Piotrek007 79 Opublikowano 16 Listopada 2020 4 minuty temu, mantis napisał: Świzdu gwizdu I pieniążki poszły w pi*du hihi Świetne kostki. Bedzie szaleństwo 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 16 Listopada 2020 Jest moc, dadzą czadu w fanie zatyczki do uszu będą raczej zbędne. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Listopada 2020 Somsiad jak zwykle z grubej rury to chyba dla piesków 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 16 Listopada 2020 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: Somsiad jak zwykle z grubej rury to chyba dla piesków I dla smosiada :DD Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Listopada 2020 35 minut temu, Mroczny napisał: I dla smosiada :DD Zostań moim somsiadem i mi strzelaj takimi rarytasami 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 16 Listopada 2020 Całe szczęście że napisałeś że w tym roku skromnie bo gdybyś paletę kupił to bym się obawiał 1 Cytuj
Bezpiecznik 4 Opublikowano 20 Listopada 2020 Do koleżanek z Triplexa brakuje Exodusa, ale i tak jest niezły harem Winszuje mocnego składu 50tek, też myślałem o zakupie kostki Infinity jednak budżet wyczerpany, może za rok. Na filmach wyrzutnia wygląda moim zdaniem najciekawiej ze stawki dużego kalibru importera. Jest mroczna moc! 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 30 Listopada 2020 Przyjechało kilka wyrzutni, w tym roku nie będzie żadnego łączenia ani nic podobnego... tylko czysta przyjemność z odpalania pojedynczych kostek Paczka z INS zamówiona w piątek i w sobotę rano już była u mnie Chyba tylko ja i Kanalia nie mamy problemu z tym sklepem Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Listopada 2020 Kurła somsiad jakie zakupy zarombiste i jeszcze z ins Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 30 Listopada 2020 Noooo dobre zakupy klasyk kostki... no i p7678 tokio od komety wali teraz bardzo fajnie dawaj sąsiad odpalaj! 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Listopada 2020 Kosteczki idealne do strzelania przed 12 a co do sklepu to jesteście fakt jedyni chyba choć ostatnio mnie miło zaskoczyli Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Do mnie też przyjechała mała paczka z blackfriday Traca, FAN 49sh 30mm i dwie kostki 36sh 30mm... Niby Tomaszek ale sungsong ale europla więc sam nie wiem co o tym myśleć efekty na filmie ma ładne więc zobaczymy co z tego będzie Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Mroczny Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Uuu spore te kostki ciekawe jak ta traca kolejna rzecz na przyszły rok która muszę przetestować 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: Mroczny pionier tomaszka na grupie zawsze staram się kupować coś innego czego nie ma za dużo u innych w stuffach Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wyrzutnie od producenta zniczy i traca od firmy widmo Co będzie w przyszłym roku?!Strach pomyśleć 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 Od producenta zniczy i okularów przeciwsłonecznych Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Następne paczki pewnie będą od Śmieszka, producenta artykułów dla dorosłych xDDD Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Czuć jak cholera nostalgie w twoim stuffie i to mi się podoba. kolejny stuff z mało spotykanymi produktami oraz tymi bardziej popularnymi które niestety przeszły już swoje złote czasy fajnie jest coś takiego zobaczyć po tylu latach jest na czym zawiesić oko. ta NG1 ahh wspomnienia Sky Brocade piękna ! Mało tego traca od PM dziś już cholernie rzadko spotykana i uwaga Tomaszek ! O kuuurła... tera to zaimponowałeś seria Platinum na którą chciałem się pokusić piekielnie mnie ciekawi jak wypadnie szacun jak nic. ! Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 9 minut temu, Kamil911 napisał: Czuć jak cholera nostalgie w twoim stuffie i to mi się podoba. kolejny stuff z mało spotykanymi produktami oraz tymi bardziej popularnymi które niestety przeszły już swoje złote czasy fajnie jest coś takiego zobaczyć po tylu latach jest na czym zawiesić oko. ta NG1 ahh wspomnienia Sky Brocade piękna ! Mało tego traca od PM dziś już cholernie rzadko spotykana i uwaga Tomaszek ! O kuuurła... tera to zaimponowałeś seria Platinum na którą chciałem się pokusić piekielnie mnie ciekawi jak wypadnie szacun jak nic. ! Faktycznie jak brałem te mniejsze wyrzutnie do zabawy to kierowałem się tylko wspomnieniami Tego tomaszka to sam jestem ciekaw, jeśli dobrze wypadnie to nic nie stoi na przeszkodzie żeby za rok znów zakupić produkty tego importera okularów i zniczy A tymczasem wpadła aktualizacja od znajomego z którym strzelam w tym roku, trochę rakiet i kilka mniejszych wyrzutni Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 O kuurrłaaa będzie strzelane fest nawet JW01 sie znalazło w ilości 2 sztuk ! Jedną można poświęcić na single xDDD Giganty pryma sort to chyba odpowiednik Jokerów o ile się nie mylę.. i calutka seria PM 16sh wróć ! Bloody Valentine brakuje mimo podobno pogorszenia efektów w pumpkin i fireworks nadal są spoko chociaż fakt to już nie to samo. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Seria od PM wiadomo klasa Te rakiety F1 mogą być ciekawe nigdy nie miałem ale ich kształt zapowiada że będą dobrze walić i te gigant saluty chyba najmocniejsze dostępne bez pozwolenia rakiety hukowe świetne są Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi