Grvby 150 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Wyrzutnia FireShow pozytywnie Cię zaskoczy! Chyba najlepsza z całej tej serii,no i rakiety Gigant,choć patrząc na to co miałeś w zeszłym roku,może być niedosyt Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 5 godzin temu, Grubbert napisał: Wyrzutnia FireShow pozytywnie Cię zaskoczy! Chyba najlepsza z całej tej serii,no i rakiety Gigant,choć patrząc na to co miałeś w zeszłym roku,może być niedosyt miałem już w tamtym roku całą serie 16sh od PM ale jakoś mnie nie porwały... nie wiem... Do zabawy będą i tyle Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Kolejna mała aktualizacja z brakującą wyrzutnią z poprzedniego zamówienia JW163, jw4066 i ryby z brightsky Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Mroczny Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jorge dojechał i Sharki w tackach po 20. Revolution nie tylko ciekawy kształt, ale też efekt z wirtującą kometą + rozprysk multikolor. 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Fajna ta JW163 ładne ma kolorki i nawet efekt saluta ciekawa kosteczka i jeszcze JW4066 która ma ładne kolorowe komety nieźle... Sharki to już chyba standard w stuffach na ten rok ale twoje to już miano wymierającego gatunku będzie moc. ! 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Sharki od czołowego Polskiego importera Brightsky z Koroszczyna!!!! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Somsiad coś tam wsponał, że w tym roku skromnie ale chyba nic z tego Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Petardy od mojego ulubionego importera mocne strasznie w tej klasie na całe szczęście ty tylko skromnie w tym roku xd Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Sporo fajnych wyrzutni. Pamiętam Twoje efektowne stuffy z ostatnich lat, ten równie szykuje się klasowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi