Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko w tym roku jak zresztą co roku strzelam :D tym razem główny pokaz na systemie odbędzie się w Nowy rok 1.01.2021r o godzinie 17:00-17;30. W sylwestra stawiam na strzelanie pojedyńcze.  :f_a:

Paczka z Piroart 450zł

W wolnej chwili wstawię fote wszystkiego co posiadam.

received_2878864855681752.jpeg

• Like 2
Opublikowano

Jest i Pan Andrzej ! :D ciekawe smakołyki zakupiłeś Discovery Rapa Nui mmm..:wub: i jeszcze stary Samum na dokładke i PX PRO 6 kurcze szykuje się piękny pokaz czekam na całość. :) Ps. Też w sylwka coś zostawiam na lużne odpalenie pojedyńczo. :P

Opublikowano

Eleganckie kątówki i niezawodny sprzecior w postaci samuma. Będzie się działo u Ciebie w tym roku, z resztą jak zwykle ?

Opublikowano

Endriu zagościł po przerwie i wita nas bardzo konkretnymi kostkami. Kolejna osoba na forum z dwiema Rapa Nui w stuffe. Pewnie po to, aby odpalić obie na raz. 

Opublikowano

Same konkrety. Samum zrobi robotę, a discovery poprawi. Fajnie, że wziąłeś też coś z firmy jorge, mają ciężkie czasy jak większość firm w Polsce i na świecie. Też w tym roku troszkę ich "wsparłem". 

Opublikowano

Świetne wybór samum jedna z ładniejszych wyrzutni jakie widziałem a reszta to też same konkrety :D

Opublikowano (edytowane)

Samum to już klasyk nad klasykami, Rapa Nui to nawet nie wiedziałem, że taka wyrzutnia od jorge jest, aż wpisałem sobie na yt i wygląda całkiem ładnie do tego jeszcze dwa wielkie fany. Czekam na zdjęcie całości jak w sumie w każdym temacie :D

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano

Już po pierwszym zdjęciu widać, że stuff będzie kozacki jak co roku. Też nie znałem rapa nui ale już znam :D

Opublikowano

Oj grubo poleciales 3x mistrale ??i prawie tysiąc piszczków ?? widzę że z systemu skorzystasz ?

Opublikowano

O cie panie, na wojnę ruszasz czy co?  Mistral zrobi robotę i gwizdki oczywiście!

Masz już jakiś system?

Opublikowano

3x mistral zalejesz niebo trzaskającymi palmami że Hej ! A gwizdeczki równie zacne jakiś układ fan się chyba z nich szykuje. :) Widać zapalniki w pogotowiu.. Pyroco to chyba z wyprzedaży :P ale raczej dadzą radę, co tam jeszcze masz dla nas specjalnego bo chyba to nie jest wszystko ?? :P

Opublikowano

Mistrale, lidlowskie kostki i krejzole. Same jakościowe artykuły. Ciekawe, czy sąsiedzi zdążyli się już przyzwyczaić do Sylwestra w towarzystwie piroAndrzeja :)

Opublikowano
7 minut temu, Kamil911 napisał:

3x mistral zalejesz niebo trzaskającymi palmami że Hej ! A gwizdeczki równie zacne jakiś układ fan się chyba z nich szykuje. :) Widać zapalniki w pogotowiu.. Pyroco to chyba z wyprzedaży :P ale raczej dadzą radę, co tam jeszcze masz dla nas specjalnego bo chyba to nie jest wszystko ?? :P

Kostki z pyroco lecą w sylwestra solo ;D kupiłem je po 80zł od goscia z Facebooka.. :D.. jutro powinna przyjść paczuszka z kosteczką do sekwencji cracklingowej

17 minut temu, k4n4li4 napisał:

O cie panie, na wojnę ruszasz czy co?  Mistral zrobi robotę i gwizdki oczywiście!

Masz już jakiś system?

Domowej roboty 36 kanałowy system na pilota 

Opublikowano
35 minut temu, endriu123457 napisał:

Kostki z pyroco lecą w sylwestra solo ;D kupiłem je po 80zł od goscia z Facebooka.. :D.. jutro powinna przyjść paczuszka z kosteczką do sekwencji cracklingowej

Domowej roboty 36 kanałowy system na pilota 

Szacun, ja bym nie umiał samemu zrobić

Crackling ?

Opublikowano
20 godzin temu, mantis napisał:

Mistrale, lidlowskie kostki i krejzole. Same jakościowe artykuły. Ciekawe, czy sąsiedzi zdążyli się już przyzwyczaić do Sylwestra w towarzystwie piroAndrzeja :)

Po zeszłorocznym sylwestrze chyba zdążyli się już przyzwyczaić ?? To nie wszystko co użyjemy w sylwestra, druga część piro leży u mnie ??

Opublikowano

Jest i kosteczka druga do zakończenia sekwencji cracklingowej:

20201124-181854.jpg

System 36 kanałów:

received-728040157814784.jpg

Kolejna aktualizacja tematu już w grudniu ponawiam się kateczki z Pyromoravii do sekwencji brokatowej.

Kostki triplexa do sekwy multikolor

Reszty zdradzić nie mogę trzeba czekać cierpliwie.

Opublikowano

Ulala... tym razem mi zaimponowałeś tym systemem homemade Andrzeju :) masz w nim jakieś fajne opcje ? :D PX PRO 9 matko bosko ! Przecież ta zetka zrobi taką robotę że dziewczęta będą piszczały z zachwytu.. mega ! :P

Opublikowano
2 minuty temu, Kamil911 napisał:

Ulala... tym razem mi zaimponowałeś tym systemem homemade Andrzeju :) masz w nim jakieś fajne opcje ? :D PX PRO 9 matko bosko ! Przecież ta zetka zrobi taką robotę że dziewczęta będą piszczały z zachwytu.. mega ! :P

Nie ma żadnych opcji niestety jedynie klikanie z pilota 

Opublikowano

Wyrzutnia świetna ale ten system i zrobiony własnymi rencami totalny szacunek ci się należy mam nadzieje że wszystko wypali i będziesz się cieszyć z swojego systemu :D

Opublikowano

Kozak system, bez bajerów ale i tak kozak, lepiej niż ręcznie latać

Opublikowano

System wygląda prawilnie, ciężko zliczyć ilość kanałów. Nie powstydziliby się jego panowie profi piro z tematu pirotechniczny projekt open source, bo zrobiłeś go nie pracując zawodowo jako elektronik. 

Do tego setka z serii Piromax PRO.

Opublikowano

Mhmm px pro 9 bajka! 

Opublikowano

Z roku na rok pniesz się coraz to wyżej. Piękny zestaw klasowych wyrzutni, dodatkowoto wszystko będzie połączone. Mega pokaż się szykuje. Ciekawe go tam z tej myromoravi kupisz ?

• mantis zmienił(a) tytuł na [endriu123457] stuFF 2020/21
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Endriu wariacie, dobre strzelanie się szykuje. Miałem i samum i pxpro9, będzie miazga. Ta Z kryje całe niebo ❤️  zapraszam do mnie :P