg

Opublikowano

I jak alcory i crackling thundery? Taka padaka jak ludzie mówili?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, k4n4li4 napisał:

I jak alcory i crackling thundery? Taka padaka jak ludzie mówili?

Alcory zdecydowanie gorsze niż kiedyś. Crackling thundery ujdą, ale raczej ich nie dokupię w tym roku. Stawiam na Formule 1 i Aurory, chyba że coś byś z solidnych rakiet polecił

Edytowane przez skowyt1627
Opublikowano
47 minut temu, skowyt1627 napisał:

Alcory zdecydowanie gorsze niż kiedyś. Crackling thundery ujdą, ale raczej ich nie dokupię w tym roku. Stawiam na Formule 1 i Aurory, chyba że coś byś z solidnych rakiet polecił

Szczerze to nie wiem, solidnych rakiet nie ma jak dla mnie a przynajmniej w rozsądnej cenie. Możesz przetestować te od gaoo na insie bo w sumie nie drogie są.

Opublikowano

Konkretnym zestawem przywitałeś nas tutaj na forum. Najbardziej rozchwytywane czeskie rakiety od 2018 roku aż to teraz. Do tego moździerzyki pochowane przez UE, ostały się w niektórych piwnicach. Dum Bum 5g złote samodestrukcyjne: och! ach! daj parę!

Opublikowano

Hoho szalejesz sporo zacnych rakiet :wub: postarałeś się :)widzę też zabytkowy i jakże kultowy moździerz Artillery Shells ! Bajka aż ci zazdroszcze takiego rarytasu. A to dopiero początek po prostu niesamowite :) już nie mogę się doczekać twoich dalszych zakupów. 

Opublikowano
Godzinę temu, Kamil911 napisał:

Hoho szalejesz sporo zacnych rakiet :wub: postarałeś się :)widzę też zabytkowy i jakże kultowy moździerz Artillery Shells ! Bajka aż ci zazdroszcze takiego rarytasu. A to dopiero początek po prostu niesamowite :) już nie mogę się doczekać twoich dalszych zakupów. 

uwierz mi, że ja równiez się nie mogę doczekać :D mam nadal ogromne dylematy, które wyrzutnie wybrać do pokazu ale mam nadzieję że uda mi się sprostać zadaniu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No to pierwsza paczka w tym roku dotarła ❤️ jak zwykle, PiroArt pełen profesjonalizm! Dalsze plany to kolejne wyrzutnie do pokazu, może jakieś wulkany i rakiety do zabawy.

wyrzutnie.jpg

• Like 1
Opublikowano

Kozak wyrzutnie, tropic pro zrobi robotę, sorbet legenda, klasek też niczego sobie i niedoceniana wyrzutnia z triplexa szok.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, k4n4li4 napisał:

Kozak wyrzutnie, tropic pro zrobi robotę, sorbet legenda, klasek też niczego sobie i niedoceniana wyrzutnia z triplexa szok.

zamiast 49s od tropica myślałem o Reggae, bo efekt był nieco podobny, ale jednak po obejrzeniu filmów po kilka razy uznałem, że tropic pro zrobi większe wrażenie. 

Opublikowano
4 minuty temu, skowyt1627 napisał:

zamiast 49s od tropica myślałem o Reggae, bo efekt był nieco podobny, ale jednak po obejrzeniu filmów po kilka razy uznałem, że tropic pro zrobi większe wrażenie. 

Ja mam 2 reggae, mam nadzieje, że zrobią robotę

Opublikowano
1 minutę temu, k4n4li4 napisał:

Ja mam 2 reggae, mam nadzieje, że zrobią robotę

jak odpalone 2 na raz to bezapelacyjnie :D

Opublikowano
Teraz, skowyt1627 napisał:

jak odpalone 2 na raz to bezapelacyjnie :D

no dokładnie, żałuję, że trzech nie wziąłem ale za to będą 3 final cake

Opublikowano

Hoho ! Pełna profeka :D ciekawi mnie jak wypadnie ta signature range od Klaska.. same konkrety pięknie jest drogi panie. ! I czekam na więcej ;)

Opublikowano

Tropiki wyglądają fajnie :D cała ta ich linia pro jest fajna a można wiedzieć jaka to jest ta kostka od tropika bo nie widać :D Ciekawi mnie jeszcze ten klasek ale myślę ze nie ustąpi miejsca tropicowi 

Opublikowano
6 minut temu, kamils38 napisał:

Tropiki wyglądają fajnie :D cała ta ich linia pro jest fajna a można wiedzieć jaka to jest ta kostka od tropika bo nie widać :D Ciekawi mnie jeszcze ten klasek ale myślę ze nie ustąpi miejsca tropicowi 

Jasne, że można :D  49s od tropica ma kod BI49S1-605 a kątówka BF25S-1026

• Like 1
Opublikowano

Kątówka świetna ???

Opublikowano

Postawileś na Tropic Pro i Triplex i uważam na ten moment najlepszy wybór w kategorii cena/jakość. Widzę podobnie jak u mnie: BI49S1-605 - mogę wiedzieć czym kierowałeś się przy wyborze akurat tej wyrzutni ?

Opublikowano

Sporo świetnych kostek i dużo rakiet, ciekawi mnie ta formuła 1 bo na filmikach wyglądają pięknie, TropicPro to wiadomo pozamiata, sorbet także u mnie od kilku lat był obecny i zawsze był super, interesująco wygląda też signature range od Klaska chociaż nie przepadam za tym importerem. Widzę, że w rakietach masz jedną sztukę tych rocket ball od Piromaxa, więc chyba odpalałeś je prawda? Jak twoim zdaniem one wypadają cena/jakość?

Opublikowano
4 godziny temu, Mroczny napisał:

Sporo świetnych kostek i dużo rakiet, ciekawi mnie ta formuła 1 bo na filmikach wyglądają pięknie, TropicPro to wiadomo pozamiata, sorbet także u mnie od kilku lat był obecny i zawsze był super, interesująco wygląda też signature range od Klaska chociaż nie przepadam za tym importerem. Widzę, że w rakietach masz jedną sztukę tych rocket ball od Piromaxa, więc chyba odpalałeś je prawda? Jak twoim zdaniem one wypadają cena/jakość?

rakietę rocket ball mam od 2 lat już i nadal nie zdążyłem jej odpalić. Wtedy (2 lata temu) wypadały całkiem nieźle, aczkolwiek wg. mnie Formula 1 lepsze ale też droższe, bo formula1  5 rakiet za 92zł a rocketball 8 rakiet kupiłem za 99zł. Jeśli chodzi o Klaska, to tę kostkę miałem rok temu i wyszła bardzo fajnie w pokazie (jak znajdę, to wrzucę film z pokazu). W tym roku zamierzam dokupić 1 lub 2 paczki Formuły 1 bo przyjemnie się je odpala przed północą :D Ale wiadomo, jednym podpasują drugim nie. Na pewno nie moge polecić nowych Alcorów, bo wbiłem się z nimi na minę przy zakupie. Niestety to nie to co było przy pierwszym rzucie 2 lata temu :D

5 godzin temu, Bezpiecznik napisał:

Postawileś na Tropic Pro i Triplex i uważam na ten moment najlepszy wybór w kategorii cena/jakość. Widzę podobnie jak u mnie: BI49S1-605 - mogę wiedzieć czym kierowałeś się przy wyborze akurat tej wyrzutni ?

Ogrom craclingu aż do ziemi :D W pokazach brakowało mi wyrzutni z takim efektem i uznałem, że w tym roku trochę zmienie scenariusz

Opublikowano

Tropic Pro chyba gwarantuje wspaniałe, niezapomniane efekty, które przyćmią wszystko dookoła. Każda wyrzutnia to bardzo dobra propozycja, która zapewni udane strzelanie i zaskoczy tylko pozytywnie. Wątpliwości mam tylko co do niektórych rakiet, np. Alcory zdają się mieć trochę zszarganą opinię. Inne powinny jednak wypaść dobrze, a moździerz z urzędu zasłuży na dziesięć punktów, bo do tego rodzaju fajerwerków większości z nas pozostaje już tylko zatęsknić ;) Powodzenia.

Opublikowano
4 godziny temu, capodanno napisał:

Tropic Pro chyba gwarantuje wspaniałe, niezapomniane efekty, które przyćmią wszystko dookoła. Każda wyrzutnia to bardzo dobra propozycja, która zapewni udane strzelanie i zaskoczy tylko pozytywnie. Wątpliwości mam tylko co do niektórych rakiet, np. Alcory zdają się mieć trochę zszarganą opinię. Inne powinny jednak wypaść dobrze, a moździerz z urzędu zasłuży na dziesięć punktów, bo do tego rodzaju fajerwerków większości z nas pozostaje już tylko zatęsknić ;) Powodzenia.

Alcory mam z zeszłego roku (ale z tej nowej partii). Niestety nie wypadają za dobrze a rakiety Formula 1 albo Aurory biją je na głowe. Ale grzechem byłoby tego nie wystrzelić tak czy inaczej :D

Opublikowano

Ja tez kupiłem Alcory i te drugie z piskiem, po dwie paczki bo były fajne z 2018, wiec chciałem zostawić jedne do kolekcji, a drugie wystrzelac, jak chłam to wszystkie pójdą xd

Opublikowano

capodano świetnie opisał, ja tylko dodam to co powinno być dodane czyli:

dby85ok-50427ee8-b193-44bc-8aeb-3ebad397149e.jpg.84169927597e42e30914a25315d999ce.jpg

Bardzo dobry stuff :D

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja pyszności zakupionych podczas Black Friday ❤️ 

zamówienie 2.jpg

zombie.jpg