Skocz do zawartości
  • 0

Wyrzutnia multicolor

Pytanie

Opublikowano

Siemanko potrzebuje wyrzutnie pionową multicolor  do pokazu... ogólnie nie lubiłem zwykle samego multikoloru wiec nie znam za bardzo tych kostek prócz jw49. Najlepiej  jak by miała 30mm..

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Tylko takie coś mi przychodzi na myśl 

TXB581

• 0
Opublikowano
16 minut temu, endriu123457 napisał:

Siemanko potrzebuje wyrzutnie pionową multicolor  do pokazu... ogólnie nie lubiłem zwykle samego multikoloru wiec nie znam za bardzo tych kostek prócz jw49. Najlepiej  jak by miała 30mm..

Funke scala 100a 

• 0
Opublikowano

Wiem że była z tropic pro 25sh ale znalezc nie moge

• 0
Opublikowano
41 minut temu, endriu123457 napisał:

Wiem że była z tropic pro 25sh ale znalezc nie moge

BI25S1-204

• 0
Opublikowano

Tak jak wyżej napisał @Piotrek007 @endriu123457pamiętasz może jakieś charakterystyczne szczegóły efektów prócz multicoloru ? 

• 0
Opublikowano

Tropic Pro BI25S1-204, i ewentualnie BI25S1-239

• 0
Opublikowano

multicolor peony czy każda peonia inny kolor?

• 0
Opublikowano
2 godziny temu, PiroArt.eu napisał:

multicolor peony czy każda peonia inny kolor?

Może być każda peonia w innym kolorze, byle tylko peonie same z przyzwoitym efektem ?

• 0
Opublikowano

ciężko o peonię w f3 w przyzwoitym efekcie. JW49 jest trochę wyjątkiem. Małe kolorowe peonie z gwizdem są w Absyncie. Jest też kostka z Tropica pro tak jak alek napisał https://www.piroart.eu/wyrzutnie-20-37-strzalow/bi25s1-239/ i jest bardzo dobra, no ale nie ma brokatu i craclingu więc nie jest popularna

• 0
Opublikowano

Dobra panowie dzięki za propozycję! :)