kameleon 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie wiem co wybrać czy wyrzutnie hot czy rakiety voo doo :?: :?: Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zdecydowanie polecam ci bardziej raiety voo doo hot przy nich to dziad:P Cytuj
0 Fear 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Wyrzutni nie porównuj do rakiet... choć na twoim miejscu wybrałbym rakiety Voo-Doo Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 weź arctica albo hota arctika biore napewno aha to może kung fu? Cytuj
0 mazii23 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Weź rakietki VooDoo mają dobrą renomę a wyrzutnia HOT ciort wie co to jest jeszcze możesz być niezadowolony :mrgreen: a rakietkami dłużej sie pobawisz. Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 weź arctica albo hota arctika biore napewno aha to może kung fu? a jakie efekty mają rakiety(słabe czy mocne) :?: Cytuj
0 Fear 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jak na wielkość ty rakiet i jak na cene to rakietki mają zajebi*** efekty... duże rozpryski i piękne multicolory Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jak na wielkość ty rakiet i jak na cene to rakietki mają zajebi*** efekty... duże rozpryski i piękne multicolory serio to biore kung fu :grin: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zdecydowanie lepsza będzie wyrzutnia Hot. Zrobi na tobie i oglądających znacznie lepsze wrażenie niż rakiety voo doo. Druga sprawa to rakiety polecą wyżej a pociski z wyrzutni niżej i dadzą na niebie podobny wielkościowo efekt.Bierz Wyrzutnie Hot takie moje zdanie. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 weź arctica albo hota arctika biore napewno aha to może kung fu? a jakie efekty mają rakiety(słabe czy mocne) :?: Screeny efektów rakiet są w tym temacie w pierwszym poście : http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=431 Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zdecydowanie polecam ci bardziej raiety voo doo hot przy nich to dziad:P Miałeś już HOTa? Myślałem, że to nowość dla Biedronki na ten rok...Radziłbym wziąść Hota. Jeszcze nikt tego nie miał, ale to nie znaczy, że musi być słaby. Poza tym Voo Doo w Eurocashu leci za 11zł, a HOT, tylko za 8zł w Biedronce. Z zasady wyrzutnie bardziej opłaca się brać. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja myślę że hot to będzie odpowiednik arctica więc może być fajny ;] Cytuj
0 saper 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja myślę że hot to będzie odpowiednik arctica więc może być fajny ;] Ludzie naprawde myślcie co piszecie.Jak to możliwe że hot to odpowiednik arctica jak oprócz hota będzie i arctic w biedronce.To co dali by dwa arctici tyle że jeden w innej etykiecie. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Myślę że hot będzie bardzo podobny do arctica tylko inne kolory rozprysków Cytuj
0 klopsik92 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja myślę że wybrałbym na twoim miejscy Kung-Fu (Hong-Kong) bo arctica i hota to bioręna 100% (nie wiem czy nie wziąść x2) Dam filmik hota po sylwestrze !! :razz: Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zdecydowanie polecam ci bardziej raiety voo doo hot przy nich to dziad:P Miałeś już HOTa? Myślałem, że to nowość dla Biedronki na ten rok...Radziłbym wziąść Hota. Jeszcze nikt tego nie miał, ale to nie znaczy, że musi być słaby. Poza tym Voo Doo w Eurocashu leci za 11zł, a HOT, tylko za 8zł w Biedronce. Z zasady wyrzutnie bardziej opłaca się brać. Ale to przecież normalne że hot jakby miał nawet efekty nie wiadomo jakie to sie nie opłaca go brać bo pociski z wyrzutni lecą bardzo nisko a w tym hocie to co masz jeden strzał więcej?voo doo na pewno są 100 razy lkepsze od tego hota.Nawet jakbyś wziął pod uwage wzlot ku górze rakietry a pocisdku z takiej wyrzutni czy innej... Cytuj
0 Damian 0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 @Dako: http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=1614 : : : Następnym razem warn. Cytuj
0 Yusha 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Weź rakietki VooDoo mają dobrą renomę a wyrzutnia HOT ciort wie co to jest jeszcze możesz być niezadowolony :mrgreen: a rakietkami dłużej sie pobawisz. Zgadzam się z maziim nie wiadomo nawet jaki ten hot jest... Cytuj
0 gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 oczywiście że rakiety voo doo nik jeszcze nie miał hota bo to nowość i niewiadomo co to Cytuj
Pytanie
kameleon 1
nie wiem co wybrać czy wyrzutnie hot czy rakiety voo doo :?: :?:
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi