k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dawno nie widziałem cratera w stuffach, butterfly bardzo ładna wyrzutnia, mega daje rade ale ziemia się niestety nie trzęsie. Kijki całe? Bo te rakiety chyba długie Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2020 7 minut temu, k4n4li4 napisał: Dawno nie widziałem cratera w stuffach, butterfly bardzo ładna wyrzutnia, mega daje rade ale ziemia się niestety nie trzęsie. Kijki całe? Bo te rakiety chyba długie Kijki w całości, ale folia trochę podarta. Na szczęście to nie przeszkadza. Teraz skoro Mega ziemią nie trzęsie, to która 50-tka zapewni mi takie doznania? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Godzinę temu, skowyt1627 napisał: Kijki w całości, ale folia trochę podarta. Na szczęście to nie przeszkadza. Teraz skoro Mega ziemią nie trzęsie, to która 50-tka zapewni mi takie doznania? Jak dla mnie żadna, mpiwowski poleca torpedę ale to podejrzane 1 Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 W dniu 2.12.2020 o 21:52, kamils38 napisał: O panie ale dołożyłeś do pieca ten crater coś pięknego Już miałem go w pokazie. Wypadł genialnie Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 No no.. widać że BF był dla ciebie udanym dniem trochę się obkupiłeś same konkretne kątówki, ciekawi mnie ten zestaw rakiet Star Light ładne mają efekty na filmikach po prostu konkret stuff zalejesz niebo feriami barw Tropic Pro rozwali system ale zaraz po Craterze Jestem pewien że twój pokaz z pewnością się uda i zachwyci wszystkich w okolicy. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 No to koniec zakupów na ten rok. Trochę żałuję, że nie udało mi się nigdzie dorwać dodatkowych moździerzy, ale może za rok się uda Ogólnie wyrzutnie już połączone w pokaz, Fireball, Virus i hestia zostały do luźnego odpalenia przed północą. Rakiet pewnie mi znów zostanie, ale to się jeszcze zobaczy. Życzę Wam udanego i bezpiecznego strzelania Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Genialny zestaw. Sam sztos i te kątówki.Rakiety najwyżej pólki.Aż trudno wyobrazić lepiej skompletowany stuff Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi