endriu123457 56 Opublikowano 22 Listopada 2020 Siemanko w tym roku jak zresztą co roku strzelam tym razem główny pokaz na systemie odbędzie się w Nowy rok 1.01.2021r o godzinie 17:00-17;30. W sylwestra stawiam na strzelanie pojedyńcze. Paczka z Piroart 450zł W wolnej chwili wstawię fote wszystkiego co posiadam. 2 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 22 Listopada 2020 Jest i Pan Andrzej ! ciekawe smakołyki zakupiłeś Discovery Rapa Nui mmm.. i jeszcze stary Samum na dokładke i PX PRO 6 kurcze szykuje się piękny pokaz czekam na całość. Ps. Też w sylwka coś zostawiam na lużne odpalenie pojedyńczo. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Listopada 2020 Eleganckie kątówki i niezawodny sprzecior w postaci samuma. Będzie się działo u Ciebie w tym roku, z resztą jak zwykle Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Listopada 2020 Endriu zagościł po przerwie i wita nas bardzo konkretnymi kostkami. Kolejna osoba na forum z dwiema Rapa Nui w stuffe. Pewnie po to, aby odpalić obie na raz. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 22 Listopada 2020 Same konkrety. Samum zrobi robotę, a discovery poprawi. Fajnie, że wziąłeś też coś z firmy jorge, mają ciężkie czasy jak większość firm w Polsce i na świecie. Też w tym roku troszkę ich "wsparłem". Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 22 Listopada 2020 Świetne wybór samum jedna z ładniejszych wyrzutni jakie widziałem a reszta to też same konkrety Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Samum to już klasyk nad klasykami, Rapa Nui to nawet nie wiedziałem, że taka wyrzutnia od jorge jest, aż wpisałem sobie na yt i wygląda całkiem ładnie do tego jeszcze dwa wielkie fany. Czekam na zdjęcie całości jak w sumie w każdym temacie Edytowane 22 Listopada 2020 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Listopada 2020 Już po pierwszym zdjęciu widać, że stuff będzie kozacki jak co roku. Też nie znałem rapa nui ale już znam Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 23 Listopada 2020 Oj grubo poleciales 3x mistrale i prawie tysiąc piszczków widzę że z systemu skorzystasz Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Listopada 2020 O cie panie, na wojnę ruszasz czy co? Mistral zrobi robotę i gwizdki oczywiście! Masz już jakiś system? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 23 Listopada 2020 3x mistral zalejesz niebo trzaskającymi palmami że Hej ! A gwizdeczki równie zacne jakiś układ fan się chyba z nich szykuje. Widać zapalniki w pogotowiu.. Pyroco to chyba z wyprzedaży ale raczej dadzą radę, co tam jeszcze masz dla nas specjalnego bo chyba to nie jest wszystko ?? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Listopada 2020 Mistrale, lidlowskie kostki i krejzole. Same jakościowe artykuły. Ciekawe, czy sąsiedzi zdążyli się już przyzwyczaić do Sylwestra w towarzystwie piroAndrzeja Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 23 Listopada 2020 7 minut temu, Kamil911 napisał: 3x mistral zalejesz niebo trzaskającymi palmami że Hej ! A gwizdeczki równie zacne jakiś układ fan się chyba z nich szykuje. Widać zapalniki w pogotowiu.. Pyroco to chyba z wyprzedaży ale raczej dadzą radę, co tam jeszcze masz dla nas specjalnego bo chyba to nie jest wszystko ?? Kostki z pyroco lecą w sylwestra solo ;D kupiłem je po 80zł od goscia z Facebooka.. :D.. jutro powinna przyjść paczuszka z kosteczką do sekwencji cracklingowej 17 minut temu, k4n4li4 napisał: O cie panie, na wojnę ruszasz czy co? Mistral zrobi robotę i gwizdki oczywiście! Masz już jakiś system? Domowej roboty 36 kanałowy system na pilota Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Listopada 2020 35 minut temu, endriu123457 napisał: Kostki z pyroco lecą w sylwestra solo ;D kupiłem je po 80zł od goscia z Facebooka.. :D.. jutro powinna przyjść paczuszka z kosteczką do sekwencji cracklingowej Domowej roboty 36 kanałowy system na pilota Szacun, ja bym nie umiał samemu zrobić Crackling Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 24 Listopada 2020 20 godzin temu, mantis napisał: Mistrale, lidlowskie kostki i krejzole. Same jakościowe artykuły. Ciekawe, czy sąsiedzi zdążyli się już przyzwyczaić do Sylwestra w towarzystwie piroAndrzeja Po zeszłorocznym sylwestrze chyba zdążyli się już przyzwyczaić To nie wszystko co użyjemy w sylwestra, druga część piro leży u mnie Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 24 Listopada 2020 Jest i kosteczka druga do zakończenia sekwencji cracklingowej: System 36 kanałów: Kolejna aktualizacja tematu już w grudniu ponawiam się kateczki z Pyromoravii do sekwencji brokatowej. Kostki triplexa do sekwy multikolor Reszty zdradzić nie mogę trzeba czekać cierpliwie. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 24 Listopada 2020 Ulala... tym razem mi zaimponowałeś tym systemem homemade Andrzeju masz w nim jakieś fajne opcje ? PX PRO 9 matko bosko ! Przecież ta zetka zrobi taką robotę że dziewczęta będą piszczały z zachwytu.. mega ! Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 24 Listopada 2020 2 minuty temu, Kamil911 napisał: Ulala... tym razem mi zaimponowałeś tym systemem homemade Andrzeju masz w nim jakieś fajne opcje ? PX PRO 9 matko bosko ! Przecież ta zetka zrobi taką robotę że dziewczęta będą piszczały z zachwytu.. mega ! Nie ma żadnych opcji niestety jedynie klikanie z pilota Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 24 Listopada 2020 Wyrzutnia świetna ale ten system i zrobiony własnymi rencami totalny szacunek ci się należy mam nadzieje że wszystko wypali i będziesz się cieszyć z swojego systemu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Listopada 2020 Kozak system, bez bajerów ale i tak kozak, lepiej niż ręcznie latać Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Listopada 2020 System wygląda prawilnie, ciężko zliczyć ilość kanałów. Nie powstydziliby się jego panowie profi piro z tematu pirotechniczny projekt open source, bo zrobiłeś go nie pracując zawodowo jako elektronik. Do tego setka z serii Piromax PRO. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Listopada 2020 Z roku na rok pniesz się coraz to wyżej. Piękny zestaw klasowych wyrzutni, dodatkowoto wszystko będzie połączone. Mega pokaż się szykuje. Ciekawe go tam z tej myromoravi kupisz Cytuj
sokol 6 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Endriu wariacie, dobre strzelanie się szykuje. Miałem i samum i pxpro9, będzie miazga. Ta Z kryje całe niebo zapraszam do mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi