Kamil911 119 Opublikowano 11 Listopada 2020 Symbol - P7215 Nazwa - Malawi Zdjęcie - http://magictime.info/details.php?ID=P7215 Ilość strzałów - 16 Kaliber - 0,8'' Film - Film mojego autorstwa kostka nie powala ale ma dość spory huk na video tego tak nie słychać ponieważ otaczała mnie otwarta przestrzeń lecz w rzeczywistości był to całkiem przyzwoity huk a co do efektów no cóż niektóre ładne i rozłożyste ale i połowa strzałów bardzo słabych mniej więcej 50/50 lecz finał całkiem imponujący i dał radę jak na takie maleństwo.. generalnie do zabawy się nadaje. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Listopada 2020 Nawet daje rady, chociaż na początku myślałem, że to kostka Komety. Magictime ma jakieś związki z Kometą? Cytuj
wapster 0 Opublikowano 11 Listopada 2020 55 minut temu, mantis napisał: Nawet daje rady, chociaż na początku myślałem, że to kostka Komety. Magictime ma jakieś związki z Kometą? MagicTime to stara Kometa. Musieli zmienić nazwę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi