Skocz do zawartości

co wolicie  

119 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• rakiety
      55
    • wyrzutnie
      64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wolicie rakiety czy wyrzutnie :?: :?: :?: ja osobiście wolę rakiety :!:

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja lubie bardziej rakiety bo jest wiecej zabawy :razz:

Opublikowano

Ja osobiście wole się bawić niż raz odpalić i fruuu 9 strzałów za mną... dlatego osobiście wole rakiety, ale wyrzutnie też kupuje bo efektami też lubie się delektować ;)

Opublikowano

Ja tam stawiam wyrzutnie na 1 miejscu raz odpalasz i podziwiasz :wink:

Opublikowano

Wybrałem rakiety, mają w sobie więcej 'tej magii', a poza tym nie wiadomo czego możemy się po nich spodziewać w powietrzu.

Wyrzutnie to gotowy układ. Strzały lecą nisko, przez co efekty wydają się duże. Z pewnością cenowo wygrywają z rakietami.

Opublikowano

Rakiety są dobre , ale to wyrzutnie mają zajebiaszczy efekt.

Opublikowano

No tak, ale czasem ładunek może być źle zmieszany, bo człowiek jest omylny i jak walnie ładunek w wyrzutni i podpali i rozerwie kolejne to będzie armagedon :D , dlatego i tak sądze że rakiety są też bezpieczniejszy, bo wyrzutnia nie da jakiegoś ostrzeżenia że buchnie a rakieta widać, że nie leci ;) ...

Opublikowano

Ja wybrałem wyrzutnie. Mają znacznie lepsze efekty od rakiet. Strzelają seriami nie tak jak rakiety jedno podpalenie i jedno bum. No i ogólnie robią lepsze wrażenie.

Fear nie zgodził bym się z tobą, że rakiety są bezpieczniejsze, przecież jak jest silniejszy wiatr to mogą latać we wszystkie strony.

Opublikowano

Rakiety są lepsze od wyrzutni ale droższe wole je dlatego że lecą bardzo wysoko i każdy z daleka może je podziwiać;]

Opublikowano

+MP ale człowiek co myśli nie będzie odpalał rakiet jak wiatr jest mocniejszy, tak samo może się podziać z ładunkami od moździerzy... ile to ja przypadków takich widziałem... do tego kiedyś się zraziłem z wyrzutniami, lont doszedł do końca prawie samego no i... nie było jak tego podpalić a do rakiety jakoś zimnego ognia upchałem ;)

Opublikowano

Ja chyba rakiety, bo jednak nie chciałbym mieć samych wielkich wyrzutni np. bo raz odpalasz, leci w 20 sek. i wszystko a z rakietami to trochę więcej zabawy ;)

Opublikowano

Zdecydowanie wolę rakiety jest więcej z nimi zabawy i można sobie po podpalać przynajmniej, a w wyrzutni jedna seria i konic :roll:

Opublikowano

Osobiście wole rakiety, co roku stanowią ok 70% mojego stuffu :mrgreen:

Opublikowano
do tego kiedyś się zraziłem z wyrzutniami, lont doszedł do końca prawie samego no i... nie było jak tego podpalić a do rakiety jakoś zimnego ognia upchałem ;)
Który mógł zapchać gazy wylotowe silnika rakietowego i doprowadzić do wybuchu :???:
Opublikowano

Damianie, źle to sformułowałem znowu :/ chodziło mi oto, że spokojnie wsadziłem zimnego ognia, a z wyrzutnią nie było nawet co marzyć... rakieta spokojnie odleciała...

Opublikowano

ja wole zabawę i dlatego wybieram rakiety ale wyrzutnie też lubię i w tym roku będę jakieś miał

Opublikowano
Ja osobiście wole się bawić niż raz odpalić i fruuu 9 strzałów za mną... dlatego osobiście wole rakiety, ale wyrzutnie też kupuje bo efektami też lubie się delektować ;)

A ja się zgadzam z kolegą rakiety wole ale wyrzutnie też fajne... :grin:
Opublikowano

Ja w tym roku postawiłem na wyrzutnie ale rakiety teżznalazły się w moim stuffie. Ogólnie to lubięi to i to :mrgreen:

Opublikowano

Ja w tym roku testuje wszystko. Dawniej kupowałem tylko rakiety ale w tym roku sie to zmieni ... Jak na razie stawiam na wyrzutnie ... Super efekt ...

Opublikowano

Ja w tym roku postawiłem zdecydowanie na wyrzutnie.Rakiet będę miał tylko 6 z kungfu.Wyrzutnie są dużo bardziej opłacalne od rakiet.

Opublikowano

W poprzednich latach większość stuffu na sylwestra stanowiły rakiety, ale teraz to się zmienia. W tym roku zapewne będę miał tylko same wyrzutnie - są znacznie bardziej opłacalne od rakiet, dają ładny efekt za niską cenę :wink:

Opublikowano

Czy mi sie zdaje czy był już taki temat :roll:
Zależy co kto woli bo np.ktoś kto woli rakiety na pewno bedzie patrzył na wzlot,że dana rakieta poleci o wiele wyżej niż pocisk z wyrzutni,wadą rakiety jest pojedyńcze strzelanie bo nie strzela ona seryjnie tak jak wyrzutnia jeśli ktoś chciałby pomajstrować nad wyrzutnią"rakiet"
to polecam bo efekt nie zapomniany :-)

Opublikowano

Był podobny temat, ale skoro nawet moderatorzy się wypowiedzieli to i ja mogę :razz:
W zeszłym roku stawiałem praktycznie tylko na rakiety -
http://img151.imageshack.us/img151/4402/dsc00029kl1.jpg
na zdjęciu nie ma zestawu rakiet spadochronowych i rakiet z zestawu rodzinnego ze śmieszka ( dokupiłem je 31 grudnia :mrgreen: )
W tym roku stawiam tylko na wyrzutnie. Oprócz tego co przedstawia zdjęcie w podpisie dojdzie sfinx dwa arctiki i hot :wink:
Zaznaczyłem wyrzutnie, bo dają większą frajdę dla oczu. Jeżeli fundusze sylwestrowe są małe, wtedy można wybrać rakiety - więcej zabawy z odpalaniem, fajny wzlot. Ale nie dają one takiego efektu. Za jednym odpaleniem następuje cała seria pięknych ładunków. Dla mnie to że lecą niżej niż rakiety to plus bo jesteś w pewnym sensie bliżej efektu i jest on lepszy.

Opublikowano

Najlepsze są wyrzutnie odpalasz raz i podziwiasz . Rakiety są dobre jeśli sie chce pobawić przed sylwkiem :grin:

Opublikowano

Rakiety dają więcej zabawy :mrgreen: :lol: :grin: i są wg.mnie o wiele bezpieczniejsze :!:

pzdr. :mrgreen: :mrgreen: