firawerkoman 7 Opublikowano 13 Listopada 2008 Ja wolę wyrzutnie ponieważ są bardziej opłacalne i mają lepsze efekty. Rakiety, zawsze je mam w swoim stuffie i są fajne ale wyrzutnie jak zaczną walić to każdy się spojrzy. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 25 Września 2012 Moje zdanie jest podzielone zapewne tak jak wielu osób. Rakiety to fajna zabawa ale muszą mieć kaliber i efekt żeby zrobiły na mnie wrażenie, a wyrzutnie lubię zapewne jak każdy. Głosowałem za rakietami ODGRZEWAMY KOTLETA Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Września 2012 W tym roku jestem za rakietami będzie ich sporow ogóle rakiety to fajna rzecz przecież sylwester to dzień w który strzela się cały dzień a nie 10 wyrzutni o 23/24h i koniec Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Września 2012 Wolę rakiety ale tylko wtedy gdy mam ich sporo, a wyrzutnie nie dają mi satysfakcji z odpalenia chociaż są praktyczniejsze. Wolę rakiety Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 25 Września 2012 Rakiety aby sięgnąć wyrzutniom efektem muszą mieć spory kaliber a spory kaliber kosztuje.Wyrzutnie za 10zl mozemy mieć ładne strzelanko ;]Vote for Wyrzutnie xD Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 25 Września 2012 Ja osobiście stawiam na wyrzutnie. Chociaż zabawa w Sylwestra to podstawa więc zawsze bez wyjątku musi być dużo petard i jakieś rakiety też. Ale wyrzutnie to jak dla mnie najważniejsza rzecz. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 1 Października 2012 Wolę rakiety, uwielbiam momenty, kiedy wsadzam kijek do rurki, odpalam rakietę i patrzę jak leci z ogonem iskier do góry, ogólnie z rakietami jest dużo frajdy Wyrzutniami oczywiście nie gardzę, w stuffie muszą być. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Rakiety dobra zabawa, ale ostatnio zrozumiałem, że lepsze są kostki. :xmas_smile: Cytuj
dokli 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Rakiety dobra zabawa, ale ostatnio zrozumiałem, że lepsze są kostki. :xmas_smile:/>/> Dokładnie, ja też ;d Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2012 A ja uważam, że temat jest bezsensowny. Nie można porównywać rakiet z wyrzutniami, bo to zupełnie co innego i ma inne przeznaczenie. Jeden lubi dużo zabawy, drugi chce mieć fajny pokaz, a następny to i to, więc bierze rakiety i wyrzutnie. Tyle . Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja zaznaczyłę rakiety bo więcej zabawy ale wyrzutnie też lubię bo mają fajne efekty Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2013 Wyrzutnie ponieważ są opłacalne więcej strzałów i większe i lepsze efekty. Rakiety też są dobre i mają wielki efekt, ale sa bardzo drogie. endriu123457 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Lutego 2014 Po ostatnim sylwestrze uważam że wyrzutnie o wiele bardziej ciekawsze oraz opłacalne. Więcej strzałów, niższa cena. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Lutego 2014 Wiadomo,że wyrzutnie są dużo bardziej efektowne i dużo piękniejsze dla oka niż rakiety.Tak naprawdę nie ma porównania,to tak samo jak by postawił 5 letniego dzieciaka z dorosłym 20 letnim młodzieńcem i zastanowił się kto jest silniejszy.Tak naprawdę wyrzutnie biją rakiety i to pod każdym względem Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Marca 2014 Po tym Sylwestrze doszedłem do wniosku, do którego doszło już wielu forumowiczów. Nie będę kupował rakiet, postawię na konkretne, zachwycające efekty wyrzutni. Parę razy zawiodłem się na rakietach, zwłaszcza małym efektem, bo niektóre potrafią lecieć wybitnie wysoko. Z kolei ani razu nie byłem zawiedziony na wyrzutni. Ich duże, soczyste, nakładające się na siebie efekty tworzą widowisko jedyne w swoim rodzaju, którego nie pobije żadna rakieta ;)/> Być może za wysoką cenę można nabyć rakiety przy których wyrzutnie nie robią większego wrażenia, ale nie mam zamiaru wydawać 100-200 złotych za paczkę 3-5 rakiet-olbrzymów :)/>. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi