Skocz do zawartości

SM2127 Exclusive Colletion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: SM2127
Opis: wyrzutnia 7 strzałów
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1542.jpg
Film: - brak -
Cena hurtowa: 4,5 zł

Dałem za nią równe 9, ale na hurtowej się ni znam, wiem tyle, że ma efekt srebrnych komet i srebrnych migoczących się gwiazd, kaliber to 20mm i trwa ok. 17 sekund... dodam, że strzały lecą na wysokość 20m, ciekawi mnie czy ktoś ją już miał albo chociaż film... bardzo prosze o jakieś info ;)

Opublikowano

Ja zapłaciłem za nią 4,5zł w hurtowni. Jestem ciekawy efektu. Wiem jaki jest efekt ale zastanawiam sięjak wygląda na żywo. Ma ktoś może filmik ? :wink:

Opublikowano

mialem to rok temu za 7 zl kupilem i byly dosyc efektywne jak na taka cene, jak ma ktos 7-9 zl i niewie co kupic to ja bym to polecil, choc sam tego niebiore gdyz lubie miec rzeczy ktorych jeszcze niemialem :)

Opublikowano

Jak ją tak zachwalacie , to też ja kupię.
Wyrzutnie mniejsza od ninja/trole. 5.5zł cena hurtowa , id=20mm.

Opublikowano

ja ją widziałem za 10 zł i zastanawiałem się czy ją kupić ale zrezygnowałem

Opublikowano

Odpaliłem wczoraj i efekt prawie super, oprócz tego, że 2 poleciały w górę a reszta 5 latała jak chciała :P jeden walnął koło nogi i spaliło lekko buta :| a reszta goniła siostry, nawet taki efekt hm... duże rozpryski ale nie tylko białe ale i takie pomarańczowe pośrodku, nie polecam, chyba, ze ktoś już nie ma kasy na Arctica to na chama za 4,50 można kupić...

Opublikowano

Odpalił mi ją wczoraj gośc z hurtowni i jak na swoją cenę oraz wielkosć to jest świetna. Efekty niczym o wiele większe wyrzutnie. Mój sąsiad kupił ją więc za 8 zł

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Opublikowano

Odpaliłem, niestety nie nagrałem. Super wyrzutnia, pociski latają na ok. 15-20m duze rozpryski w kształcie gwiazd. POLECAM

Opublikowano

Nie wiem co jest z nią nie tak, ale czytam na forum, że już trzem ona sie przewróciła, w tym mi. Obłożyłem ją paroma cegłami, widocznie za słabo, ale mimo wszystko. Widocznie ta wyrzutnia ma jakąś wadę. Możliwe, że jest za mała jak na kaliber 20mm. A co to efektu, to po jednym strzale stwierdzam, że jest w miarę i jak za te pieniądze nie ma co gardzić.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmmm... A film?

Opublikowano

ten film ma wogule inny efekt niz ja mialem i nie byl "raczej slaby"
polecam wyrzutnie za ta cene ta wyrzutnia nie ma konkurentow

Opublikowano

To ja dałem :D wczoraj była odpalana i niestety na nierownym podlozu, dlatego 1 ladunek poprostu wyskoczyl w trawe xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tym roku takze mialem ta wyrzutnie i byla piekna

Opublikowano

Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony tą wyrzutnią. Polecam,fajna wyrzutnia za niską cene.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie pozostawia złudzeń że jest to najlepsza wyrzutnia w kategorii do 10zł :!: 10/10

Opublikowano

No i co będziesz tak nabijał te posty??

Są o wiele lepsze do 10zł.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ładna i opłacalna wyrzutnia. Jeśli będę kupował fajerwerki przez internet, będę ją miał w swoim stuffie.
10/10

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Osobiście wybrałbym TXB422 z Triplexa w której rozpryski dłużej pozostają na niebie, a strobo jest urozmaicone czerwonym kolorem. Chociaż jeśli ktoś nie ma dostępu do Triplexa, to SM2127 też nie będzie najgorszym wyborem.

• 11 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Najlepsza wyrzutnia jorga do 5zł(hurt jeżeli nie poszła w górę)efekty doskonałe :)